Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: Serie A
Sad još samo da vam i Collinu vrate 

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Collina brat Laziale

- akisarajevo92
- Kontakt:
https://www.youtube.com/user/legacalcio ... m/featured" onclick="window.open(this.href);return false;
Ima li neka caka pa da mogu gledat ove klipove u BiH?
Bio je super onaj kanal "Love Football Italia", al odavno vise ne stavljaju nista.
Ima li neka caka pa da mogu gledat ove klipove u BiH?
Bio je super onaj kanal "Love Football Italia", al odavno vise ne stavljaju nista.
Don't believe the hype.
Ja koristim ekstenziju za chrome pod nazivom 'Hola Better Internet'. Ukucaj u google, click na prvu ponuđenu stranicu i ideš add to chrome.
Kad instaliraš imaš opciju da promjeniše državu iz koje surfaš.
Staviš Italiju i voila.
Kad instaliraš imaš opciju da promjeniše državu iz koje surfaš.

Staviš Italiju i voila.

Kad instaliraš, u gornjem desnom uglu chrome browsera, gdje inače stoje ikonice za ekstenzije, treba da promjeniš državu, ne na stranici.
- akisarajevo92
- Kontakt:
E uspio sam. Trebao sam samo da kliknem lijevim klikom na ekstenzijuStranac je napisao/la:Kad instaliraš, u gornjem desnom uglu chrome browsera, gdje inače stoje ikonice za ekstenzije, treba da promjeniš državu, ne na stranici.

Hvala, super stvar, sad mogu reci voila

Don't believe the hype.
Poenta je da uvijek možeš uvijek promjeniti državu
, u ovom slučaju je Italija jer je njihova stanica, kod mene po defaultu stoji USA i gledam sve bez problema. 

- akisarajevo92
- Kontakt:
Na kojim stranicama najvise koristis ovu "spijunku"? Sad sam znatizeljan da je sto bolje iskoristim.Stranac je napisao/la:Poenta je da uvijek možeš uvijek promjeniti državu, u ovom slučaju je Italija jer je njihova stanica, kod mene po defaultu stoji USA i gledam sve bez problema.

Don't believe the hype.
Općenito, kad naletim na video not available in your country. Nema posebnih stranica, najčešće one sa video sadržajima. Nekad je defaultni proxy bio google translate
(nisam siguran da l' još radi), sad je popularna ova ekstenzija. Ima još sličnih alatki, ova mi se čini kao najjednostavnija.
Još nešto, lako se isključuje (sleep mode) ako ti petlja sa cookiesima ili na bilo koji način ometa surfanje. Recimo ja isključim ekstenziju jer mi mijenja youtube naslovnicu, pošto sam navikao da mi stoji worldwide, a ne neka od lokalnih verzija.

Još nešto, lako se isključuje (sleep mode) ako ti petlja sa cookiesima ili na bilo koji način ometa surfanje. Recimo ja isključim ekstenziju jer mi mijenja youtube naslovnicu, pošto sam navikao da mi stoji worldwide, a ne neka od lokalnih verzija.
Milan će u Ligu Prvaka
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Kako je sasuolo strasna ekipa

- IlCapitano
- Kontakt:
- IlCapitano
- Kontakt:
kako sassuolo igra kad je u ulozi autsajder 

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Uistinu, niko to bolje od vas Laziala ne znaChinaglia je napisao/la:gdje je onaj Interista što je uračunao 5/5momčino, fudbal tako ne funkcioniše, pogotovo kad imaš ekipu kakva je vaša
doveli Mancinija i misliš sad će pobjede same od sebe

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- bianconeros
- Kontakt:
Tevez - 11
Higuian, Icardi, Dybala - 10
Sta imaju ova 4 zajednicko?
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Gaucosibianconeros je napisao/la:Tevez - 11

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ikona!!!
http://sportsport.ba/pazi_snima_se/pred ... enu/151099" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/pazi_snima_se/pred ... enu/151099" onclick="window.open(this.href);return false;
Smiješni Hellas. Mandorlini već gleda na sat kad će kraj.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
mi ne upisujemo 5/5Biscione je napisao/la:Uistinu, niko to bolje od vas Laziala ne znaChinaglia je napisao/la:gdje je onaj Interista što je uračunao 5/5momčino, fudbal tako ne funkcioniše, pogotovo kad imaš ekipu kakva je vaša
doveli Mancinija i misliš sad će pobjede same od sebe

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.