Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
i ti vjerujes svakomeHeraklitMracni je napisao/la:Jel bilo ono sudjenje u vezi butmira ? znam da je pasic nesto spominjao cetvrtak a sad ne znam koji
Kada vise?I valjaju li stafarukzidane je napisao/la:stoper i golman ce jos doci,,,vezano za butmir,,,danas smo dobili rjesenje,,,sve je gotovo
nije to lako brate,,,u tome je poenta,,,neradi se vise ko prije,,valjda to vise svi znamo,,,Alispahica dovodimo skoro godinu dana....bitno je da ce biti,,,samo opustenoAdo76 je napisao/la:Kada vise?I valjaju li stafarukzidane je napisao/la:stoper i golman ce jos doci,,,vezano za butmir,,,danas smo dobili rjesenje,,,sve je gotovo
Ma znam,zezam se ja malofarukzidane je napisao/la:nije to lako brate,,,u tome je poenta,,,neradi se vise ko prije,,valjda to vise svi znamo,,,Alispahica dovodimo skoro godinu dana....bitno je da ce biti,,,samo opustenoAdo76 je napisao/la:Kada vise?I valjaju li stafarukzidane je napisao/la:stoper i golman ce jos doci,,,vezano za butmir,,,danas smo dobili rjesenje,,,sve je gotovo
stoper ce doci i ako Dupovac ostane ??farukzidane je napisao/la:stoper i golman ce jos doci,,,vezano za butmir,,,danas smo dobili rjesenje,,,sve je gotovo
Zizou je napisao/la:stoper ce doci i ako Dupovac ostane ??farukzidane je napisao/la:stoper i golman ce jos doci,,,vezano za butmir,,,danas smo dobili rjesenje,,,sve je gotovo
Head je napisao/la:[youtube][/youtube]
Slazem se,sigurno je to zasluzio,ziv nam bioEx1t je napisao/la:Golman bi trebao doci.. ostalo je upitno...
vidim "nalupalo" se neka bruka tema, al cini mi se da fali jedna o nasem jednom i jedinom amidzi..![]()
tu bi mogli pratiti njegove ostale akvizicije, poduhvate, zutu stampu itd. Negdje sam procitao da nam je nas jedini kupio kartu za 250 milja sa virgin galacticos da se malo provoza po svemiru. Vidi se da je covjek avanturista, ali moglo se i pretpostaviti kad se sa nama upustio u posao.![]()
Neka nam amidza dozivi stotu ako Bog da.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.