FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

drop
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la drop » 30 mar 2010, 22:20

no limit je napisao/la:Mi nismo pristali morali smo igrati jer bi nas savez kaznio oduzimanjem bodova,zato ce ih sad UEFA kazniti jer su radili mimo svih propisa!
Ništa vi niste morali , niko vas puškama nije tjerao da idete ponovo u TZ :!:
Vec ste kontali ici na popravni ispit kad vam je Takmicarska Komisija dozvolila to,e sad kad ste pali i na popravnom hajmo se žaliti UEFI...da niste opet išli u Tuzlu (i nadali se bodovima po drugi put) rekao bih Svaka cast...da ste se odmah žalili UEFI...ali ovako je ispao živi cirkus od svega toga.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

no limit
Kontakt:

Post Postao/la no limit » 30 mar 2010, 22:20

drop je napisao/la:
lottdogg je napisao/la:ev ovako manijak sam , al me nervira jedna stvar svi pricaju zele da se liga digne na jedan veci nivo . da bude organizovanija , kvalitetnija bla bla , i kad se desi ovakva situacija svi napadaju ostecenu ekipu sto trazi ono sto im po pravilima pripada.pa ako zelimo da se liga digne na veci nivo svi timovi su se trebali oglasiti u vezi ovoga slucaja i traziti da se sarajevu dodjele 3 boda prema pravilniku.nista manje nista vise.sutra ce se desiti ovako drugim ekipama , ne treba od lige praviti cirkus , sloboda jeste pobjedila na terenu zasluzeno (svaka im cast na tome) ali neregularno i to je kraj price. slobodi cestitke na dobroj igri . sarajevu 3 boda . sloboda uci iz gresaka i nijednoj drugoj ekipi nece past na pamet da pravi cirkus od lige.cica mica gotova prica :mrgreen:
Razlika je u tome što je prva utakmica u Tuzli poništena (poništen rezultat 3-1) pitari PRISTALI na tu odluku i pristali da ponove utakmicu (dok su otišli da odigraju ponovni mec i odu u Tuzlu opet) opet IZGUBILI utakmicu i sad OPET hoce ta 3 **** boda i to sad kukaju UEFI ko kakve pizde (a prvo su kukali NS BiH)...Sloboda ih je 2 puta zaredom otresla ko slinu što se tice zelenog terena,uzela im bodove i na koševu tako da je ovo što rade maleni neviđeni ciganluk...ali ne cudi me ništa od njih.
HALO TO SU PRAVILA UEFE KAKO TI NIJE JASNO COVJECE P R A V I L A I KAD SE NEPIOSTUJU IMA KAZNA

munja.ba
Kontakt:

Post Postao/la munja.ba » 30 mar 2010, 22:21

Zagor je napisao/la:
munja.ba je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Mi smo krivi, savez i olimpik nisu, a krivo je Jedinstvo iz Bihaca koje je dalo pravilnu ispisnicu Mostarlicu pa nije nastupao protiv Sarajeva :)
ne nejveci je krivac gavaric, prvo je trazi papire da ide u srbiju i olimpik mu je dao papire i nije bio obavezan da napise da ima kartone, on se odjednom pojavljuje u slobodi, on je morao znati da ima parne karone i sloboda takodje snosi odgovornost jer nije provjerila igraca kao i savez
Daj ljudi šta ima više objašnjavate, dosta smo im objasnili, a to što nisu shvatili baš me zaboli...

A iskreno, nevjerujem da ćemo dobiti bodove...
buraz imas bodila kojima moras crtati

iskreno nevjerujem ni ja

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 30 mar 2010, 22:24

Ma po pravilima bi trebali dobiti bodove, ali u ovoj drzavi nema sanse.

no limit
Kontakt:

Post Postao/la no limit » 30 mar 2010, 22:26

Ma UEFA ce nam dati po propisima 3 bobe vidjecete,ova pravila sto izmisljaju ovi iz Tuzle nek u svom kantonu prosipaju!

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 30 mar 2010, 22:28

Sarajevo je moralo odigrati ponovljenu jer popusili bi jos vise da nisu.Sva pravila su na njihovoj strani,savez je odlukom o ponavljanu tekme stitio sebe jer je napravio gresku kod ispisnice.Sloboda iako nije sportski i da je znala(a vjerovatno jeste)mogla mrtva hladna da stavi,kao i sto jeste,gavrica u sastav jer ispisnica je jedino legitimno,i oni su se vodili sa tim.Savez je **** i najveci krivac za sve i ko ce im znati kako ce se vaditi sada,ako promjene odluku gube kredibiletet ozbiljne(sto u stvari i nije,ali eto)organizacije,ako ne ostaje odluka na stetu sarajeva.Sarajevo trazi prava kao sto bi svaki klub trazio da nebudemo licemjerni,sad druga je stvar ,sto su i po rijecima hordi ,na terenu izgeldali mizerno,to vec treba gledati sa druge tacke gledista i svako ima pravo na svoje misljenje.Ja bi se poklopio!
AMAR OSIM!!!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 30 mar 2010, 22:28

no limit je napisao/la:Ma UEFA ce nam dati po propisima 3 bobe vidjecete,ova pravila sto izmisljaju ovi iz Tuzle nek u svom kantonu prosipaju!
Pa ljudi su vas dva puta oderali i šta hocete opet :o :shock: :?:
Eto prvi put je bio taj Ferdinand pardon strašni Gavarić pa su zbog njega morali poništiti utakmicu , a drugi put??
Šta sad nije jasno :?: :?: imate li imalo obraza :?: znate li šta je to :oops: :oops:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

no limit
Kontakt:

Post Postao/la no limit » 30 mar 2010, 22:32

Niko nije rekao da smo bolji bili o cemu ovaj DROP prica,vec da se znaju pravila,isto ko kad ubijes covjeka odes u zatvor jesi shvatio il stvarno imas plitak mozak!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 30 mar 2010, 22:34

Znaš zbog čega se samo nestidim, samo zbog toga što sam siguran da bi vi isto postupili da se vama tako nešto desilo. To je od mene zadnja rečenica o ovome.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 30 mar 2010, 22:38

csh je napisao/la:Sarajevo je moralo odigrati ponovljenu jer popusili bi jos vise da nisu.Sva pravila su na njihovoj strani,savez je odlukom o ponavljanu tekme stitio sebe jer je napravio gresku kod ispisnice.Sloboda iako nije sportski i da je znala(a vjerovatno jeste)mogla mrtva hladna da stavi,kao i sto jeste,gavrica u sastav jer ispisnica je jedino legitimno,i oni su se vodili sa tim.Savez je **** i najveci krivac za sve i ko ce im znati kako ce se vaditi sada,ako promjene odluku gube kredibiletet ozbiljne(sto u stvari i nije,ali eto)organizacije,ako ne ostaje odluka na stetu sarajeva.Sarajevo trazi prava kao sto bi svaki klub trazio da nebudemo licemjerni,sad druga je stvar ,sto su i po rijecima hordi ,na terenu izgeldali mizerno,to vec treba gledati sa druge tacke gledista i svako ima pravo na svoje misljenje.Ja bi se poklopio!
Greška buraz,greška u koracima...Sarajevo je trebalo sportski pružiti ruku vec nakon prvog meca i ne talasati stvari vec cestitati sportski...ali na scenu stupa stari pitar Gracić koji im otvara oci (jer oni sami to oko Gavarića nisu ni znali) diže frku oko toga i dolazi do ove zajebancije...samo pitam što to Gracić nije bio toliko detaljan oko informisanja Slobode oko statusa Gavarića ,što nije bio prije utakmice pravovremen ;)
Kasnije ide cirkus , nakon što popušili na zelenom terenu kontaju vratiti te iste bodove za zelenim stolom.
Nalazi se kompromis da se odigra ponovo utakmica, na šta pitari pristaju (jer dok otišli da odigraju tu ponovnu utakmicu ,a niko ih nije natjerao na to)...nakon što OPET popuše na zelenom terenu e hajmo sad da kukamo UEFI.
E **** ga više...što je dosta dosta je.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 30 mar 2010, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.

no limit
Kontakt:

Post Postao/la no limit » 30 mar 2010, 22:40

DROP idi pregledaj mozak,mozda poslije skontas o cemu se radi!

ja-hordas
Kontakt:

Post Postao/la ja-hordas » 30 mar 2010, 22:54

drop je napisao/la:
csh je napisao/la:Sarajevo je moralo odigrati ponovljenu jer popusili bi jos vise da nisu.Sva pravila su na njihovoj strani,savez je odlukom o ponavljanu tekme stitio sebe jer je napravio gresku kod ispisnice.Sloboda iako nije sportski i da je znala(a vjerovatno jeste)mogla mrtva hladna da stavi,kao i sto jeste,gavrica u sastav jer ispisnica je jedino legitimno,i oni su se vodili sa tim.Savez je **** i najveci krivac za sve i ko ce im znati kako ce se vaditi sada,ako promjene odluku gube kredibiletet ozbiljne(sto u stvari i nije,ali eto)organizacije,ako ne ostaje odluka na stetu sarajeva.Sarajevo trazi prava kao sto bi svaki klub trazio da nebudemo licemjerni,sad druga je stvar ,sto su i po rijecima hordi ,na terenu izgeldali mizerno,to vec treba gledati sa druge tacke gledista i svako ima pravo na svoje misljenje.Ja bi se poklopio!
Greška buraz,greška u koracima...Sarajevo je trebalo sportski pružiti ruku vec nakon prvog meca i ne talasati stvari vec cestitati sportski...ali na scenu stupa stari pitar Gracić koji im otvara oci (jer oni sami to oko Gavarića nisu ni znali) diže frku oko toga i dolazi do ove zajebancije...samo pitam što to Gracić nije bio toliko detaljan oko informisanja Slobode oko statusa Gavarića ,što nije bio prije utakmice pravovremen ;)
Kasnije ide cirkus , nakon što popušili na zelenom terenu kontaju vratiti te iste bodove za zelenim stolom.
Nalazi se kompromis da se odigra ponovo utakmica, na šta pitari pristaju (jer dok otišli da odigraju tu ponovnu utakmicu ,a niko ih nije natjerao na to)...nakon što OPET popuše na zelenom terenu e hajmo sad da kukamo UEFI.
...kako si ti GLUP,neviđeno...

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 30 mar 2010, 22:56

ja-hordas je napisao/la:
drop je napisao/la:
...kako si ti GLUP,neviđeno...
Ma bravo intelektualac...ja konto da ces dati neki normalan komentar ili neki argument, a on zna samo vrijeđati ko zadnji papak.
Stidim se i crvenim za tebe :oops: :oops:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 mar 2010, 22:56

Duboko disite i iskulirajte,trudite se da ne odgovarate nema potrebe za dizanjem tenzija...ni ja nevjerujem da ce nam dati bodovi..sta cu im ja nek odgovara ko je kriv,zna se kako Uefa rijesava ove situacije ali ovo nije u njihovoj nadleznosti nazalost

Iako je Uefa poslala ovaj dopis ili sta vec, sanse da se promjeni rezultat 0,01 % poznato je kolko u ovoj drzavi ljudi postoju zakone tako da nema potrebe da se dalje naprezemo jel nam nece dati bodove,i to im nije duznost,jel UEFA ne moze odrediti kako ce se utakmica registrovati oni mogu samo sugerirati sta treba da se uradi,ali nikako da oni sad kazu e rezultat ce biti taj i taj bla bla... da se radi o nekoj Evropskoj utakmici onda bi oni bili ti koji donose odluke...

Tako da ne dizemo prasino opet i ispocetka,jel Savez nece promjeniti svoju odluku kada bi promjenili to bi znacilo da se sami sebi poseru usta,a i onaj iz saveza je rekao da bi u tom slucaju raspustio kompletnu komisiju,a sto bi oni to sebi radili,ovako ce ostati mirni...okrenimo se mi tjeranju uprave 8-)
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 30 mar 2010, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ja-hordas
Kontakt:

Post Postao/la ja-hordas » 30 mar 2010, 22:57

lottdogg je napisao/la:ev ovako manijak sam , al me nervira jedna stvar svi pricaju zele da se liga digne na jedan veci nivo . da bude organizovanija , kvalitetnija bla bla , i kad se desi ovakva situacija svi napadaju ostecenu ekipu sto trazi ono sto im po pravilima pripada.pa ako zelimo da se liga digne na veci nivo svi timovi su se trebali oglasiti u vezi ovoga slucaja i traziti da se sarajevu dodjele 3 boda prema pravilniku.nista manje nista vise.sutra ce se desiti ovako drugim ekipama , ne treba od lige praviti cirkus , sloboda jeste pobjedila na terenu zasluzeno (svaka im cast na tome) ali neregularno i to je kraj price. slobodi cestitke na dobroj igri . sarajevu 3 boda . sloboda uci iz gresaka i nijednoj drugoj ekipi nece past na pamet da pravi cirkus od lige.cica mica gotova prica :mrgreen:
...svaka cast,to pokusavam objasniti danima,a drop nije normalan,majke mi...

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 30 mar 2010, 23:01

svugdje u svijetu se postuju pravila,samo smo mi iznimka,a zbog takvih sto nepostuju ta pravila nam i jest ovakva jadna liga.sto ste vi zapeli za sarajevo,hajte jedan primjer navedite gdje sarajevo nije nagu..no od strane saveza?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

alibi

Post Postao/la alibi » 30 mar 2010, 23:02

drop je napisao/la:
Sto si ba covjece tvrdoglav.Zaoro si ko sivonja.Zatvaras oci pred pravilima fudbalske igre.**** u koracima.

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 30 mar 2010, 23:03

no limit je napisao/la:Ti si realan,hoce ljudi ilegalno da igraju a da neplate cijenu e nece moci!
Kakve veze ima ilegala sada ?
Vas nije 2x pobijedio taj Gavaric, nego cijeli tim! Da ste vi pobijedili kojim slucajem ne bi bilo price o Gavaricu, i svi to znate, ali hocete bodove na guzove.
Prvo se konsultujte medjusobno, i onda ce te shvatiti da nije kriv ni Gavaric, ni Sloboda.. vec igraci Sarajeva! Po Bogu nije Gavaric Rivaldo, vec prosjecan igrac Premijer Lige, i zasto onda sebe zavaravati...

Probajte uloziti zalbu i na crveni karton koji ste dobili u ponovljenoj utakmici, tako da vas igrac nije mogao nastupati protiv Travnika, i automatski ste i tu osteceni. Hocete li i ta tri boda iz Travnika ?

Uostalom , nije vama stalo do ''postenja'' vec do tri boda.... jadno!
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

crespo
Kontakt:

Post Postao/la crespo » 30 mar 2010, 23:03

Oho vam se od uefe

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 30 mar 2010, 23:04

alibi je napisao/la:
drop je napisao/la:
Sto si ba covjece tvrdoglav.Zaoro si ko sivonja.Zatvaras oci pred pravilima fudbalske igre.**** u koracima.
Odgovori mi konkretno na ova pitanja:
Zašto ste odigrali ponovo utakmicu sa Slobodom?? jeli vas ko tjerao puškama??
Što se niste ODMAH žalili UEFI poslije prve utakmice a ne nakon "popravnog ispita" ?
Molim te ,odgovori mi na ova pitanja.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bosnas_, ErosViverosViv, keli, NazorUso i 48 gostiju.