Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
28
14%

Ukupno glasova: 197

topnik1
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la topnik1 » 17 jan 2015, 20:55

DukeOfWellington je napisao/la:
topnik1 je napisao/la:Jel nam dovoljna jedna pobjeda makedonija/tunis za prolaz ?
Možda.
Ono, ako i oni nastave u dobrom duhu gubeći sve , onda je dovoljno jel da :D

E zorane zorane :lol: . Kako je to da ti je jedino zadovoljstvo tuđa nesreća
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 17 jan 2015, 20:56

za makedoniju smo izgubili vranjesa vrlo vaznog igraca i vjerovatno savica, uz umor karacica koji ce ga stici kad-tad i vrazalica takodjer...tesko nam se pise

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 17 jan 2015, 20:56

Nema veze,pobijedit cemo Makedoniju :lol: ,a s Tunisom jos moze bit gadno..

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 17 jan 2015, 20:56

Katastrofalna igra pogotovo u napadu i pogotovo drugo poluvrijeme...B. Buric je nas spasio od blamaze.

Protiv Tunisa je bijemo sa prolaz...znaci bice tesko Arapi su to..samo i znaju da se prljavo biju.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 17 jan 2015, 20:57

Šteta za večerašnji poraz. Moglo je ovo vrlo lahko otići na našu stranu, ali kao što se Iran jučer prepao pobjede protiv nas, tako smo se i mi prepali pobjede protiv Austrije. Prvo poluvrijeme je vrlo dobro odrađeno, pogotovo što se tiče taktičkog plana sa Burićem i bez Terzića. Međutim, kada je trebao imati još jedan spremljen plan, Marković je zakazao, jer ga je kolega sa austrijske klupe pročitao. Morali smo šutati sve i svašta, izrađenih akcija je bilo sve manje, Marinović je kupio sve što je stigao, čiste kontre bacamo u bunar i na kraju ovih 2 razlike i ne izgleda loše rezultatski.
Treba se oporovati za ovih manje 40-ak sati i probati dobiti Makedoniju. Nadam se da ćemo uspjeti u tome. Samo se nadam da Vranješ neće dobiti neku suspenziju.
Mes Que Un Club

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 17 jan 2015, 20:58

Dobicemo Hrvate sta se brinete

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 17 jan 2015, 20:58

Šteta zbog poraza, nije Austrija mnogo kvalitetnija od nas, al previše smo nezrelo odradili ovo drugo poluvrijeme.Još 3 utakmice ima da se odigraju, sa Tunisom i Makedonijom se može igrati naravno.
:bih:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 17 jan 2015, 20:58

Markovic snosi takoder veliku krivicu. Zadnjih pet minuta trazi od igraca da prave prekrsaje. Apsolutno ludilo, stalno smo dobijali po 2 min, pa i crveni a vrijeme curilo. Trebao je pustiti na odbrane naseg golmana, jer je bio dobar danas a naravno i mi smo trebali zabijati da bih to radilo. Bolje bih prosli sa ovim uz veliki pritisak i bez prekrsaja. I oni bih grijesili. O kontrama i krilima nemogu nista reci, jer nije ih danas ni bilo.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 17 jan 2015, 21:00

Izgleda da prvi nastup na SP bi i Marković mogao kao i Pape pamtiti po prvoj i jedinoj pobjedi naše repke ..koje slučajnosti i to protiv Irana...nema veze,,ipak nam ostaje žal i taj osjećaj da smo mogli na oba prvenstva proći u drugi krug( ja ovdje moram da vjerujem da možemo i dalje u drugi krug)

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 17 jan 2015, 21:01

topnik1 je napisao/la:Ono, ako i oni nastave u dobrom duhu gubeći sve , onda je dovoljno jel da :D
Tunis možda liči na tu reprezentaciju, dobro je što zadnju igraju protiv Irana, a predzadnju protiv nas, ako izgube od Austrije u ponedjeljak biće pod velikim pritiskom što ćemo mi nadam se znati iskoristiti.

hakkaDunne
Kontakt:

Post Postao/la hakkaDunne » 17 jan 2015, 21:03

U utorak protiv rezervne reprezentacije BiH.

High jump is not just a sport. It's way of life. TRACK AND FIELD!

Bosnian all the way!1921!

Pegi10
Kontakt:

Post Postao/la Pegi10 » 17 jan 2015, 21:04

Kad vec nismo mogli pobijediti drago mi je da je bila borba do kraja nije se odustajalo (kao sto smo nekad znali) iako nam to ne donosi bodove ali nije bilo predaje
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 17 jan 2015, 21:04

Sta vam je ljudi ,pa ovo nije strasno,ljudi su bolji i dobro smo se nosili,cak smo u prvom trebali vise golova vodit pa bi drugacije bilo,ali.imamo problem,prepadnemo se sanse za nesto vise. Uglavnom nismo nista slabiji od Tunisa ,Sa Mk mozemo igrat,reci Vranjesu nek povrijedi Lazarova i oni su tad u rangu Moldavije.

Zeljeznicar! 1921 !

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 17 jan 2015, 21:04

Ljudi dobijamo Makedoniju iducu 100 % ali bogami protiv Tunisa isto tako gubimo, njihov grubi i brzi stil nepase nama ali zato su ponekad takticki glupi njihvi igraci i prave prekrsaje bezze i tu imamo sansu ali mislim da ce nam lakse biti protiv Makedonije.
Zadnja izmjena: muhamedkonjic, dana/u 17 jan 2015, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 jan 2015, 21:05

Nista momci sretno u ponedjeljak i da probamo Makedoniju nadigrati iako su sanse male iskreno :bih:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 17 jan 2015, 21:06

Po mom nekom viđenju stvari, večeras je Austrija bila bolja od nas otprilike za onoliko koliko smo mi bili bolji od Iranaca. Previše grešaka prilikom dodavanja, loša realizacija kontranapada i ponovo ta bezidejnost u napadu su bili uzrok poraza. Neki će reći da je njihov golman bio raspoložen, ali ne treba zaboraviti ni da je naš čuvar mreže bio u najmanju ruku fantastičan. To svakako ne bi smio biti izgovor.

Biće neizvjesno do kraja, nadam se da smo sačuvali dovoljno goriva u rezervoaru i za Tunis/Makedoniju.

goranzoran
Kontakt:

Post Postao/la goranzoran » 17 jan 2015, 21:07

terabajt je napisao/la:
Ljiljani87 je napisao/la:
goranzoran je napisao/la:Kje izgubite od Avstrija.
psihički pad BIH u drugo poluvreme, poraz neizbežan
Hhahahah :tralala:
:opaopa: :tralala:

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 17 jan 2015, 21:08

adriano_leite je napisao/la:
BosnaSTL je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Na livadu ih izvest i nek bacaju duge lopte jedni drugim dok im ruke ne otpadnu
Sramota da ljudi igraju sport koji se igra RUKOM onako lose loptu bace.NIje da se pravim ekspert ili nesto slicno al sam malo razocaran .
Fudbal je sport koji se igra nogom, pa opet ljudi centriraju lose, zamisli cime, nogom :crazy: :crazy: .
Probaj ti uradit nesto nogom kao rukom pa da vidis koliko si precizan.Nasi kao da su igrali nogama drugih pola sata.

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 17 jan 2015, 21:08

Kontre,nase greske i nedostatak krila zbog tih cinjenica smo izgubili.Kakav je taj Tunis , jel ga ko gledao ove 2 tekme ? Mislim znam da se Makedonija zasniva na Lazarova , zatvorit njega 60 % si rijesio.Zadnja sa Hrvatima , molit Boga da oni obezbijede 1 poziciju , pa mozemo vala da se dogovorimo sta :mrgreen:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 17 jan 2015, 21:10

Ok sve al me i dalje buni ono bacanje lopte u kontre. Ne znam za živo biće koje nema osjećaja za prostor kad nešto baca rukama, a danas sam upoznao naše rukometaše.

Pa ne bacaš brate dragi 200 metara loptu nego 15 jbg :lol:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.