Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- bianconeros
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
1 Buffon
3 Chiellini
4 Caceres
6 Pogba
7 Pepe
8 Marchisio
9 Morata
10 Tevez
11 Coman
12 Giovinco
14 Llorente
19 Bonucci
20 Padoin
21 Pirlo
24 Vitale
26 Lichtsteiner
30 Storari
33 Evra
34 Rubinho
37 Pereyra
38 Mattiello
Nadam se ipak na kraju promjenu u napad i da gledam Moratu ... Vrijeme je da i on poveze par tekmi zaredom pa da onda docemo do nekog zakljucka..
3 Chiellini
4 Caceres
6 Pogba
7 Pepe
8 Marchisio
9 Morata
10 Tevez
11 Coman
12 Giovinco
14 Llorente
19 Bonucci
20 Padoin
21 Pirlo
24 Vitale
26 Lichtsteiner
30 Storari
33 Evra
34 Rubinho
37 Pereyra
38 Mattiello
Nadam se ipak na kraju promjenu u napad i da gledam Moratu ... Vrijeme je da i on poveze par tekmi zaredom pa da onda docemo do nekog zakljucka..
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Re: Juventus FC
Evo izgleda da ćemo i mi dobiti pdf, iako mi na prvu ovo nije dobro, ali ako smo već dobili nemoj da otvaramo mnogo topica koji neće biti od koristi, mislim da bi bilo dobro da se dogovorimo šta bi bilo najbolje.
Dobra strana ovoga je, jer nećemo više trpiti ulete padobranca na ovom topicu, jer ovo je od sad topic, samo za pisanje Juventina
Dobra strana ovoga je, jer nećemo više trpiti ulete padobranca na ovom topicu, jer ovo je od sad topic, samo za pisanje Juventina

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Nakon dobrih reakcija na izmjene koje smo radili unutar foruma Premijer liga BiH, krećemo i sa unaprjeđenjem dijela foruma posvećenog stranim klubovima.
Kreiran je i podforum za vaš klub.
Pravila će biti jednaka kao za klubove iz Premijer lige BiH. Znači, dosadašnja tema ostaje rezervisane za navijače kluba, može se otvoriti još jedna za opšte diskusije na kojoj će svi moći diskutovati o navedenom klubu, te niz drugih tema za koje smatrate da su potrebne, a na kojima svi mogu ravnopravno diskutovati.
Želite li diskutovati o ovim promjenama, učinite to ovdje: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 3#p3983573" onclick="window.open(this.href);return false;
Pravila će biti jednaka kao za klubove iz Premijer lige BiH. Znači, dosadašnja tema ostaje rezervisane za navijače kluba, može se otvoriti još jedna za opšte diskusije na kojoj će svi moći diskutovati o navedenom klubu, te niz drugih tema za koje smatrate da su potrebne, a na kojima svi mogu ravnopravno diskutovati.
Želite li diskutovati o ovim promjenama, učinite to ovdje: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 3#p3983573" onclick="window.open(this.href);return false;
Juventus FC
Ma bit ce sve isto.
Bila je tema za "prepucavanja" napravljena na ITA pdfu, ali je obrisana jer nije zazivjela. Isto ce i ovo biti. Opet ce ovdje trollati.
Meni se ne svidja jer nema potrebe za razvodnjavanjem diskusija.
Ali ne pitam se ja.
Predlazem temu o Primaveri uz ovu nasu. Za transfere nema potrebe jer sve mozemo ovdje pisati.
Mozemo mozda jednu ovako o rekordima i historijskim cinjenicama, slikama i navijacima, bila bi interesantna.
Ne bih vise cackao.
Bila je tema za "prepucavanja" napravljena na ITA pdfu, ali je obrisana jer nije zazivjela. Isto ce i ovo biti. Opet ce ovdje trollati.
Meni se ne svidja jer nema potrebe za razvodnjavanjem diskusija.
Ali ne pitam se ja.
Predlazem temu o Primaveri uz ovu nasu. Za transfere nema potrebe jer sve mozemo ovdje pisati.
Mozemo mozda jednu ovako o rekordima i historijskim cinjenicama, slikama i navijacima, bila bi interesantna.
Ne bih vise cackao.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- L'Avvocato
- Kontakt:
E ovdje se nikako ne slažem s tobom. Govoriš o subjektivnom pisanju forumaša, a i sam si subjektivan kada su nam bekovi u pitanju. Pogotovo Lichtsteiner. Redovno kritikuješ najboljeg asistenta kluba. Ne znam šta čovjek više treba da uradi da bi ti rekao barem "pa eto hajde, dobar je".Pogba je napisao/la:Ovdje cemo samo doci do licnih preferenci i tome koji igrac je kome drazi ovdje.
Opet cu doci na pricu o bekovima. Nemamo bekove koji su sposobni centrirati dobro jednom u 4 utakmice, a ne sta vise.
Edit: OT
Apel adminu da nam ne uvodi odvojeni pdf.
Inače, takođe apelujem da se ne uvodi odvojeni pdf.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Juventus FC
Mislim da svako ko gleda fudbal vidi enormne fudbalske nedostatke Lichtsteinera koje ovaj nije za cijelu karijeru uspio ispraviti jer nema adekvatne noge za to, ako me razumiješ.
Mogu biti subjektivan, stoji, lično je moje shvatanje da u ekipi imamo igrača koji njegovu poziciju mogu bolje odigrati, u kontinuitetu, ali to je samo moje, a ne da pričamo kako u Evropi nema takvih.
Mislim da je suvislo dovoditi u pitanje nešto što je goruća pozicija u ekipi, zajedno sa tom lijevom koja je sistematizirana koliko-toliko.
Ali mi ćemo se nastaviti baviti pitanjem napadača i zanemarivati to.
Opet po ko zna koji put pišem, svaka čast za trku, požrtvovnost, sve stoji, ali kvalitet, nizak.
Ja to razumijem, to da je većini on vrh, jer, od Zambrotte ne znamo za bolje, to je normalno.
Postao sam sam sebi dosadan, a ne nekome drugom tako da cu gledati svakako da ne spominjem nesto s cime se vecina ne slaze.
Mogu biti subjektivan, stoji, lično je moje shvatanje da u ekipi imamo igrača koji njegovu poziciju mogu bolje odigrati, u kontinuitetu, ali to je samo moje, a ne da pričamo kako u Evropi nema takvih.
Mislim da je suvislo dovoditi u pitanje nešto što je goruća pozicija u ekipi, zajedno sa tom lijevom koja je sistematizirana koliko-toliko.
Ali mi ćemo se nastaviti baviti pitanjem napadača i zanemarivati to.
Opet po ko zna koji put pišem, svaka čast za trku, požrtvovnost, sve stoji, ali kvalitet, nizak.
Ja to razumijem, to da je većini on vrh, jer, od Zambrotte ne znamo za bolje, to je normalno.
Postao sam sam sebi dosadan, a ne nekome drugom tako da cu gledati svakako da ne spominjem nesto s cime se vecina ne slaze.

#MaxOUT
#MaxOUT
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ima nedostatke da. Tu nema priče.
Ali ja od beka i ne očekujem da trči ko konj 90 minuta, igra perfektnu odbranu, perfektan centaršut i još bolji dribling.
Licht trči svih 90 minuta, ima u prosjeku 9-10 asistencija po sezoni + 4-5 golova. Dodaj tome odličnu igru u odbrani i doneseš neki fin zaključak o njegovoj igri.
Ne znam, nađi ti boljeg beka i daj savjet upravi kluba. Ako misliš da to Caceres ili Romulo mogu bolje grdno se varaš. Stakleniji su od Rossija.
Ali ja od beka i ne očekujem da trči ko konj 90 minuta, igra perfektnu odbranu, perfektan centaršut i još bolji dribling.
Licht trči svih 90 minuta, ima u prosjeku 9-10 asistencija po sezoni + 4-5 golova. Dodaj tome odličnu igru u odbrani i doneseš neki fin zaključak o njegovoj igri.
Ne znam, nađi ti boljeg beka i daj savjet upravi kluba. Ako misliš da to Caceres ili Romulo mogu bolje grdno se varaš. Stakleniji su od Rossija.
★★★
- korisnikforuma
- Kontakt:
Pogba, ti bi se trebao zvati Buffon.
Naime, braniš neobranjivo
Nemoguće je obraniti tezu da je najbolji asistent kluba loš u napadu, pogotovo kada je taj isti prije 2 dana imao dvije asistencije
Razumijem da ti nije drag, simulira puno, glumi, švajcarac je, ali nikako ne možeš obraniti te svoje teze da je loš

Naime, braniš neobranjivo

Nemoguće je obraniti tezu da je najbolji asistent kluba loš u napadu, pogotovo kada je taj isti prije 2 dana imao dvije asistencije

Razumijem da ti nije drag, simulira puno, glumi, švajcarac je, ali nikako ne možeš obraniti te svoje teze da je loš

To mu i ja često govorim, još mi nije rekao nekog tko je boljiL'Avvocato je napisao/la:
Ne znam, nađi ti boljeg beka i daj savjet upravi kluba.

- CapoDiTuttiCapi
- Kontakt:
Ovdje treba samo Juventus izdvojiti a ostalo je buranija.admin je napisao/la:Nakon dobrih reakcija na izmjene koje smo radili unutar foruma Premijer liga BiH, krećemo i sa unaprjeđenjem dijela foruma posvećenog stranim klubovima.

Juventus FC - Utakmice
Obzirom na razvodnjavanje tema, a što se meni ne dopada, ipak postavljam temu gdje ćemo uživo komentarisati utakmice našeg tima te postavljati live streaming linkove.
EDIT: Raspored utakmica Juventusa u Serie A.

Igrač utakmice - Tabela:
1. Tevez, Pogba - 5 bodova
Serie A [19.kolo]: Juventus 4:0 Verona
P: Tevez
Serie A [20.kolo]: Juventus 2:0 Chievo
P: Pogba
Pravila:
Pobjeda - 5 bodova
Remi - 3 boda
Poraz - 1 bod
EDIT: Raspored utakmica Juventusa u Serie A.

Igrač utakmice - Tabela:
1. Tevez, Pogba - 5 bodova
Serie A [19.kolo]: Juventus 4:0 Verona
P: Tevez
Serie A [20.kolo]: Juventus 2:0 Chievo
P: Pogba
Pravila:
Pobjeda - 5 bodova
Remi - 3 boda
Poraz - 1 bod
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 17 jan 2015, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: FC Juventus - uživo komentarisanje utakmica
Vidjeću ja sa adminom da imamo teme za svaku utakmicu, da to bude fino raspoređeno. I otvorićemo jednu da glasamo i pratimo igrače utakmice.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Pogba je napisao/la:Obzirom na razvodnjavanje tema, a što se meni ne dopada, ipak postavljam temu gdje ćemo uživo komentarisati utakmice našeg tima te postavljati live streaming linkove.
Ni meni se ne svida ovo razdvajanje a mogli smo komentarisati utakmice na generalnoj temi tamo mi je nekako draze nego ovo posebno komentarisanje tekme
- akisarajevo92
- Kontakt:
Nikako ne podrzavam ovo razdvajanje tema na forumuYucca je napisao/la:Pogba je napisao/la:Obzirom na razvodnjavanje tema, a što se meni ne dopada, ipak postavljam temu gdje ćemo uživo komentarisati utakmice našeg tima te postavljati live streaming linkove.
Ni meni se ne svida ovo razdvajanje a mogli smo komentarisati utakmice na generalnoj temi tamo mi je nekako draze nego ovo posebno komentarisanje tekme

Don't believe the hype.
- bianconeros
- Kontakt:
Jbg, meni se fakat ne sviđa, ali tako je kako je.
P.S. Molio bih Capitana i ostale da ne pravimo temu za opće diskusije po primjeru ostalih pdfova, tj. teme za komentarisanje od strane ostalih navijača jer to mogu raditi i ovdje u toku prenosa, a svakako znamo da kada krene trollanje niko ne gleda gdje piše. Pa da ne razvodnjavamo još više. Također, tema za transfere nam realno ne treba jer nemamo šta na glavnoj onda pisati.
P.S.2
@Capitano, predlažem da našoj glavnoj temi vratiš staro ime, samo FC Juventus, svakako se zna da je glavna, ovako, bar meni, nešto bode oči, a da kod primavere dodamo FC Juventus Primavera kako bi se vidjelo recimo sa glavne stranice koja se tema otvara.
EDIT:
P.S. Molio bih Capitana i ostale da ne pravimo temu za opće diskusije po primjeru ostalih pdfova, tj. teme za komentarisanje od strane ostalih navijača jer to mogu raditi i ovdje u toku prenosa, a svakako znamo da kada krene trollanje niko ne gleda gdje piše. Pa da ne razvodnjavamo još više. Također, tema za transfere nam realno ne treba jer nemamo šta na glavnoj onda pisati.
P.S.2
@Capitano, predlažem da našoj glavnoj temi vratiš staro ime, samo FC Juventus, svakako se zna da je glavna, ovako, bar meni, nešto bode oči, a da kod primavere dodamo FC Juventus Primavera kako bi se vidjelo recimo sa glavne stranice koja se tema otvara.
EDIT:

#MaxOUT
#MaxOUT
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Izbrište sve ove teme, nema potrebe stvarno. Mislim, može ostati ova za opšte diskusije gdje će navijači ostalih klubova pisati, jer je to i cilj administracije. Ovo historija, primavera i ostalo, aposlutno bespotrebno. Admin je rekao da se ne mora to otvarati ako nećemo, pa je vjerujem većinski prijedlog (vidim nikome se ne sviđa), da se to izbriše i da se doda samo ta tema gdje će ostali pisati.
Hajde Capitano, ispoštuj volju većine, ostali nek otvaraju kako hoće, nama više ne treba.
Lichsteiner je među tri najbolja beka u Evropi.
Hajde Capitano, ispoštuj volju većine, ostali nek otvaraju kako hoće, nama više ne treba.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
- IlCapitano
- Kontakt:
Ma nema potrebe za temom gdje će ostali pisati, jer ako neko dolazi trolati nije mu bitno koja je tema, a ako neko dolazi konstruktivno pisati neka nastavi u našim diskusijama.
Što se tiče primavere i historije može se obrisati što se mene tiče, otvorio sam ih jer je neko spominjao to.
Moja jedina želja je da imamo teme za svaku utakmicu da bi to bilo što preglednije i organizovanije i ova jedna za generalne stvari, vijesti, transfere itd.
Što se tiče primavere i historije može se obrisati što se mene tiče, otvorio sam ih jer je neko spominjao to.
Moja jedina želja je da imamo teme za svaku utakmicu da bi to bilo što preglednije i organizovanije i ova jedna za generalne stvari, vijesti, transfere itd.
Sarajevo1946 je napisao/la:Izbrište sve ove teme, nema potrebe stvarno. Mislim, može ostati ova za opšte diskusije gdje će navijači ostalih klubova pisati, jer je to i cilj administracije. Ovo historija, primavera i ostalo, aposlutno bespotrebno. Admin je rekao da se ne mora to otvarati ako nećemo, pa je vjerujem većinski prijedlog (vidim nikome se ne sviđa), da se to izbriše i da se doda samo ta tema gdje će ostali pisati.
Hajde Capitano, ispoštuj volju većine, ostali nek otvaraju kako hoće, nama više ne treba.![]()
Slazem se apsolutno zapostavicemo glavnu temu otvaranjem ovih drugi tema nema smisla meni je draze komentarisati sve o Juveu na nasoj glavnoj temi tako da osim ove opste diskusije ostale su suvisne
I ja sam za.
Neka imamo ovu našu glavnu i možda ovu za komentiranje i to je to.
Neka imamo ovu našu glavnu i možda ovu za komentiranje i to je to.

#MaxOUT
#MaxOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
Evo raspravio sam sa adminom. Ostavićemo ovu temu i ovu za utakmice kako se neka diskusija oko transfera, neka vijest, članak i sl. ne bi izgubila u silnim komentarima utakmica i to je to.
Moja neka ideja je da poslije svake utakmice u temi za iste otvorim anketu i da glasamo za igrača utakmice i onda bih ja otvorio još jednu temu gdje bi bilježili rezultate toga?
Moja neka ideja je da poslije svake utakmice u temi za iste otvorim anketu i da glasamo za igrača utakmice i onda bih ja otvorio još jednu temu gdje bi bilježili rezultate toga?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.