Teretana
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
- Nerminovic
- Kontakt:
Re: Teretana
Imam pitanje, jel ko koristio anavar prije? 

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Znal neko nesto vise o Red weileru?? Msm jel puno stetan itd
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Teretana
Nije štetan, ko svo boosteri digne te prije treninga, meni nije los bioesprit24 je napisao/la:Znal neko nesto vise o Red weileru?? Msm jel puno stetan itd

- rob do bagro
- Kontakt:
Greg Plitt imao nezgodu, voz ga udario i usmrtio ga.
RIP majstore, bio si dobar motivator.

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
-
- Kontakt:
Interesantan clanak.
Što jesti poslije treninga?
Piše: M.J.
Foto: Shutterstock
PAZIŠ što jedeš prije i tijekom treninga, no kad završiš biraš što god ti padne pod ruku? Ne zaboravi, izbor jela poslije treninga bitan je za napredak i bolje rezultate.
Hrana s omjerom ugljikohidrata i proteina 4:2
Za vrijeme vježbanja, tvoje tijelo crpi glukozu iz krvi i pretvara je u glikogen (ugljikohidrate koji se nalaze u jetri i mišićnom tkivu), te to koristi kao gorivo.
Obrok koji ima omjer ugljikohidrata i proteina 4:2 nadoknadit će mišićni glikogen i tako te pripremiti za sutrašnji trening. Potraži hranu s više ugljikohidrata i malo proteina, primjerice šaku badema i malo suhog voća.
Napitak s elektrolitima
Možeš kupiti neko sportsko piće koje u sebi sadrži elektrolite ili jednostavno pomiješati limunov sok, morsku sol, datulju i malo dulse algi.
Sjemenke konoplje
Ova superhrana odličan je biljni izvor proteina i omega-3 masnih kiselina. Omega-3 kiseline posebno su bitne sportašima jer pomažu reducirati upalu mišića. Mišići se tijekom vježbanja trgaju (ne brini, to je normalno), te tako uzrokuju upalu dok se obnavljaju i postaju snažniji i veći.
Tamnozeleno lisnato povrće
Antioksidansi također pomažu pri smanjenju upale, a najbolji izvori antioksidansa su voće i povrće, pogotovo ono tamnih boja. Poslije treninga odlična je navika pojesti neko tamnozeleno lisnato povrće bogato antioksidansima i omega-3 masnim kiselinama, primjerice kelj ili blitvu.
Što jesti poslije treninga?
Piše: M.J.
Foto: Shutterstock
PAZIŠ što jedeš prije i tijekom treninga, no kad završiš biraš što god ti padne pod ruku? Ne zaboravi, izbor jela poslije treninga bitan je za napredak i bolje rezultate.
Hrana s omjerom ugljikohidrata i proteina 4:2
Za vrijeme vježbanja, tvoje tijelo crpi glukozu iz krvi i pretvara je u glikogen (ugljikohidrate koji se nalaze u jetri i mišićnom tkivu), te to koristi kao gorivo.
Obrok koji ima omjer ugljikohidrata i proteina 4:2 nadoknadit će mišićni glikogen i tako te pripremiti za sutrašnji trening. Potraži hranu s više ugljikohidrata i malo proteina, primjerice šaku badema i malo suhog voća.
Napitak s elektrolitima
Možeš kupiti neko sportsko piće koje u sebi sadrži elektrolite ili jednostavno pomiješati limunov sok, morsku sol, datulju i malo dulse algi.
Sjemenke konoplje
Ova superhrana odličan je biljni izvor proteina i omega-3 masnih kiselina. Omega-3 kiseline posebno su bitne sportašima jer pomažu reducirati upalu mišića. Mišići se tijekom vježbanja trgaju (ne brini, to je normalno), te tako uzrokuju upalu dok se obnavljaju i postaju snažniji i veći.
Tamnozeleno lisnato povrće
Antioksidansi također pomažu pri smanjenju upale, a najbolji izvori antioksidansa su voće i povrće, pogotovo ono tamnih boja. Poslije treninga odlična je navika pojesti neko tamnozeleno lisnato povrće bogato antioksidansima i omega-3 masnim kiselinama, primjerice kelj ili blitvu.
-
- Kontakt:
@Nerminovic Oxandrolon je steroid. Mozes pitati za njega bilo kojeg bodibildera. A on kao i svaki steroid steti tijelu.
- Nerminovic
- Kontakt:
znam.samoposmatram je napisao/la:@Nerminovic Oxandrolon je steroid. Mozes pitati za njega bilo kojeg bodibildera. A on kao i svaki steroid steti tijelu.

čitao sam o tome vise od godinu dana i sve znam kako i sta. kontam uzeti kod druga. nije anavar nesto posebno tako da se nemam sta brinuti. rijetko ko uzima anavar samog ali eto kontam mjesec dana po 40 mg dnevno
BackSpace United
BackSpace United
Koliko sam upratio mlad si jako, ne budi budala i kloni ga se koliko god te ubjedivali da je bezopasan jer nije. Oralno 280 mg sedmicno je puno, osjetit ce to tvoja jetra vrlo dobro. Suplementacija je nenormalno napredovala pa ako vec hoces drzi se nje, steroidi niposto pogotovo sto nisi na tom nivou i iz svog tijela nisi prirodno izvukao ni 20%.
- Nerminovic
- Kontakt:
rob do bagro je napisao/la:Greg Plitt imao nezgodu, voz ga udario i usmrtio ga.![]()

Sinoć postavio novi program na Fejsbuku....

BackSpace United
BackSpace United
- Nerminovic
- Kontakt:
Jesi sam koristio?master44 je napisao/la:Koliko sam upratio mlad si jako, ne budi budala i kloni ga se koliko god te ubjedivali da je bezopasan jer nije. Oralno 280 mg sedmicno je puno, osjetit ce to tvoja jetra vrlo dobro. Suplementacija je nenormalno napredovala pa ako vec hoces drzi se nje, steroidi niposto pogotovo sto nisi na tom nivou i iz svog tijela nisi prirodno izvukao ni 20%.
BackSpace United
BackSpace United
-
- Kontakt:
40 mg nece ti dati efekta trebas na oko 80 mg. A kolega ti je objasnio sta se desavaju kod samo 80 mg. Najpametnije ti je naci nekog koji je vise puta uzimao a da mu vjerujes i da je iskren prema tebi. Sa prostatom se nevalja igrati.
-
- Kontakt:
Ispravka Kod samo 40 mg.
- Nerminovic
- Kontakt:
Drugovi uzimaju svi po 60 mg i sasvim efektivno. Vidjecemo, javit ću kad bude vrijeme (ako bude)
BackSpace United
BackSpace United
-
- Kontakt:
Muskarcima kojima je doktor izdao anavar moraju redovno ici na kontrolu prostate. Ako vec mislis uzimati, naruci sam sebi pregled, ako budes imao poteskoca pri mokrenju.
Moji drugovi puse hasis i piju previse... Drugovi su, nisu kadije.
- Nerminovic
- Kontakt:
Bio sam kod doktora, sve je spremnosamoposmatram je napisao/la:Muskarcima kojima je doktor izdao anavar moraju redovno ici na kontrolu prostate. Ako vec mislis uzimati, naruci sam sebi pregled, ako budes imao poteskoca pri mokrenju.

BackSpace United
BackSpace United
- anonymousHD
- Kontakt:
Zašto?IlPrincipe je napisao/la:Imaš više načina za veslanje sa šipkom u pretklonu, ali ovaj koji je Nixa pokazao je najgori način.
- Nerminovic
- Kontakt:
joj ljudi otkad sam se poceo razvijati dobio sam one strije, sve gore i gore. toliko je ruzno
imal koja krema, jel ko sta probao.

BackSpace United
BackSpace United
Upravo sam testirao koliko mogu sklekova odradit i za 54 minute sam uradio 590 komada.Radio sam piramidalno obične 1-15 i nazad,dijamant 1-10 i nazad,široke isto tako,S ogama podignut isto od 1-10 i 50 za zagrijavanje.Cilj mi je odradit 1000 u toku dana 

Meni nisu pomogle,samo vremenom izbijeli taj dio kože pa se i ne primjeti toliko,bar kod mene.Nerminovic je napisao/la:joj ljudi otkad sam se poceo razvijati dobio sam one strije, sve gore i gore. toliko je ruzno![]()
![]()
- Nerminovic
- Kontakt:
jarane kod mene je grozno. sve po bicepsu/ramena.Samir1989 je napisao/la:Meni nisu pomogle,samo vremenom izbijeli taj dio kože pa se i ne primjeti toliko,bar kod mene.Nerminovic je napisao/la:joj ljudi otkad sam se poceo razvijati dobio sam one strije, sve gore i gore. toliko je ruzno![]()
![]()

BackSpace United
BackSpace United
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.