Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
i meni je zao Zeleni, izgleda stalno se brukaju ove sezone dok im ljuti rivali lyon napreduju(barem u europi), steta za jedan klub kakav je st. etienne..juzni vjetar! je napisao/la:sta je sa Saint Etiennommeni najdrazi klub u francuskoj ne mogu da vjerujem da niko ne ulaze u njega ozbiljnije
nemoj da te čuje onaj lik marseille unique,odmah bi počeo srat kako je marseille najjači klub u evropiharishp je napisao/la:Marsej vec godinama ispada iz evropskih kupova ko' iz ''trajvana''
Samo bi brukao Francuske klubove.
Ocit primjer je Lyona uvijek su igrali u LS za 5 a to vec i Bordo pokazuje.
Monpelijer je imao u planu uzeti jos par pojacanja ako uspiju otici u Evropu.Ovu zadnju su igrali bez dva glavna stopera.Zamislite nasu repku bez Nadara i Spahica![]()
![]()
Bordo je svoj kvalitet vec pokazao i protiv Bayerna.
Kao i Lyon jedan od ta dva ce biti u polufinalu LS.Sto je svakako za respekt.
Marseju bi bilo najbolje u evropsku ligu svejedno nikad proljece i ne docekaju drugdje.
Wert je napisao/la:Mozete pricati o Marseille-u sta hocete, jos uvjek smo jedini francuski klub koji ima titulu o kojoj Lyon, St. Ettiene, Mont, Monaco sanjaju, brato!
Ma de ba pusti ga,oni ce se tom titulom LP tjesiti do 2100 godine.Lyon ove sezone ima velike sanse da osvoji Ligu Prvaka.steve-o je napisao/la:taj "famozni" marseille nije osvojio titulu ima 17 godina a lyon ekipica za njih kazes jelde?![]()
![]()
lyon apsolutno ima sansu za finale ako bayern prodje uniteda, inace bi volio radi pjane da lyon osvoji ovaj turnirBIHfan je napisao/la:Ma de ba pusti ga,oni ce se tom titulom LP tjesiti do 2100 godine.Lyon ove sezone ima velike sanse da osvoji Ligu Prvaka.steve-o je napisao/la:taj "famozni" marseille nije osvojio titulu ima 17 godina a lyon ekipica za njih kazes jelde?![]()
![]()
Kad bi se ovako poklopilo imali bi sanse:
Lyon - Bordo Bayern-Manchester \ CSKA - Inter Barcelona-Arsenal
Lyon - Bayern / Inter - Barcelona
Finale: Lyon - Inter
-Boldirano znaci ekipa koja je prosla u dalji krug.
Sa ovakvim rasporedom mozemo osvojiti LP,jer smo dosta sazreli kao ekipa,imamo iskustva i imamo sirinu u ekipi i ono najvaznije kolektivnu ekipu koja je zeljna dokazivanja u Evropi.![]()
Po meni je najbitnije da u finalu ako dodjemo izbjegnemo Barcelonu,imam veliki respekt prema njima po meni najaca ekipa trenutno u Svijetu i mislim da nebi imali sanse protiv njih.
Tad bi nas Pjanic bio drugi BH igrac sa trofejom Lige Prvaka poslje Salihamidzica i to sa 20 godina,sto je veliki uspjeh. aBd osvoji sa Lyonom sve sto se moze osvojit do 21 godine,neznam da li postoji igrac sa toliko godina da je sve osvojio a da je glavni igrac u timu.steve-o je napisao/la:lyon apsolutno ima sansu za finale ako bayern prodje uniteda, inace bi volio radi pjane da lyon osvoji ovaj turnirBIHfan je napisao/la:Ma de ba pusti ga,oni ce se tom titulom LP tjesiti do 2100 godine.Lyon ove sezone ima velike sanse da osvoji Ligu Prvaka.steve-o je napisao/la:taj "famozni" marseille nije osvojio titulu ima 17 godina a lyon ekipica za njih kazes jelde?![]()
![]()
Kad bi se ovako poklopilo imali bi sanse:
Lyon - Bordo Bayern-Manchester \ CSKA - Inter Barcelona-Arsenal
Lyon - Bayern / Inter - Barcelona
Finale: Lyon - Inter
-Boldirano znaci ekipa koja je prosla u dalji krug.
Sa ovakvim rasporedom mozemo osvojiti LP,jer smo dosta sazreli kao ekipa,imamo iskustva i imamo sirinu u ekipi i ono najvaznije kolektivnu ekipu koja je zeljna dokazivanja u Evropi.![]()
Po meni je najbitnije da u finalu ako dodjemo izbjegnemo Barcelonu,imam veliki respekt prema njima po meni najaca ekipa trenutno u Svijetu i mislim da nebi imali sanse protiv njih.
pjana je vec fenomen, mislim nema mnogo igraca koji debituju u ligue 1 s 16 godina i onda odmah godinu nakon toga predju u top-klub poput lyona. ovaj igrac ce nama svima donijeti puno radosti!BIHfan je napisao/la: Tad bi nas Pjanic bio drugi BH igrac sa trofejom Lige Prvaka poslje Salihamidzica i to sa 20 godina,sto je veliki uspjeh. aBd osvoji sa Lyonom sve sto se moze osvojit do 21 godine,neznam da li postoji igrac sa toliko godina da je sve osvojio a da je glavni igrac u timu.
sladoled je napisao/la:1. Lyon 31 57
2. Montpellier 31 57
3. Auxerre 31 57
4. Bordeaux 29 56
5. Marseille 29 56
pet prvih ekipa unutar jednog boda![]()
U Francuskoj ligi ove godine nista nije vjerovatno.Devil je napisao/la:Zanimljivo prvenstvo nema sta s tim da ce verovatno Bordeaux i Marseille dobiti ove dve zaostale utakmice i odlepiti se malo i verovatno ce se izmedju te dve ekipe voditi borba za naslov,mada ne treba iskljuciti Lyona te Montpeillerta koji ima stvarno povoljan raspored.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.