Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Sta je ovo Juka? Igra tek pocela a crko covjek, izgleda ko da je trco maraton. Licne i kondicija su definitivno njegovi demoni. Ovo na 1:07 u videu ispod je vrlo zabrinjavajuce:
[youtube][/youtube]
Mora se otarasit takvog pristupa prema treniranju sto prije.
[youtube][/youtube]
Mora se otarasit takvog pristupa prema treniranju sto prije.
Gledo covjek rukomet halooo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
-
- Kontakt:
raja jesam li ja previse kritican il mozda previse ocukujem od Juke
al nekako mi je sav mlitav, usporen, mrsko mu trcat kako u napad tako i u odbranu
nema vise onog uzbuđenja i naboja kad udje u igru
al nekako mi je sav mlitav, usporen, mrsko mu trcat kako u napad tako i u odbranu
možda je samo mahmuran 

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Imao je nekoliko super pasova, ali steta pa nisu mogli loptu ubacit u kos saigraci da dobije asistencije.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ponovo radi sjajan posao za ekipu, pod kosem, ali i kosevi opet izostaju.
Don't believe the hype.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
- PeppermintSA
- Kontakt:
Format je napisao/la:Gledo covjek rukomet halooo

Nece nista da mu udje 

Polako brate,pa on se jos privikava na NBA nacin,bice pravi tek za 2-3 godine,za mene i nije toliko lose koliko vi opisujete.Treba malo smanjiti i ocekivanja definitvno,nije on Mirza s 29 godina od kojeg ocekujemo svaku tekmu 10+.Ova tekma i nije bas najbolja,puno je u suteva ofulao ali treba se navici na to da on ne moze biti konstantan u ovim godinama sa 15 poena...Bice bolje sigurno a on u NBA moze samo napredovati i opet kazem za 2-3 godine tek ocekivati prave partije aBdRealnoGledano je napisao/la:raja jesam li ja previse kritican il mozda previse ocukujem od Juke

Chandler je vrhunski defanzivac, tako da ovo ne treba da cudi. Problem je sto mi sada ocekujemo od Juke da svaku utakmicu ubiljezi double-double.
Samo strpljenja
Samo strpljenja

Izgleda Juku familija malo poremetila a mozda mu mati i pita naspremala pa cojk nemoze da sad dodje sebi?
Slabo poluvrijeme ali su jos uvijek u igri ......

Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
suhakrpa je napisao/la:Chandler je vrhunski defanzivac, tako da ovo ne treba da cudi. Problem je sto mi sada ocekujemo od Juke da svaku utakmicu ubiljezi double-double.
Samo strpljenja

- akisarajevo92
- Kontakt:
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma bio bi i ovdje double-double da udje ovaj zadnji sut, a mogao je jer lijepo je izgradio sebi poziciju..10 skokova ce sigurno imati (sto je samo po sebi respektabilna brojka za rukija), a uvalio bi i jos 6 poena sigurno 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Joj brate zamisli njegovu jadnu majku kad odluci pite praviti. Zeni treba pola dana jufke sve da razvije. Valja one dvije grdosije nahraniti, a ni onaj mali Keno kako li se zove nije bas "mali". Pa tu za 30 sekundi tepsija pite pukne.JoeCelt je napisao/la:Izgleda Juku familija malo poremetila a mozda mu mati i pita naspremala pa cojk nemoze da sad dodje sebi?![]()

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ovakve tekme se svakome desavaju. On je Rookie i normalno da ce imati dobrih i losih tekmi. Valja se naviknuti na ovaj tempo. A narednih 5 dana ce biti lud tempo.akisarajevo92 je napisao/la:Sut (polaganja) 1-7

Nije mu ni mati bas lahka - ima i ona sigurno 250 lbs.soccerfan je napisao/la:Joj brate zamisli njegovu jadnu majku kad odluci pite praviti. Zeni treba pola dana jufke sve da razvije. Valja one dvije grdosije nahraniti, a ni onaj mali Keno kako li se zove nije bas "mali". Pa tu za 30 sekundi tepsija pite pukne.JoeCelt je napisao/la:Izgleda Juku familija malo poremetila a mozda mu mati i pita naspremala pa cojk nemoze da sad dodje sebi?![]()
Slabo poluvrijeme ali su jos uvijek u igri ......![]()
![]()

Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Pa tu treba tri zene zaposliti samo da im kuhajuJoeCelt je napisao/la:Nije mu ni mati bas lahka - ima i ona sigurno 250 lbs.soccerfan je napisao/la:Joj brate zamisli njegovu jadnu majku kad odluci pite praviti. Zeni treba pola dana jufke sve da razvije. Valja one dvije grdosije nahraniti, a ni onaj mali Keno kako li se zove nije bas "mali". Pa tu za 30 sekundi tepsija pite pukne.JoeCelt je napisao/la:Izgleda Juku familija malo poremetila a mozda mu mati i pita naspremala pa cojk nemoze da sad dodje sebi?![]()
Slabo poluvrijeme ali su jos uvijek u igri ......![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.