Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

sigurnoable
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la sigurnoable » 16 jan 2015, 23:52

Ja ne znam sto vi toliki respekt imate prema ovoj Austriji, ja sam misljenja da sutra sa njima mozemo igrati dobar rukomet i sa malo vise pameti i organizovanosti bez velikih gresaka sa boljom realizacijom mi mozemo sutra dobiti tu kako vi kazete "veliku Austriju" . Nije nikakav patriotizam ili euforija u pitanju ali ovo danas je bilo dobro sto su odigrali uzimajuci u obzir da je tek otvaranje a znamo da je svaki pocetak tezak, sad ce to ici sto se kaze "kao po loju"! :bih: :bih: :bih:

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 16 jan 2015, 23:55

Nasa sansa je Tunis i to moramo iskoristiti!
Ovdje se je svasta pisalo u toku utakmice i stvarno neke treba poslati u sibir na hladenje!
Na poluvremenu sam napisao da nasi imaju u glavi samo napad i to im se je osvetilo prvo poluvrijeme, kada su dosli sebi i rezultat je dosao :cool:
Sutra nista ne ocekivam , zelim samo da uzivam :bih:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Pegi10
Kontakt:

Post Postao/la Pegi10 » 16 jan 2015, 23:57

Nadati se da im je ova pobjeda podigla samouzdanje i da im je pao teret sa ledja pa da rijesimo i Austriju koja je vjerovatno umornija od nas :bih:
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 17 jan 2015, 00:01

Prvo poluvrijeme ce vjerovatno Austrija biti agresivnija, a onda ide drugih 30 min i nasa pobjeda...
Cini se da je ovaj Markovic strasno visoke inteligencije, lik je procijenuo prvo poluvrijeme i gdje skripi a onda u drugom samljeo Irance sa 9 golova razlike!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 17 jan 2015, 00:03

Markovic izjavio da je na poluvremenu odrzao nekulturan govor u svlacionici,idiot jedan kako se sad dici pobjedom,kako nije vjerovo u njih,cuj nekulturan govor,gdje ce to..
Inace mozda smo i preveliki optimisti za mec s Austrijom,treba se boriti,u to ne sumnjam,al nije iznenadjenje niti kraj svijeta ako izgubimo.Ovu utakmicu treba shvatiti maksimalno ozbiljno,ovo je jedna od cetiri utakmice za prolaz u drugi krug,ako je izgubimo ne treba misliti da je kraj svijeta.Da smo danas izgubili e to bi bilo pravo lose :D Po meni je Austrija odmah poslije Hrv po kvaliteti,al poslije Islanda nije niko nepobjediv :D
Nad tobom sunce najljepše sja

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 17 jan 2015, 00:04

Jbg mnogi ne shvataju da je rukomet takav sport gdje se vrlo lako znaju desiti crne minute, crno poluvrijeme pa i kompletna utakmica...

Pobjeda je pobjeda pa makar bila i sa jedan razlike. Ko igra kladionicu zna koliko cesto kvote 1.10 - 1.15 dobiti mec sa jedan dva gola razlike protiv dosta losijih ekipa..

Nama ne znaci nista to sto je Austrija bila egal sa Hrvatima.. To ih ne cini jacim.. I da su izgubili 10 razlike - nas opet ceka ista ekipa . Sutra cemo ih mozda dobiti 5 razlike a da odigramo sa njima 2 dana poslije mozda bi oni nas uzeli 5 razlike ...

Makedonija je razbila danas Tunisa koji je realno dosta jaci od Irana a mozda sutra se bas ista ta Makedonija bude mucila sa Iranom ...

Ne moze se predvidjeti tok utakmice , sudijski kriterij, koliko ce golman biti raspolozen , koliko gresaka ce se napraviti i u kojim momentima itd ...

Ono sto me ohrabruje je sto ova generacija zna da se iscupa iz onih crnih minuta i u tom nekom inatu i euforiji isto kao da dobijemo neki beast mode u par minuta gdje pravimo serije od 5 ili 6 : 0 i totalno zbunimo protivnika..

Ne mislim samo na Iran nego i ranije protiv Islanda i Bjelorusije a i Dance bi mozda okrenuli kad smo sustigli -5 ili 6 pa fulimo zicer za -1 i oni nam iz kontre odu na 3 razlike

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 17 jan 2015, 00:06

Ovo je yebena Bosna i Hercegovina a vi se ponasate kao da ste prvi put u njoj i da nas narod yebe majku u jednom trenutku a u drugom te slavi. Najzad, nismo strpljivi i ako nas historija uci da budemo.

Da je na drugoj strani bila reprezentacija Americke Somoe i da je bilo izjednaceno na poluvremenu psovalo bi se i ako bi svi znali da cemo ih dobiti cim se uozbiljimo.

Welcome to fucking Bosnia !!!
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 jan 2015, 00:11

Ovaj Iran nam lezi pravo. Prva pobjeda na nogometnom SP, prva pobjeda na rukometnom SP, u sjedecoj odbojci smo ih takodjer dobili u finalu... :D

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 17 jan 2015, 00:13

Goalgetter je napisao/la:Ovaj Iran nam lezi pravo. Prva pobjeda na nogometnom SP, prva pobjeda na rukometnom SP, u sjedecoj odbojci smo ih takodjer dobili u finalu... :D
Iran nam i jest jedina konkurencija u sjedecoj odbojci. Od kad znam za sebe igramo u finalima sa Iranom

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 jan 2015, 00:15

totasef1 je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Ovaj Iran nam lezi pravo. Prva pobjeda na nogometnom SP, prva pobjeda na rukometnom SP, u sjedecoj odbojci smo ih takodjer dobili u finalu... :D
Iran nam i jest jedina konkurencija u sjedecoj odbojci. Od kad znam za sebe igramo u finalima sa Iranom
Cini mi se da smo i Brazilom jednom igrali, ali u pravu si, tu je Iran najveca konkurencija. :)

Da ne idemo u offtopic, gazimo sutra skijase. :bih:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jan 2015, 00:15

Husika je napisao/la:Cini se da je ovaj Markovic strasno visoke inteligencije, lik je procijenuo prvo poluvrijeme i gdje skripi a onda u drugom samljeo Irance sa 9 golova razlike!
Mirsad Terzić. Eto šta je procijenio.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 17 jan 2015, 00:18

Virtu4l je napisao/la:
Husika je napisao/la:Cini se da je ovaj Markovic strasno visoke inteligencije, lik je procijenuo prvo poluvrijeme i gdje skripi a onda u drugom samljeo Irance sa 9 golova razlike!
Pa na kraju krajeva, promijenio je i odbranu u drugom poluvremenu ;) Sa 6 0 na 5 1 (sa Ovcinom naprijed, koji je odigrao izuzetno agresinvo).
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 17 jan 2015, 00:20

Virtu4l je napisao/la:
Ma dobro, ne možeš sad u jednom igraču pronaći glavnu krivicu.
Pristup i koncentracija u prvom poluvremenu jednostavno nisu bili vrhunski, a uz to se i nervoza/trema uvukla.
U drugom poluvremenu smo to popravili i odmah je kvalitet isplivao..
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jan 2015, 00:24

Clutch je napisao/la:Ma dobro, ne možeš sad u jednom igraču pronaći glavnu krivicu.
Pristup i koncentracija u prvom poluvremenu jednostavno nisu bili vrhunski, a uz to se i nervoza/trema uvukla.
Definitivno, ali lijepo je vidjeti nekoga ko ima muda za promjenu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 17 jan 2015, 00:27

Virtu4l je napisao/la:
Clutch je napisao/la:Ma dobro, ne možeš sad u jednom igraču pronaći glavnu krivicu.
Definitivno, ali lijepo je vidjeti nekoga ko ima muda za promjenu.
Svakako. Marković je odlično prodrmao ekipu na poluvremenu i definitivno zaslužuje ogroman respect.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 17 jan 2015, 00:29

Virtu4l je napisao/la:
Ma imali smo mi puno individualno boljih genracija od ove, koja je realno individualno tanka kao baslija, ali nismo imali Markovica ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 17 jan 2015, 00:30

Austrija je rukometna sila u nastanku, i bit ce vrlo tesko protiv njih. A slusao sam makedonce na njihovoj nacionalnoj tv, ocekuju sigurnu pobjedu protiv nas.
Don't believe the hype.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 17 jan 2015, 00:41

U utakmici protiv Austrije ce biti najvaznije popraviti igru u odbrani. 5-1 je odlucila utakmicu u drugom poluvrijemenu, 6-0 umalo ukopala. Sutra ce glavni cilj biti odigrati sto bolju odbranu i popraviti nedostatke u 6-0 formaciji. Sve ekipe u grupi osim Irana imaju dobra krila, koja vrijebaju kod odbrane 5-1. Ako momci uspiju sacuvati Austriju ispod 26 golova, mogu donjeti i drugu pobijedu. Terzic mora manje pricati vise raditi. Umjesto da ohrabruje suigrace on ih kritikuje, a on sam najslabiji danas bio. Morao on to puno bolje.

Van Klomp
Kontakt:

Post Postao/la Van Klomp » 17 jan 2015, 01:09

zizu1991 je napisao/la:
zenicanin je napisao/la:Cini mi se da su danas Makedonci bili s nasima u dvorani,okacili svoje transove pokraj nasih i zajedno navijali,svaka im cast :D
Inace s njima uvijek u dobrim odnosima,vrijedi pogledati ovaj video :bih:
[youtube][/youtube]
Makedonci su cudo. Jedini narod s kojim se podnosimo od ex yu. Cak nas i Janezi mrze. :lolno:
Nisu zaboravili Makedonci kad je BHF u Grckoj skandirao Makedoniji a i na Evropskom u kosarci su navijali nasi i oni jedni uz druge bez problema. Uzgred licno znam par Makedonaca. Veliki ljudi.
RED BULL daje ti krila - RAKIJA pogon na sve 4

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 17 jan 2015, 01:13

Meni su Makedonci dragi, ne znam zasto ali jesu :salut:

I onaj komentator im je legenda :rol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.