Moderator/ica: Pasha
Iran nam i jest jedina konkurencija u sjedecoj odbojci. Od kad znam za sebe igramo u finalima sa IranomGoalgetter je napisao/la:Ovaj Iran nam lezi pravo. Prva pobjeda na nogometnom SP, prva pobjeda na rukometnom SP, u sjedecoj odbojci smo ih takodjer dobili u finalu...
Cini mi se da smo i Brazilom jednom igrali, ali u pravu si, tu je Iran najveca konkurencija.totasef1 je napisao/la:Iran nam i jest jedina konkurencija u sjedecoj odbojci. Od kad znam za sebe igramo u finalima sa IranomGoalgetter je napisao/la:Ovaj Iran nam lezi pravo. Prva pobjeda na nogometnom SP, prva pobjeda na rukometnom SP, u sjedecoj odbojci smo ih takodjer dobili u finalu...
Mirsad Terzić. Eto šta je procijenio.Husika je napisao/la:Cini se da je ovaj Markovic strasno visoke inteligencije, lik je procijenuo prvo poluvrijeme i gdje skripi a onda u drugom samljeo Irance sa 9 golova razlike!
Pa na kraju krajeva, promijenio je i odbranu u drugom poluvremenuVirtu4l je napisao/la:Mirsad Terzić. Eto šta je procijenio.Husika je napisao/la:Cini se da je ovaj Markovic strasno visoke inteligencije, lik je procijenuo prvo poluvrijeme i gdje skripi a onda u drugom samljeo Irance sa 9 golova razlike!
Ma dobro, ne možeš sad u jednom igraču pronaći glavnu krivicu.Virtu4l je napisao/la:Mirsad Terzić. Eto šta je procijenio.Husika je napisao/la:Cini se da je ovaj Markovic strasno visoke inteligencije, lik je procijenuo prvo poluvrijeme i gdje skripi a onda u drugom samljeo Irance sa 9 golova razlike!
Definitivno, ali lijepo je vidjeti nekoga ko ima muda za promjenu.Clutch je napisao/la:Ma dobro, ne možeš sad u jednom igraču pronaći glavnu krivicu.
Pristup i koncentracija u prvom poluvremenu jednostavno nisu bili vrhunski, a uz to se i nervoza/trema uvukla.
U drugom poluvremenu smo to popravili i odmah je kvalitet isplivao..
Svakako. Marković je odlično prodrmao ekipu na poluvremenu i definitivno zaslužuje ogroman respect.Virtu4l je napisao/la:Definitivno, ali lijepo je vidjeti nekoga ko ima muda za promjenu.Clutch je napisao/la:Ma dobro, ne možeš sad u jednom igraču pronaći glavnu krivicu.
Pristup i koncentracija u prvom poluvremenu jednostavno nisu bili vrhunski, a uz to se i nervoza/trema uvukla.
U drugom poluvremenu smo to popravili i odmah je kvalitet isplivao..
Ma imali smo mi puno individualno boljih genracija od ove, koja je realno individualno tanka kao baslija, ali nismo imali MarkovicaVirtu4l je napisao/la:Mirsad Terzić. Eto šta je procijenio.Husika je napisao/la:Cini se da je ovaj Markovic strasno visoke inteligencije, lik je procijenuo prvo poluvrijeme i gdje skripi a onda u drugom samljeo Irance sa 9 golova razlike!
Nisu zaboravili Makedonci kad je BHF u Grckoj skandirao Makedoniji a i na Evropskom u kosarci su navijali nasi i oni jedni uz druge bez problema. Uzgred licno znam par Makedonaca. Veliki ljudi.zizu1991 je napisao/la:Makedonci su cudo. Jedini narod s kojim se podnosimo od ex yu. Cak nas i Janezi mrze.zenicanin je napisao/la:Cini mi se da su danas Makedonci bili s nasima u dvorani,okacili svoje transove pokraj nasih i zajedno navijali,svaka im cast![]()
Inace s njima uvijek u dobrim odnosima,vrijedi pogledati ovaj video![]()
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.