Moderator/ica: Pasha
Naravnoterabajt je napisao/la:
Imas li FB
Nije ti valjda u rodu pa ne dasBuducnost je napisao/la:Naravnoterabajt je napisao/la:
Imas li FBAl posto si manijak
![]()
Salu na stranu, imam ali nebih smjeo dati
I Zivinicanka.Buducnost je napisao/la:Otelo je napisao/la:
![]()
![]()
Banovicanka![]()
![]()
A to si zaključio samo po jednom jedinom događaju, Svjetskom u Brazilu jelde?Hattrick je napisao/la:Ja mislim da cemo ispast u grupi.Iran nam je baksuzli ekipa i kad su god s nana u istoj skupini,ispadnemo ali njih mlatnemo
Nije ali jako dobra prijateljicaterabajt je napisao/la:Nije ti valjda u rodu pa ne dasBuducnost je napisao/la:Naravnoterabajt je napisao/la:
Imas li FBAl posto si manijak
![]()
Salu na stranu, imam ali nebih smjeo dati
uz vaterpolofixator je napisao/la:yebo sve ako ovaj rukomet nije najkonfuzniji sport sto se tice pravila
i sport gdje sudija sve moze odluciti najofirnije
btw
![]()
![]()
![]()
sutra deremo bečke dječake
De link tog foruma.fixator je napisao/la:
hajd nek si i ti jednom neispavan ko i mi zbog tebe
![]()
EDIT > kaže lik na cro forumu: "Mislim da smo dobili pogrešnog Karačića"
firefirefirely je napisao/la:Definitivno sport gdje sudija najvise moze uticati na rezultat.. A da se to jos i ne primjeti toliko :/
Definitivno bi trebalo biti zanimljivijeUnofficialpage je napisao/la:De link tog foruma.fixator je napisao/la:
hajd nek si i ti jednom neispavan ko i mi zbog tebe
![]()
EDIT > kaže lik na cro forumu: "Mislim da smo dobili pogrešnog Karačića"
Uh bit' će teško sutra. Austrija se ne čini kao naivna ekipa, odlični su. Ali i ovo danas nije bila puna snaga naše repke. Teško je protiv ovih neatraktivnih igrat, jer oni igraju mimo svakih šablona, nemaš pojma kako igraju. Ai opustiš se. Protiv malo jačih ekipa to ide malo lakše, znaš na ćemu, šta trebaš radit, imaš motiv.
edit: iako nema veze sa temom ali koju tekmu da gledam. Švede i Island ili Francuze i Čehe?prva je bolja tekma a inače navijam za Francuze u rukometu.
Hvala ti, potpuno se slažem sa tobom.Janez je napisao/la: Stvarno me ovakvi komentari brinu i bude mi muka kad vidim da na otvaranju meča i našeg prvog prvenstva igrače nazivate svakakvim imenima, da za nas nije rukomet i sl. Polako raja miša mu pa lako je na forumu kuckati,valjda su neki među vama trenirali sport i išli na neka takmičenja pa se zna za dozu treme i nervoze kada ste prvi put nastupali na istom. Nadam se da naredni put će te sačekati kraj meča i nećete na pola sata loše igre drvlje i kamenje osuti po zlatnim momcima i Markovićem.![]()
Svaka ti čast mlada damo ovo se zove zdravo razmišljanje da te znam častio bi te večerom odmah večeras.BaDa12 je napisao/la:Ljudi, polako sa kritikama i vrijeđanjem. Do prije sat vremena su bili nacionalni heroji. Vjerujem da su momci pod dojmom, pa zbog toga ovakav početak. Nažalost, ne gledam utakmicu, (možda i zbog toga ovaj komentar jer nisam iznervirana koliko i vi). Vjerujem ja da će se momci vratiti jači, da će se sabrati i vratiti tu prednost. Igrali su oni i u gorim situacijama i čupali se.
Hajmo!![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.