E on.Pa kako se tu ne iznerviratfirefirefirely je napisao/la:TERZIC! E jest mi tu digo zivac sa zenom sam se posvadjo momentalno

Valjda smo naucili na fudbalerima sta se desi kad se otputuje na SP sa tim stavom.
Moderator/ica: Pasha
E on.Pa kako se tu ne iznerviratfirefirefirely je napisao/la:TERZIC! E jest mi tu digo zivac sa zenom sam se posvadjo momentalno
firefirefirely je napisao/la:Meni su jos gori komentari tipa, sigurno im je sad krivo sto smo pobijedili, ljudi ne budite ograniceni, ko to ovdje navija protiv reprezentacije svoje zemlje? Pogotovo na SP, prvi put.. Ali kada se igra lose, onda se igra lose.. Je li i Markovicu i igracima sada krivo sto su pobijedili? Jer i oni su izjavili da su u 1.pol bili ocajni i u odbrani i u napadu.. Niko ne misli lose timu, a to sto neki od nas sasvim smireno mogu gledati onakvu predstavu iz 1.pol a neki ne, slabiji su sa zivcima, jbg, to je od osobe do osobe i od temperamenta do temperamentaHajmo BiH !!!
Covjece jel tebi normalno da na poluvremenu se pise kako rukomet nije za nas,kao smo dobili pogresnog Karacica isl.Meni nije i nisam nista komentarisao,jer sam vjerovao u pobjedu i u nasu repku.U ostalom kad gledam reprezentaciju ne mogu biti i na forumu,normalno da sam i ja bio ljut ali to je sport.I u drugom pol momci su dosli na svpje i ppodarili nam pobjedu na SP.pinoglavi je napisao/la:Janez ti si normalan post napiso,vise sam @emilu odgovorio nego tebi.Ako mislis da se moze bez psovki,ima onih koji misle da se moze i bez pametovanja.
I ko sto neko napisa samo smo jaci od Irana,i to i jest tako,danas smo sa Iranom igrali i ne vidim problem to sto se masa ljudi nervirala zato jer smo prelose igrali.Jel mislite da im Markovic nije psovo? :p
Otelo je napisao/la:
![]()
![]()
Imas li FBBuducnost je napisao/la:Otelo je napisao/la:
![]()
![]()
Banovicanka![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.