Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

pinoglavi
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la pinoglavi » 16 jan 2015, 17:36

firefirefirely je napisao/la:TERZIC! E jest mi tu digo zivac sa zenom sam se posvadjo momentalno :mrgreen:
E on.Pa kako se tu ne iznervirat :D Bolje psovat i nervirat se nego normalno gledat i govorit vi ste nas ponos,vi ste heroji,otisli ste na SP,sve ostalo je uspjeh,nema veze kad se pogrijesi
Valjda smo naucili na fudbalerima sta se desi kad se otputuje na SP sa tim stavom.
Nad tobom sunce najljepše sja

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 16 jan 2015, 17:42

ma ovim momcima mogu sve oprostiti, realno svi su jači od nas osim irana :mrgreen:
otišli smo da probamo biti senzacija, probati proći u drugi krug, u fudbalu je dosta drugačije stanje bilo, to je javnost očekivala i sve je ostalo bilo neuspjeh :)

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 16 jan 2015, 17:43

trudim se da dosta pratim sport,samo moram priznati da nisam puno gledao tekme nasa naredna 3 protivnika,u zadnje vrijeme.
Mnogi ce reci i vjerovatno nisu daleko od istine da su sve 3 selekcije mozda bolje od nase,ali me zanima koliko su oni zaista jaki.
Sigurno da imaju iskustva igranja par veliki takmicenja.
Sjecam se da smo sa makedoncima.vazda bili bara-bara
Imali lazarova i onog ludog debelog ruznog golmana.
Onda oni malo.se.izdigli ,otisli na par takmicenja,dok smo mi se.mucili.u barazima. Znam da im klubovi dobro rade,ali kakav je kvalitet repke.
Aistrije se sjecam,od prije par godina,isli u bec ko favoriti a vratili se natamburani,vidim i kod njih neka ekspanuija rukometa.
Tunisa se sjecam iz perioda hmama,neugodni bili ,ali nikad za nesto vise mlatili osrednje ekipe,kad god bi naletili na nekog favorita lagano gubili.
Ja mislim da mi sa nivom igre kao protiv islanda,pa i danske,mozemo se nosit sa svima,ali me opcenito strah nase brzopletosti i besmislenih gresaka. Mislim da je nasa rulometna repka najvise se izdigla po pitanju karaktera i mentaliteta od svih nasih repki,ali opet se ne mogu otet dojmu,da nam igra zavisi od neke euforije i stanja na terenu. Ako nas krene,onda igramo maestralno,cim pocnu kola nizbrdo,odmah nastaje konfuzija i opste rasulo.
Sad opet ponavljam toga me najvose strah jer je ovo veliko takmicenje,i sad to dolazi do izrazaja maximalno.
Danas se vidjelo,koliko taj glupi pritisak i neiakustvo naprave od nas smjesnu ekipu na momente. Mislim da nasi mogu mnogo bolje,ii da trrba da se malo rasterecenije udje.
Kad smo mogli.dobit island,koji je objektivno jaci od svih,i dobro se nosit sa danskom,onda bi trebalo i da tako igramo sa njima.
Nadam se da mozemo,zelio bih nas vidjet u drugom krugu,nisam od onih koji ce reci dobro je sto smo tu,jer reqlno sport je takav uvijek zelis vise.
Pitanje je mozemo li.
Meni se od meca sa islandom i one recenice markovica,dobicemo ih gore,usadila neka luda vjera u ove momke. Nisam mu tada vjerovao,ali onako se postaje sampion.
Sretno momci
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 16 jan 2015, 17:46

@pinoglavi

Jedno je kritikovati, drugo psovati podsjeća me na scene iz Skenderije za vrijeme KK-RK Bosne igrač fuli koš ili gol od strane pojedinaca ode majka, tetka, čudesa za 5. minuta taj isti igrač prelomi tekmu isti ti što su mu sve po redu skaču, ljube ga dižu u nebesa traže da se slikaju sa dotičnim. Ne ide brate tako, razumijem nervoza, sekiracija svako gleda tekmu na svoj način, ali se može napisati bez psovanja, bez vrijeđanja ne razumijem to isticanje psovki kao vaš "način" kritike. Još na poluvremenu utakmice i sporta gdje je i 10 golova sitnica koja se može brzo promijeniti gdje istopiš prednost za čas ako uđeš dovoljno motivisan u nastavak meča kao mi u drugom poluvremenu danas. Nije mi bila namjera da tvrdim da je neko veći ili manji navijač samo da treba biti umjeren u komentarima i sačekati kraj tekme. ;) Ali kako hoćete svako gleda meč na svoj način, samo ako želimo pravu temu onda psovkama i vrijeđanjima nije mjesto. Na kraju je važna samo BiH. Svako dobro druže i nemoj šta zamjeriti. :thumbup: :bih:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 jan 2015, 17:48

@janez po obicaju :tokralju:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 16 jan 2015, 17:51

firefirefirely je napisao/la:Meni su jos gori komentari tipa, sigurno im je sad krivo sto smo pobijedili, ljudi ne budite ograniceni, ko to ovdje navija protiv reprezentacije svoje zemlje? Pogotovo na SP, prvi put.. Ali kada se igra lose, onda se igra lose.. Je li i Markovicu i igracima sada krivo sto su pobijedili? Jer i oni su izjavili da su u 1.pol bili ocajni i u odbrani i u napadu.. Niko ne misli lose timu, a to sto neki od nas sasvim smireno mogu gledati onakvu predstavu iz 1.pol a neki ne, slabiji su sa zivcima, jbg, to je od osobe do osobe i od temperamenta do temperamenta ;) Hajmo BiH !!!

:clap: :clap: :salut: :salut: :thumbup: :thumbup: :bih: :bih: :bih:

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 16 jan 2015, 17:51

Ja nisam vidio da je neko psovao igracima nesto.. To je druga vec stvar

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 16 jan 2015, 17:53

ja se isto najvise nerviram i psujem samo kad igra željo, moja reprezentacija Bosna i kad vozim.

ali nikad ne bih pisao psovke, opsujes, iznerviras se jbga sport je to al treba imat mjeru.

ja imam sina od 3.5 godine, on kad vidi da ja počnem gledat tekmu
trči mami i govori: sad ce tata psovat.

jbga treba imat granicu u svemu

al su me dobro iznervirali u prvom heh.

sad sam ko :beba:
Semper Fidelis

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 16 jan 2015, 17:56

Janez ti si normalan post napiso,vise sam @emilu odgovorio nego tebi.Ako mislis da se moze bez psovki,ima onih koji misle da se moze i bez pametovanja.
I ko sto neko napisa samo smo jaci od Irana,i to i jest tako,danas smo sa Iranom igrali i ne vidim problem to sto se masa ljudi nervirala zato jer smo prelose igrali.Jel mislite da im Markovic nije psovo? :p
Nad tobom sunce najljepše sja

Pegi10
Kontakt:

Post Postao/la Pegi10 » 16 jan 2015, 17:58

Nadati se da Siladji zbog godina nece moci spojiti dvije dobre utakmice dva dana zaredom posto protiv Hrvatske igre poprilicno dobro a glavni im je igrac
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 16 jan 2015, 17:58

Po ovom sto sam vidio protiv hrvatkse, austrija je dosta kvalitetnija reprezentacija od nas i mislim da cemo tesko do pobjede. Tacnije moramo odigrat svih 60 minuta na vrhunskom nivou ako zelimo nesto, međutim sve je moguce ...ni protiv islanda nisam ocekivo :D
=\_1921_/=

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 16 jan 2015, 18:02

Kako Hrvati igraju dobro odbranu to je strasno a pri tom za 40 minuta im Austrijanci dadose 20 golova, bice tesko sutra,veoma tesko..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 16 jan 2015, 18:02

Austrija ima stvarno puno klase u ekipi... Imaju najboljeg strijelca Bundeslige Webera!! I jos nekoliko u samom vrhu, ukupno 8 igraca u bundsligi.. nije veliko iznenađenje da se 40 minuta drze u egalu sa Hrvatskom.

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 16 jan 2015, 18:04

Ono sto je najbolje kod Austrije je masta.. ljudi toliko pametno igraju, mijenjaju postave, rotiraju malo vanjsku malo krila... bas ih je lijepo gledat :evil:

emil02in
Kontakt:

Re: Odg: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la emil02in » 16 jan 2015, 18:11

pinoglavi je napisao/la:Janez ti si normalan post napiso,vise sam @emilu odgovorio nego tebi.Ako mislis da se moze bez psovki,ima onih koji misle da se moze i bez pametovanja.
I ko sto neko napisa samo smo jaci od Irana,i to i jest tako,danas smo sa Iranom igrali i ne vidim problem to sto se masa ljudi nervirala zato jer smo prelose igrali.Jel mislite da im Markovic nije psovo? :p
Covjece jel tebi normalno da na poluvremenu se pise kako rukomet nije za nas,kao smo dobili pogresnog Karacica isl.Meni nije i nisam nista komentarisao,jer sam vjerovao u pobjedu i u nasu repku.U ostalom kad gledam reprezentaciju ne mogu biti i na forumu,normalno da sam i ja bio ljut ali to je sport.I u drugom pol momci su dosli na svpje i ppodarili nam pobjedu na SP.
Bogami ce biti tesko sa Austrijom,ovaj siladji ih puni stalno.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 16 jan 2015, 18:24

slika

:bih: :bih: :bih:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 16 jan 2015, 18:34

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Buducnost
Kontakt:

Post Postao/la Buducnost » 16 jan 2015, 18:38

Otelo je napisao/la:slika

Banovicanka :bih: :bih: :opaopa:

Pegi10
Kontakt:

Post Postao/la Pegi10 » 16 jan 2015, 18:38

Sutra ce teska utakmica biti Austrijanci odigrase fantasticnu zavrsnicu samo nisu imali srece zbog iskljucenja

@vedator :bow: :bow:
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 jan 2015, 18:42

Buducnost je napisao/la:
Otelo je napisao/la:slika

Banovicanka :bih: :bih: :opaopa:
Imas li FB :kafa:

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.