FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Željovac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Željovac » 30 mar 2010, 18:54

Celtic-Milan, IDENTIČNA situacija. Celtic zbog propusta u organizaciji kažnjen sa 25.000 funti, a Dida zbog glume 2 utakmice neigranja! Ova cifra bi preračunata u naše kazne i uslove, bila max. 5.000 KM. Još ako je tačno da su policajci pustili tog momka da preko terena prošeta do Hitne, onda ne znam kakav je to organizacijski propust ŽELJE. Trebali smo valjda imati neke kurseve na kojima smo trebali policiju educirati kako da rade svoj posao?!
E jedino da nas kazne zbog ponašanja navijača, iako ne znam po kojem kriteriju mogu odlučiti da se radilo o našem navijaču?! Al' eto, i da kazne, sve preko 5.000 novčane kazne je nepravda!
Dva puta nam kiša otkine ukupno oko 50.000 KM, a ovu sad kaznu je najbolje da plati ovaj Muhić. Donekle bih ga shvatio da smo gubili, a ovako, klub ga treba tužiti!
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 30 mar 2010, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 30 mar 2010, 18:55

ja-hordas je napisao/la:
Pirke_TM87 je napisao/la:Pa i da kazne Zelju suspenzijom stadiona to ce biti protiv Travnika, jer bi bas lakrdija bila da Zeljo dobije dvije utakmice kazne zbog jednog navijaca jer je i Borac isto toliko dobio kada je usudit cu se pa reci cijela armija navijaca krenula da se obracuna sa sudijama prije svega koji su stadion napustili nikad brze u zivotu, i sa igracima slavije koji su i tada i a u subotu pokazali da se radi o klasicnim p.i.c.k.e.t.i.n.a.m.a sa lose naucenom lekcijom glume ili bolje receno sa dobrim smislom za humor...
Golman odgurnut a oni kazu ( udaren tupim predmetom sa posljedicama potresa mozga ), pada na travnjak ja mislim u trenutku kada je kreten sa sjeverne tribine vec bio u stanici iza resetaka, znaci kasni, i da jos bude vece zalost po sve te koji su mislili sa grbavice tek tako bodove odnijeti sve to kamera lijepo zabiljezi a kontrolor mece napise onako kako smo svi mi vidjeli i na stadionu a i preko malih ekrana...
...ne pricamo o istoj tekmi,rijec je o tekmi borac-sarajevo,borac kaznjen sa tri utakmice pred praznim stadionom...
Ma dobro haveru nisam vas ni citirao, nego samo kazem na ovaj tekst na sportsportu... A i sam si svjedok toga se desavalo u Banja luci kada su igrali Borac i Slavija, i ako si pratio preko tv-a vidio si da je cijela istocna tribina krenula prema igracima Slavije i prema sudijama, i za tu utakmicu su dobili novcanu kaznu i dvije utakmice suspenzije stadiona....

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 30 mar 2010, 18:58

Željovac je napisao/la:Celtic-Milan, IDENTIČNA situacija. Celtic zbog propusta u organizaciji kažnjen sa 25.000 funti, a Dida zbog glume 2 utakmice neigranja! Ova cifra bi preračunata u naše kazne i uslove, bila max. 5.000 KM. Još ako je tačno da su policajci pustili tog momka da preko terena prošeta do Hitne, onda ne znam kakav je to organizacijski propust ŽELJE. Trebali smo valjda imati neke kurseve na kojima smo trebali policiju educirati kako da rade svoj posao?!
E jedino da nas kazne zbog ponašanja navijača, iako ne znam po kojem kriteriju mogu odlučiti da se radilo o našem navijaču?! Al' eto, i da kazne, sve preko 5.000 novčane kazne je nepravda!
Dva puta nam kiša otkine ukupno oko 50.000 KM, a ovu sad kaznu je najbolje da plati ovaj Muhić. Donekle bih ga shvatio da smo gubili, a ovako, klub ga treba tužiti!
To je ono sto je svima nejasno, sto mu je to trebalo da uradi pri rezultatu 2-0 u nasu korist, i na isteku regularnih 90 minuta. Pa da sam na ne znam kakvim drogama, da ne vidim na oci cuo bih da su navijaci zadovoljni i nastavio bih se sibati nekom hemijom a ne uletiti i glumiti mangupa na nekom debilu koji jos uvijek ne zna kvalitetno da odglumi...

ja-hordas
Kontakt:

Post Postao/la ja-hordas » 30 mar 2010, 19:04

...nebitno,ali onda po ovim primjerima sto pises da se desavalo u ovoj 'ligi',onda je suspenzija...**** ga krenulo vas je,steta da zbog jednog idiota ispastate svi...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 30 mar 2010, 19:08

jos jednom da ponovim...prije par kola usao je u teren navijac modrice da bije sudiju i odveden je sa terena...ako modricu nisu kaznili praznim tribinama nece ni nas...naravno sada zavisi koliko ce borac lobirati preko slavije...mozda se i dogovore za kup :D al mlahava cuna...nista od bodova i da uspiju nam izganjat prazne tribine :mrgreen:
SVI NA LORIS :mrgreen:
Zadnja izmjena: Seyo_TM, dana/u 30 mar 2010, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 30 mar 2010, 19:08

ja-hordas je napisao/la:...nebitno,ali onda po ovim primjerima sto pises da se desavalo u ovoj 'ligi',onda je suspenzija...**** ga krenulo vas je,steta da zbog jednog idiota ispastate svi...
E pa ako do toga dodje, onda ce stadion biti suspendovan na utakmici protiv Travnika... Ali eto, ne zamaram se previse sa tim, sutra ce odluciti, a Zeljo je dovoljno kvalitetan da pobjedi bilo koga bilo gdje bez prisustva nas Manijaka iako smo mi ti koji ih dizemo kada je napotrebnije, ali ne smunjam da bas sada nece imati motiva da dusmanima zacepe usta na kulturan nacin... Pozz
Zadnja izmjena: Pirke_TM87, dana/u 30 mar 2010, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 mar 2010, 19:09

Željovac je napisao/la:Celtic-Milan, IDENTIČNA situacija. Celtic zbog propusta u organizaciji kažnjen sa 25.000 funti, a Dida zbog glume 2 utakmice neigranja! Ova cifra bi preračunata u naše kazne i uslove, bila max. 5.000 KM. Još ako je tačno da su policajci pustili tog momka da preko terena prošeta do Hitne, onda ne znam kakav je to organizacijski propust ŽELJE. Trebali smo valjda imati neke kurseve na kojima smo trebali policiju educirati kako da rade svoj posao?!
Zar nije preko istočne tribine išao do hitne?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 30 mar 2010, 19:12

Seyo_TM je napisao/la:jos jednom da ponovim...prije par kola usao je u teren navijac modrice da bije sudiju i odveden je sa terena...ako modricu nisu kaznili praznim tribinama nece ni nas...naravno sada zavisi koliko ce borac lobirati preko slavije...mozda se i dogovore za kup :D al mlahava cuna...nista od bodova i da uspiju nam izganjat prazne tribine :mrgreen:
SVI NA LORIS :mrgreen:
Ma oni sa Sjevera ce na Loris a mi cemo u onu ulicicu kod istocne tribine i ulaza na JUG, da grmimo i da bodrimo 11 PLAVIH...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 30 mar 2010, 19:13

Pa šta ako je ušao sa Istoka?
Najbitnije da puste kamermana TV Vogošća! :mrgreen: A mi ćemo već nekako dati podršku! 8-)
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 30 mar 2010, 19:13

Pa normalno da je preko istocne isao do hitne ali je onda usao u teren u pratnji nacelnika koji ga je pustio da sam ide do hitne tj da prati povrijedjenog momka, koja se nalazi na sjeverozapadu...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 30 mar 2010, 19:15

Ja sam vec rezervisao balkon...iznad tranzita,ima jos par slobodnih.. :mrgreen:
1921-2011

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 30 mar 2010, 19:18

ako bude bez publike protiv travnika napravicemo nesto na web-u u vidu text prijenos mozda svakih 10 min slike da ubaujemo, ali nadam se da nas nece suspendovati.
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 30 mar 2010, 19:23

ma ljudi presmjesno bi bilo da suspenduju,onda nemas sta igrat jer se titula stima borcu...pa svake sedmice negdje uleti navijac,nedavno je u ruskoj ligi uletio i opuco penal...ovo je novcana kazna i to je to sve ostalo je presmjesno...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 30 mar 2010, 19:27

Jel neko zna gdje cemo mi igrati evropske utakmice

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 30 mar 2010, 19:27

nick je napisao/la:ma ljudi presmjesno bi bilo da suspenduju,onda nemas sta igrat jer se titula stima borcu...pa svake sedmice negdje uleti navijac,nedavno je u ruskoj ligi uletio i opuco penal...ovo je novcana kazna i to je to sve ostalo je presmjesno...
Meni je onaj najludji sto opali penal...mangupski ga uvali desnom,ko Bekric :mrgreen:
1921-2011

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 30 mar 2010, 19:40

Ne znam kako samo neko iz redakcije sportsport.ba može napisati "Željezničaru najverovatnije prijeti suspenzija stadiona", a i sam je svjestan da je takvo nešto nemoguće, ukoliko se odlučuje normalnim putem...

FIFA i UEFA nije kaznila BiH,suspenzijom stadiona zbog pogođenog sudije u Zenici... a da se zbog ovakve gluposti suspendira stadio Želje.

Smatram da je takav način pisanja, više patka koja će privlačiti ljude da vise na sposrsport-u kako bi što prije saznali koja će biti odluka.

Ukoliko se suspendira Grbavica to će biti fenomen u Svjetskom fudbalu.

Naravno, Željo ima pravo žalbe za svaku odluku.
Zadnja izmjena: AYAN, dana/u 30 mar 2010, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 30 mar 2010, 19:43

Pola tribine uleti u Berlinu na stadion pa nebi suspenzije :? ,ali volimo mi malo senzacionalizma,cekam uskoro naslov "Golman Slavije Dujkovic silovan od navijaca Željezničara pred oko 5000 ljudi!?",da se razumijemo kaznu treba prihvatiti ma kakva bila jer je zasluzena ali ovaj novinarski senzacionalizam je bas naporan...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 30 mar 2010, 19:44

AYAN je napisao/la:Ne znam kako samo neko iz redakcije sportsport.ba može napisati "Željezničaru najverovatnije prijeti suspenzija stadion", a i sam je svjestan da je takvo nešto nemoguće, ukoliko se odlučuje normalnim putem...

FIFA i UEFA nije kaznila BiH,suspenzijom stadiona zbog pogođenog sudije u Zenici... a da se zbog ovakve gluposti suspendira stadio Želje.

Smatram da je takav način pisanja, više patka koja će privlačiti ljude da vise na sposrsport-u kako bi što prije saznali koja će biti odluka.

Kako ne mozete da shvatite? Postali smo prejaki! I na terenu i "van" njega pa im smetamo. Uspjeli smo za jednu sezonu da od kluba koji se bori za opstanak postat klub koji se bori za prvaka! I klub koji je imao 1000 gledalaca po utakmici u klub koji ima 10 000 gledalaca po utakmici. Sila smo i to svima smeta!
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 30 mar 2010, 19:48

Strumph_tm87 je napisao/la:
AYAN je napisao/la:Ne znam kako samo neko iz redakcije sportsport.ba može napisati "Željezničaru najverovatnije prijeti suspenzija stadion", a i sam je svjestan da je takvo nešto nemoguće, ukoliko se odlučuje normalnim putem...

Kako ne mozete da shvatite? Postali smo prejaki! I na terenu i "van" njega pa im smetamo. Uspjeli smo za jednu sezonu da od kluba koji se bori za opstanak postat klub koji se bori za prvaka! I klub koji je imao 1000 gledalaca po utakmici u klub koji ima 10 000 gledalaca po utakmici. Sila smo i to svima smeta!
Mislim da zavjera ipak ne postoji, ja sam uvjeren da će disciplinska donjeti razumnu odluku...

Ne možemo tražiti teorije zavjere, kada znamo šta se desilo... Da se to nije desilo, ne bismo na to ni pomišljali..
Nego ovakav novinarski senzacionalizam, proizvodi u nama strepnju i samim tim pomišljamo na neke teorije zavjere.

Đaba se Slaviji i Borcu zalagati za suspenziju Grbavice, kada im ta fora neće spjeti...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 30 mar 2010, 19:50

Ma kakva zavjera ba sta vam je... Covjek je postupio glupo nanio veliku stetu Zelji sto jest jest i navijacima pa treba i kaznu podnijet muski i ici dalje... Eto da Sloboda nije onako propala ne bi mi bilo zao vidjet na Tusnju da uzmete bodove i titulu al opet sretno Vam bilo sljedecu tekmu 8-)
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.