Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
- firefirefirely
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Definitivno sport gdje sudija najvise moze uticati na rezultat.. A da se to jos i ne primjeti toliko :/
firefirefirely je napisao/la:Definitivno sport gdje sudija najvise moze uticati na rezultat.. A da se to jos i ne primjeti toliko :/

Nažalost drugo poluvrijeme nisam mogao da ispratim jer sam morao u bolnicu u posjetu, ali mi je drago da su pokazali karakter i da nisu slučajno na SP, prema komentarima odigrali su drugo ko protiv Njemačke i Islanda što me jako obradovalo. Igrači i Marka svaka čast na igri i svemu.
Stvarno me ovakvi komentari brinu i bude mi muka kad vidim da na otvaranju meča i našeg prvog prvenstva igrače nazivate svakakvim imenima, da za nas nije rukomet i sl. Polako raja miša mu pa lako je na forumu kuckati,valjda su neki među vama trenirali sport i išli na neka takmičenja pa se zna za dozu treme i nervoze kada ste prvi put nastupali na istom. Nadam se da naredni put će te sačekati kraj meča i nećete na pola sata loše igre drvlje i kamenje osuti po zlatnim momcima i Markovićem.

Svaka ti čast mlada damo ovo se zove zdravo razmišljanje da te znam častio bi te večerom odmah večeras.BaDa12 je napisao/la:Ljudi, polako sa kritikama i vrijeđanjem. Do prije sat vremena su bili nacionalni heroji. Vjerujem da su momci pod dojmom, pa zbog toga ovakav početak. Nažalost, ne gledam utakmicu, (možda i zbog toga ovaj komentar jer nisam iznervirana koliko i vi). Vjerujem ja da će se momci vratiti jači, da će se sabrati i vratiti tu prednost. Igrali su oni i u gorim situacijama i čupali se.
Hajmo!

Zadnja izmjena: Janez, dana/u 16 jan 2015, 17:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ovo je jedna vrlo cudna reprezentacija koja je jako nepredvidiva i skoro joj je nemoguce odrediti snagu, sto za skauting je frustrirajuce. Nevjerovatan podatak je da protiv jako slabih, prosjecnih, jakih i najjacih igramo rezultatski neizvjesne utakmice. Kao da se ogranicavamo prema protivniku.
Cestitke na prvoj istorijskoj pobjedi i lavovskom preokretu u maniru velikih repki.
Cestitke na prvoj istorijskoj pobjedi i lavovskom preokretu u maniru velikih repki.
- MaliOdDirektora
- Kontakt:
Prvo poluvrijeme za zaborav, drugo odlično. Čelica maestralan. Snimak u 19:30 na BHT-u za one koji nisu gledali.
Živimo Željezničar.
Nimalo me ne iznenađuju ovakvi komentari na poluvremenu,jer ipak je riječ o eminentnim sportistima i stručnjacima koji eto ne znaju šta će pa prosipaju pamet po forumu.I vjerovatno im je krivo što smo slavili na kraju ali nek jedu mud..da za večeru sad.Janez je napisao/la:Nažalost drugo poluvrijeme nisam mogao da ispratim jer sam morao u bolnicu u posjetu, ali mi je drago da su pokazali karakter i da nisu slučajno na SP, prema komentarima odigrali su drugo ko protiv Njemačke i Islanda što me jako obradovalo. Igrači i Marka svaka čast na igri i svemu.![]()
![]()
![]()
Stvarno me ovakvi komentari brinu i bude mi muka kad vidim da na otvaranju meča i našeg prvog prvenstva igrače nazivate svakakvim imenima, da za nas nije rukomet i sl. Polako raja miša mu pa lako je na forumu kuckati,valjda su neki među vama trenirali sport i išli na neka takmičenja pa se zna za dozu treme i nervoze kada ste prvi put nastupali na istom. Nadam se da naredni put će te sačekati kraj meča i nećete na pola sata loše igre drvlje i kamenje osuti po zlatnim momcima i Markovićem.![]()
Svaka ti čast mlada damo ovo se zove zdravo razmišljanje da te znam častio bi te večerom odmah večeras.BaDa12 je napisao/la:Ljudi, polako sa kritikama i vrijeđanjem. Do prije sat vremena su bili nacionalni heroji. Vjerujem da su momci pod dojmom, pa zbog toga ovakav početak. Nažalost, ne gledam utakmicu, (možda i zbog toga ovaj komentar jer nisam iznervirana koliko i vi). Vjerujem ja da će se momci vratiti jači, da će se sabrati i vratiti tu prednost. Igrali su oni i u gorim situacijama i čupali se.
Hajmo!![]()

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Duvnjak od oko 197 ko siroce u ovoj Hrvatskoj odbrani 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Nek si skupio ove postove nek se sad malo zapitaju gdje im je pamet.
ovaj golman Austrije k'o da je na kupanje kreno
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- MaliOdDirektora
- Kontakt:
Kakve to veze ima sa našom reprezentacijom?ultrasstyle_tz je napisao/la:Duvnjak od oko 197 ko siroce u ovoj Hrvatskoj odbrani
Živimo Željezničar.
Ja preskočim ove komentare za vrijeme utakmice, jednostavno kakvo je to praćenje utakmice i komentarisanje ovdje ???
Al nebitno to bitno je da smo mi dobili.

Al nebitno to bitno je da smo mi dobili.

Namlatit ce hrvati ovu austriju nek ih sto vise umore za nas sutra.
Igramo protiv njih, normalno da imaMaliOdDirektora je napisao/la:Kakve to veze ima sa našom reprezentacijom?ultrasstyle_tz je napisao/la:Duvnjak od oko 197 ko siroce u ovoj Hrvatskoj odbrani
- firefirefirely
- Kontakt:
Meni su jos gori komentari tipa, sigurno im je sad krivo sto smo pobijedili, ljudi ne budite ograniceni, ko to ovdje navija protiv reprezentacije svoje zemlje? Pogotovo na SP, prvi put.. Ali kada se igra lose, onda se igra lose.. Je li i Markovicu i igracima sada krivo sto su pobijedili? Jer i oni su izjavili da su u 1.pol bili ocajni i u odbrani i u napadu.. Niko ne misli lose timu, a to sto neki od nas sasvim smireno mogu gledati onakvu predstavu iz 1.pol a neki ne, slabiji su sa zivcima, jbg, to je od osobe do osobe i od temperamenta do temperamenta
Hajmo BiH !!!

-
svi se nerviramo, psujemo, cupamo kosu s glave i sta sve ne dok gledamo neku utakmicu s tim sto neki ovdje imaju vise strpljenja pa ne komentarisu na takav nacin, dok drugi nemaju filtera i pisu bukvalno ono sto osjecaju i misle u tom trenutku. stvarno ne vidim potrebu za nekim filozofiranjem i osudjivanjem ovih koji su popizdili na poluvremenu
siguran sam da i oni, kao svi mi, zele sve najbolje nasoj reprezentaciji.

- sigurnoable
- Kontakt:
Ima li gdje snimak utakmice, nisam mogao gledati imao predavanja.

hajd nek si i ti jednom neispavan ko i mi zbog tebe

EDIT > kaže lik na cro forumu: "Mislim da smo dobili pogrešnog Karačića"

Semper Fidelis
Cuj gdje nam je pamet
Normalno da cu im psovat i nervirat se kad gluposti rade,a svi smo svjesni da mogu vise.Ne znam o kome je rijec kad nije uspio zagradit loptu koja se par sekudni kotrljala do iranskog igraca,i dok on dodaje loptu na crtu pivotu ovaj nas siri ruke.Nismo to navikli vidjeti od ove reprezentacije tako da ne prosipajte pamet da ste vi neki strucnjaci i da vise volite reprezentaciju od drugih.
Nego,koja mjesta vode na OI? Ako uspijemo izborit nockout fazu sve je moguce.

Normalno da cu im psovat i nervirat se kad gluposti rade,a svi smo svjesni da mogu vise.Ne znam o kome je rijec kad nije uspio zagradit loptu koja se par sekudni kotrljala do iranskog igraca,i dok on dodaje loptu na crtu pivotu ovaj nas siri ruke.Nismo to navikli vidjeti od ove reprezentacije tako da ne prosipajte pamet da ste vi neki strucnjaci i da vise volite reprezentaciju od drugih.
Nego,koja mjesta vode na OI? Ako uspijemo izborit nockout fazu sve je moguce.
Nad tobom sunce najljepše sja
- firefirefirely
- Kontakt:
TERZIC! E jest mi tu digo zivac sa zenom sam se posvadjo momentalno 

Biće u pola 8 snimak na BHT-usigurnoable je napisao/la:Ima li gdje snimak utakmice, nisam mogao gledati imao predavanja.![]()
![]()

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 1 gost.