Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

firefirefirely
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la firefirefirely » 16 jan 2015, 16:53

Definitivno sport gdje sudija najvise moze uticati na rezultat.. A da se to jos i ne primjeti toliko :/

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 jan 2015, 17:02

firefirefirely je napisao/la:Definitivno sport gdje sudija najvise moze uticati na rezultat.. A da se to jos i ne primjeti toliko :/
:thumbup:

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 16 jan 2015, 17:03

Nažalost drugo poluvrijeme nisam mogao da ispratim jer sam morao u bolnicu u posjetu, ali mi je drago da su pokazali karakter i da nisu slučajno na SP, prema komentarima odigrali su drugo ko protiv Njemačke i Islanda što me jako obradovalo. Igrači i Marka svaka čast na igri i svemu. :tokralju: :clap: :bih:
let3 je napisao/la:realno, ovo nije sport za nas :!: manimo se ćoravog posla....jednostavno, nismo za rukometa, jer za to treba malo klikera
BordoArmy88 je napisao/la:Kakvi dresovi takva i ekipa... CIRKUS!!!
SaltCityAttack je napisao/la:ej ebem vam mater blentavu 9 lopti izgubit ovako jeftino .ej ebote taman se nadao bice na -1 ali daj boze da bude i -3 na poluvremenu
pinoglavi je napisao/la:Majku vam smotanu nesposobnu
Fudo je napisao/la:Ako im je ovo borba sto su obecavali, nek pakuju kofere prije nego sto odigraju sljedece tekme, ovo je jadno, jedan iran se sprda s nama.. :oops: :oops:
champions1921 je napisao/la:Terzic teski kloc.. Jesmo li imali jedan blok u prvom pol.?
milanist je napisao/la:pa yebam ga ja kako smo mi samo glupa nacija, ni za bocanja nismo a kamoli za rukometa, oe vehabije nas ubice cccc. SRAMOTA kako igramo.
bhfanatic14 je napisao/la:Sta je ovo,ovo ne lici na rukomet. Sramota !!! Sta je Prce oso na svjetsko ako nije spreman,neka igra neko spremniji i ko moze pomoc. Ovako samo zauzima mjesto na klupi,ili mozes ili nemozes,nema tu izmedju nista :evil:
firefirefirely je napisao/la:Obicne karine smo mi ... Fuj ja borbe i kurca.. Srednjeg ni nemamo
_dreamer_ je napisao/la:Mi imamo najpichkastiji mentalitet na citavoj zemaljskoj kugli, jel nesto treba pobijediti mi skinemo gace. Mi samo onda dobro igramo kada su svi vozovi otisli...
Stvarno me ovakvi komentari brinu i bude mi muka kad vidim da na otvaranju meča i našeg prvog prvenstva igrače nazivate svakakvim imenima, da za nas nije rukomet i sl. Polako raja miša mu pa lako je na forumu kuckati,valjda su neki među vama trenirali sport i išli na neka takmičenja pa se zna za dozu treme i nervoze kada ste prvi put nastupali na istom. Nadam se da naredni put će te sačekati kraj meča i nećete na pola sata loše igre drvlje i kamenje osuti po zlatnim momcima i Markovićem. :bih:
BaDa12 je napisao/la:Ljudi, polako sa kritikama i vrijeđanjem. Do prije sat vremena su bili nacionalni heroji. Vjerujem da su momci pod dojmom, pa zbog toga ovakav početak. Nažalost, ne gledam utakmicu, (možda i zbog toga ovaj komentar jer nisam iznervirana koliko i vi). Vjerujem ja da će se momci vratiti jači, da će se sabrati i vratiti tu prednost. Igrali su oni i u gorim situacijama i čupali se.

Hajmo! :bih:
Svaka ti čast mlada damo ovo se zove zdravo razmišljanje da te znam častio bi te večerom odmah večeras. :clap: :tokralju:
Zadnja izmjena: Janez, dana/u 16 jan 2015, 17:03, ukupno mijenjano 1 put.

gazijabih
Kontakt:

Post Postao/la gazijabih » 16 jan 2015, 17:03

Ovo je jedna vrlo cudna reprezentacija koja je jako nepredvidiva i skoro joj je nemoguce odrediti snagu, sto za skauting je frustrirajuce. Nevjerovatan podatak je da protiv jako slabih, prosjecnih, jakih i najjacih igramo rezultatski neizvjesne utakmice. Kao da se ogranicavamo prema protivniku.
Cestitke na prvoj istorijskoj pobjedi i lavovskom preokretu u maniru velikih repki.

MaliOdDirektora
Kontakt:

Post Postao/la MaliOdDirektora » 16 jan 2015, 17:05

Prvo poluvrijeme za zaborav, drugo odlično. Čelica maestralan. Snimak u 19:30 na BHT-u za one koji nisu gledali.
Živimo Željezničar.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 16 jan 2015, 17:08

Janez je napisao/la:Nažalost drugo poluvrijeme nisam mogao da ispratim jer sam morao u bolnicu u posjetu, ali mi je drago da su pokazali karakter i da nisu slučajno na SP, prema komentarima odigrali su drugo ko protiv Njemačke i Islanda što me jako obradovalo. Igrači i Marka svaka čast na igri i svemu. :tokralju: :clap: :bih:
let3 je napisao/la:realno, ovo nije sport za nas :!: manimo se ćoravog posla....jednostavno, nismo za rukometa, jer za to treba malo klikera
BordoArmy88 je napisao/la:Kakvi dresovi takva i ekipa... CIRKUS!!!
SaltCityAttack je napisao/la:ej ebem vam mater blentavu 9 lopti izgubit ovako jeftino .ej ebote taman se nadao bice na -1 ali daj boze da bude i -3 na poluvremenu
pinoglavi je napisao/la:Majku vam smotanu nesposobnu
Fudo je napisao/la:Ako im je ovo borba sto su obecavali, nek pakuju kofere prije nego sto odigraju sljedece tekme, ovo je jadno, jedan iran se sprda s nama.. :oops: :oops:
champions1921 je napisao/la:Terzic teski kloc.. Jesmo li imali jedan blok u prvom pol.?
milanist je napisao/la:pa yebam ga ja kako smo mi samo glupa nacija, ni za bocanja nismo a kamoli za rukometa, oe vehabije nas ubice cccc. SRAMOTA kako igramo.
bhfanatic14 je napisao/la:Sta je ovo,ovo ne lici na rukomet. Sramota !!! Sta je Prce oso na svjetsko ako nije spreman,neka igra neko spremniji i ko moze pomoc. Ovako samo zauzima mjesto na klupi,ili mozes ili nemozes,nema tu izmedju nista :evil:
firefirefirely je napisao/la:Obicne karine smo mi ... Fuj ja borbe i kurca.. Srednjeg ni nemamo
_dreamer_ je napisao/la:Mi imamo najpichkastiji mentalitet na citavoj zemaljskoj kugli, jel nesto treba pobijediti mi skinemo gace. Mi samo onda dobro igramo kada su svi vozovi otisli...
Stvarno me ovakvi komentari brinu i bude mi muka kad vidim da na otvaranju meča i našeg prvog prvenstva igrače nazivate svakakvim imenima, da za nas nije rukomet i sl. Polako raja miša mu pa lako je na forumu kuckati,valjda su neki među vama trenirali sport i išli na neka takmičenja pa se zna za dozu treme i nervoze kada ste prvi put nastupali na istom. Nadam se da naredni put će te sačekati kraj meča i nećete na pola sata loše igre drvlje i kamenje osuti po zlatnim momcima i Markovićem. :bih:
BaDa12 je napisao/la:Ljudi, polako sa kritikama i vrijeđanjem. Do prije sat vremena su bili nacionalni heroji. Vjerujem da su momci pod dojmom, pa zbog toga ovakav početak. Nažalost, ne gledam utakmicu, (možda i zbog toga ovaj komentar jer nisam iznervirana koliko i vi). Vjerujem ja da će se momci vratiti jači, da će se sabrati i vratiti tu prednost. Igrali su oni i u gorim situacijama i čupali se.

Hajmo! :bih:
Svaka ti čast mlada damo ovo se zove zdravo razmišljanje da te znam častio bi te večerom odmah večeras. :clap: :tokralju:
Nimalo me ne iznenađuju ovakvi komentari na poluvremenu,jer ipak je riječ o eminentnim sportistima i stručnjacima koji eto ne znaju šta će pa prosipaju pamet po forumu.I vjerovatno im je krivo što smo slavili na kraju ali nek jedu mud..da za večeru sad. :bih: :bih: :bih: :bih:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 jan 2015, 17:08

Duvnjak od oko 197 ko siroce u ovoj Hrvatskoj odbrani :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 jan 2015, 17:10

Nek si skupio ove postove nek se sad malo zapitaju gdje im je pamet.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 16 jan 2015, 17:11

ovaj golman Austrije k'o da je na kupanje kreno
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

MaliOdDirektora
Kontakt:

Post Postao/la MaliOdDirektora » 16 jan 2015, 17:13

ultrasstyle_tz je napisao/la:Duvnjak od oko 197 ko siroce u ovoj Hrvatskoj odbrani :mrgreen:
Kakve to veze ima sa našom reprezentacijom?
Živimo Željezničar.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 16 jan 2015, 17:14

Ja preskočim ove komentare za vrijeme utakmice, jednostavno kakvo je to praćenje utakmice i komentarisanje ovdje ???

Al nebitno to bitno je da smo mi dobili. :D

:bih:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 jan 2015, 17:15

Namlatit ce hrvati ovu austriju nek ih sto vise umore za nas sutra.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 16 jan 2015, 17:17

MaliOdDirektora je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:Duvnjak od oko 197 ko siroce u ovoj Hrvatskoj odbrani :mrgreen:
Kakve to veze ima sa našom reprezentacijom?
Igramo protiv njih, normalno da ima

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 16 jan 2015, 17:21

Meni su jos gori komentari tipa, sigurno im je sad krivo sto smo pobijedili, ljudi ne budite ograniceni, ko to ovdje navija protiv reprezentacije svoje zemlje? Pogotovo na SP, prvi put.. Ali kada se igra lose, onda se igra lose.. Je li i Markovicu i igracima sada krivo sto su pobijedili? Jer i oni su izjavili da su u 1.pol bili ocajni i u odbrani i u napadu.. Niko ne misli lose timu, a to sto neki od nas sasvim smireno mogu gledati onakvu predstavu iz 1.pol a neki ne, slabiji su sa zivcima, jbg, to je od osobe do osobe i od temperamenta do temperamenta ;) Hajmo BiH !!!

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 16 jan 2015, 17:22

svi se nerviramo, psujemo, cupamo kosu s glave i sta sve ne dok gledamo neku utakmicu s tim sto neki ovdje imaju vise strpljenja pa ne komentarisu na takav nacin, dok drugi nemaju filtera i pisu bukvalno ono sto osjecaju i misle u tom trenutku. stvarno ne vidim potrebu za nekim filozofiranjem i osudjivanjem ovih koji su popizdili na poluvremenu :D siguran sam da i oni, kao svi mi, zele sve najbolje nasoj reprezentaciji.

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 16 jan 2015, 17:23

Ima li gdje snimak utakmice, nisam mogao gledati imao predavanja. :bih: :bih: :bih:

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 16 jan 2015, 17:26

slika

hajd nek si i ti jednom neispavan ko i mi zbog tebe
:yawn:

:bih:

EDIT > kaže lik na cro forumu: "Mislim da smo dobili pogrešnog Karačića" :D
Semper Fidelis

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 16 jan 2015, 17:29

Cuj gdje nam je pamet :facepalm:
Normalno da cu im psovat i nervirat se kad gluposti rade,a svi smo svjesni da mogu vise.Ne znam o kome je rijec kad nije uspio zagradit loptu koja se par sekudni kotrljala do iranskog igraca,i dok on dodaje loptu na crtu pivotu ovaj nas siri ruke.Nismo to navikli vidjeti od ove reprezentacije tako da ne prosipajte pamet da ste vi neki strucnjaci i da vise volite reprezentaciju od drugih.
Nego,koja mjesta vode na OI? Ako uspijemo izborit nockout fazu sve je moguce.
Nad tobom sunce najljepše sja

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 16 jan 2015, 17:34

TERZIC! E jest mi tu digo zivac sa zenom sam se posvadjo momentalno :mrgreen:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 16 jan 2015, 17:35

sigurnoable je napisao/la:Ima li gdje snimak utakmice, nisam mogao gledati imao predavanja. :bih: :bih: :bih:
Biće u pola 8 snimak na BHT-u ;)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.