Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

samo_lijevo
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la samo_lijevo » 16 jan 2015, 15:45

Virtu4l je napisao/la:
samo_lijevo je napisao/la:EDIT da ne vrijdjam puno.Ne smijes preci crtu sedmerca prije suta.Kakvo crno vrijeme
Vrijeme za koje se sedmerac mora izvesti je tri sekunde nakon sudijskog zvužduka ;)

sta se ba ti pravis pametan.Covjek je lijevom nogom presao crti u stvorio prednost,to mu je svirano i to komnetarisem.Spaho je izvalio tesku glupost,koju je poslije pokusao ispraviti,ali opet nje znao sta je svirano.

PS ako hoces objasniti pravilo nemoj mene citirati,jer ja nisam rekao da to ne postoji.
Zadnja izmjena: samo_lijevo, dana/u 16 jan 2015, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 16 jan 2015, 15:46

Bgmi i Makedonija i Tunis igraju dosta brze od nas, naravno da ne mozes neku specijalnu analizu bacati nakon jedne i pol utakmice ali moramo biti nivo iznad danasnjeg meca ako zelimo kvalitetan megdan sa njima i Austrijom. I da, kako neko vec rece, broj kontri smanjiti na minimum, mi jednostavno ne znamo realizovati istu i svaka nam je sekund do izgubljene lopte i primljenog gola sto se cesto i desi. Ovako lose poluvrijeme kao prvo danas se ne smije ponoviti protiv Austrije, to bi bilo samoubistvo.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 16 jan 2015, 15:49

Bravo momci :bih:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 16 jan 2015, 15:50

Ti Boga zamislite da su nama sudije uzele onako sedmerac :lol: :lol: :lol:
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 16 jan 2015, 15:52

Samo da imamo golmana, gdje bi nam kraj bio...

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 16 jan 2015, 15:52

Svaka cast nasim rukometasima na ovoj prvoj pobjedi na SP.S drugim poluvremenom moramo biti zadovoljni, dok je prvo bilo kriminalno.Imam osjecaj da su podcjenili Irance, a ovi su to maksimalno iskoristavali.Jos kad dodamo mnogo izgubljenih lopti, dobro smo i pprosli u 1pol. Ono sto sam primijetio jeste da smo sporo i neorganizovano djelovali dok je Terzic igrao pogotovo u fazi napada. Mislim da on nije opcija za napada i da bi ga Markovic trebao koristiti samo u fazi odbrane.U drugom pol. Terzica nije ni uvodio(osim onog sedmerca kad je pogodio) i odmah smo dosta bolje stajali na parketu.Vanjska linija Malinovic-Karacic-Celica je odigrala dosta dobro i od njih najvise i ocekujem u nastavku SP. Vranjes je bio odlican :thumbup:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 16 jan 2015, 15:52

samocelik je napisao/la:Ti Boga zamislite da su nama sudije uzele onako sedmerac :lol: :lol: :lol:
Pa sudije ih nisu oštetile.. Lik je stao nogom na liniju,a to ne smijes,a vjerovatno je skupio i 3 sekunde... kako god,lik je pogriješio... a čini mi se da je napravio i jedno i drugo... poštena odluka :D
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 16 jan 2015, 15:54

mirzatele je napisao/la:Samo da imamo golmana, gdje bi nam kraj bio...
Vratiti Enida iz peMzije :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 16 jan 2015, 15:55

rishaaa je napisao/la:
samocelik je napisao/la:Ti Boga zamislite da su nama sudije uzele onako sedmerac :lol: :lol: :lol:
Pa sudije ih nisu oštetile.. Lik je stao nogom na liniju,a to ne smijes,a vjerovatno je skupio i 3 sekunde... kako god,lik je pogriješio... a čini mi se da je napravio i jedno i drugo... poštena odluka :D
Ma dobro to ali u onom trenutku bih prvi ja opsovo sve što bi mi palo na pamet, siguran sam da bi i na forumu svi redom lajali protiv koreanaca :D
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 jan 2015, 15:56

možemo l' s dvije pobjede dalje? šta se gleda ako budemo izjednačeni s nekom ekipom?

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 16 jan 2015, 15:56

FaraonTM je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:Samo da imamo golmana, gdje bi nam kraj bio...
Vratiti Enida iz peMzije :D
ili Dragana Počuču,šta je lik skino kontri Makedonije u onim kvalifikacijama.. kad se samo sjetim.. ja mislim tekma u Skenderiji... Naročito je dobro skidao i čitao igrače s krila i 1 na 1 kad je situacija :D
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 16 jan 2015, 15:59

Bit ce ovo puno bolje protiv Austrije, vidjet cete ;) Prce je igrao jako malo. Vidim Burica nije ubacivao u napadu nikako. Perica malog isto. Ja sam i dalje optimista. Samo odbranu popraviti, jer je prvo poluvrijeme bilo jako lose po tom pitanju.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 16 jan 2015, 16:00

Ovo vam pljuvanje na poluvremenu nije trebalo. Ne samo na forumu, nego i po mnogim drustvenim mrezama. Ne treba biti takav, trema otvaranja prvenstva, nije nimalo lahko. Kasnije su pokazali kako se igra i vidilo se da ono nije sve. Osim toga, Iran je imao 3-4 situacije gdje im se lopta odbija od nasih igraca ili od stativu i oni zabiju gol. A pored toga , mi nismo imali srece, vrazaliceva precka te retardirana odbrana golmana Irana. Uglavnom je to neki x na poluvremenu. Svi smo bili vidno iznervirani, a 30 minuta u rukometu, pogotovo svjetskom gdje se igra brze je mnogo. Protov Austrije ce biti jako tesko, pisao sam. Oni smatraju da imaju dosta talentovanu reprezentaciju, sto je istina. I tu cemo se bas namucit, pa mozda i vise nego protiv hrvata

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 jan 2015, 16:01

na kraju ovo ispade i dobro... dosta igraca je igralo i upisalo se u strijelce, a vjerujem i da su se malo spustili na zemlju i da ce ozbiljnije pristupiti narednim tekmama...vidjeli su sta je SP i da nema zaje.ancije a bez da su izgubili bodove
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 16 jan 2015, 16:02

ima li neko snimak utakmice, nisam mogao gledati pa da pregledam

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 16 jan 2015, 16:04

Svaka cast momci... :tokralju: :bih:
- Ed Woodward for Prime Minister !

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 16 jan 2015, 16:05

amko27 je napisao/la:ima li neko snimak utakmice, nisam mogao gledati pa da pregledam
Imas veceras u 21h na BHT snimak utakmice.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 jan 2015, 16:06

Chinaglia je napisao/la:možemo l' s dvije pobjede dalje? šta se gleda ako budemo izjednačeni s nekom ekipom?
ako se poklope ostali valjda mozemo.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 16 jan 2015, 16:06

Schwarz je napisao/la:Ono sto sam primijetio jeste da smo sporo i neorganizovano djelovali dok je Terzic igrao pogotovo u fazi napada. Mislim da on nije opcija za napada i da bi ga Markovic trebao koristiti samo u fazi odbrane.U drugom pol. Terzica nije ni uvodio(osim onog sedmerca kad je pogodio) i odmah smo dosta bolje stajali na parketu.
Terzic je igrao u napadu samo kad smo imali igraca manje, da pokusa ukrasti sto vise vremena iznudjivanjem faulova i dobro je to radio.

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 16 jan 2015, 16:07

Lucryler je napisao/la:
amko27 je napisao/la:ima li neko snimak utakmice, nisam mogao gledati pa da pregledam
Imas veceras u 21h na BHT snimak utakmice.
ok hvala puno

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.