HAJMOOOOOOOO
Moderator/ica: Pasha
Zadnje utakmice kvalifikacija je Terza šutao sedmerce i bio uspješanLloriS je napisao/la:Ljudi zna li se hoce li Prce biti sigurno spreman za danas mislim hoce imati minutazu kao i do sata vidim nude ga 4,5 na ponudi mislio ga igrati manjeI da li Vrazalic izvodi sedmerce slucajno ili je Terzic ??
Hvala to i ja mislimVedad87 je napisao/la:Zadnje utakmice kvalifikacija je Terza šutao sedmerce i bio uspješanLloriS je napisao/la:Ljudi zna li se hoce li Prce biti sigurno spreman za danas mislim hoce imati minutazu kao i do sata vidim nude ga 4,5 na ponudi mislio ga igrati manjeI da li Vrazalic izvodi sedmerce slucajno ili je Terzic ??
![]()
Rečeno je da Prce može odigrati 20min. Sad da li će ga odmah gurati...vjerovatno zavisi i od rezultata. Ako se odljepimo brzo, ne vjerujem da će puno igrati.
Ma ovdje smo vazda pisaliskyisthelimit je napisao/la:SP, a ljudi pisu na temi o reprezentacij. Umjesto da se napravi posebna tema s aspektom na nasu grupu.
Šta je to bilo? Neki video live? Ajde detalja za nas što ne gledamo.Papastathopoulos je napisao/la:Prce najjaci !![]()
Rekao bih da komentariše ovu sliku iznad.BaDa12 je napisao/la:Šta je to bilo? Neki video live? Ajde detalja za nas što ne gledamo.Papastathopoulos je napisao/la:Prce najjaci !![]()
![]()
Haha, sad vidim. Hvala Duke.DukeOfWellington je napisao/la:Rekao bih da komentariše ovu sliku iznad.BaDa12 je napisao/la:Šta je to bilo? Neki video live? Ajde detalja za nas što ne gledamo.Papastathopoulos je napisao/la:Prce najjaci !![]()
![]()
ova slika iznad, nista sto ne mozes vidjetiBaDa12 je napisao/la:Šta je to bilo? Neki video live? Ajde detalja za nas što ne gledamo.Papastathopoulos je napisao/la:Prce najjaci !![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.