Chicago Bulls

Neutral
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la Neutral » 28 mar 2010, 17:04

Može u asistima, no ne i u poenima, jedino ako počne vježbati svoj šut kako treba.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 28 mar 2010, 17:43

ma moze on to sjeti se jenningsa u rimu niko nije ni znao za njeg a vidi ga sad a rubio je jos bolji lik je jako mlad mislim 19 godina da ima i u barci i ne suta puno a u nba sa njihovim strucnjacima popravice mu sut za 2-3 sezone a u asistencijama ocekujem da nasljedi nasha e sad minesota ima 3 picka u 1 rundi ima jeffersona kevina lova jos nekog ne znam mu ime solidnog rookia jos sad rubio kad dode mislim da mogu iduce sezone sve iznenadit samo ak budu pametni dovedu dobrog trenera dobro izaberu i koliko ce samo imat mladih igraca bice ko obdaniste

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 mar 2010, 17:45

Imaju Miličića :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pa dobro, meni nisu oni nikada dragi bili. Ma ne mogu oni ništa, vjeruj mi, makar ne odmah u 1 sezoni. Nešto kao Oklohama tek za 2-3 .

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 28 mar 2010, 18:19

ma da treba vremena ali bi mogli mnoge iznenadit eto vidim ih ko neku vrstu iznenadenje ne mora to bit play off al ko memphis ove godine a da zaboravih lude cliperse koji bi isto mogli bit bolji nego ove godine inace ocekujem da za par godine izgleda zapada bude potpuno drugaciji jer oklahoma memphis clipersi houston i minesota portland bi mogli preuzet primat posebno kad odu duncan nowitzki nash i to je vec pocelo s oklahomom koja mi je poslije lakersa najjaca na zapadu mogli bi iznenadit u prvom krugu jer ovi vise nemaju nis novo ponudit da denver bi mogao ostat tu jos dugo

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 mar 2010, 19:38

dobise sinoc :)... igrali su dosta dobro, ali ne moze im mjerilo biti Netsi ebiga...joj kako silno cekam kraj ove seozne i prvu sedmicu free agent marketa cccccccc
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 mar 2010, 22:45

Ko ne čeka brate. Imam neki osjećaj da će uskoro ako Bog da Bosh nositi dres Bullsa.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 29 mar 2010, 02:45

35-38 bullsi --------toronto 35-37 idemo sad sunsi koji su u naletu a toronto s charlotom samo napred nis jos nije gotovo

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 mar 2010, 02:48

Ima se nade, dobri rezultati za nas noćas.

Piše Rose, više njega J.Johnson haha. Da li ovo nešto znači. U ovom slučaju riječ je o James Johsnon, možda uskoro Joe. :mrgreen:

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 29 mar 2010, 02:53

da ali pogledaj na dnu pise james hehe jerome nek postane lebron

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 mar 2010, 02:56

Mislim da ne bi Rose mogao da igra sa James-om. Stil i koncepcija igre bi se promjenula. Rose bi onda treba dosta da svoj šut promjeni, jer je James univerrzalan. Ja ostajem pri svome, da bih više volio vidjeti Joe u Bullsima, a sada najviše Bosha. Kako bi mu dres Bullsa pristajao, to je nevjerovatno.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 mar 2010, 03:23

Neutral je napisao/la:Mislim da ne bi Rose mogao da igra sa James-om. Stil i koncepcija igre bi se promjenula. Rose bi onda treba dosta da svoj šut promjeni, jer je James univerrzalan. Ja ostajem pri svome, da bih više volio vidjeti Joe u Bullsima, a sada najviše Bosha. Kako bi mu dres Bullsa pristajao, to je nevjerovatno.

Ne mogu Bullsi dovesti Bosha i Jo Johnsona u paketu sa tim se moramo pomiriti, ali u paketu mozemoBozera i Jo Johnsona jer ni jedan od njih nece biti maksimalan kontrakt od 20m + kao sto ce biti Bosh,James i Wade...zato kazem ja najvise bih volio Bozera i Jo johnsona i ekipa s anjim dvojicom
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 mar 2010, 03:28

Znam na što ciljaš, i šta misliš. Ali ja volim zamišljati neke određene igrače u dresu Bullsa. No, Bosh možda neće maksimum tražiti, čini mi se kao neko ko cijeni Bullse :mrgreen:

A šta je sa onim Lee-om iz Knicksa. On je eksplodirao ove sezone. I on je mislim na kraju sezone free agent. Jao, ja sam poprilično siguran da ako Cavsi ne osvoje titulu da ode James u Knickse, a ako osvoje možda ostane, a da će Cavsi Wade dovesti :mrgreen:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 mar 2010, 03:50

ne vjerujem da ce Wade otici iz Miamia i ako ode to ce biti Chicago ukoliko budu zainteresovani za njega... ebiga ima i lee koji ce imati contrakt od oko 10-12m po godini, ai Bozer nece biti vize od 13-14m s obzirom da ima iza sebe povrede i godine, tako da treba ocekivati da jedan od njih postane Bulls.Jo Johnson takodjer nebi trebao ici preko 15-16m po godini i on je vec usao u godine.

Neznam stvarno sta oni planiraju puno je mogucnosti, ali s obzirom kakvu bullsi posjeduju upravu, nebi me iznenadilo da nikoga ne dovedu izuzev nekih polovnih igraca. Ja nebi bio zadovoljan kada bi naprimjer doveli samo Leea ili Bozera, a da ne dovedu jos jednog igraca koji bi se uklopio u petorci.Ako planirjau dovesti jednog super stara onda je to Bosh i naravno jos nekoliko solidnih igraca za klupe i eventualno beka sutera startera.Bullsi trebaju ko oci u glavi beka sutera .... kako smo pustili gordona i trade Salomonsa, mi vise takvog nemamo.Dali je uprava vec sebi postavila za cilj da dovede Jo Johnsona , pa su Salomonsa trejdovali, ostaje da vidimo :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 mar 2010, 12:53

Koliko samo pitanja, a tako malo odgovora. Odo zvati Csi, pa neka oni otkriju ko će doći :mrgreen:

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 29 mar 2010, 23:08

ja bi isto volio bosha koji bi igrao krilnog centra u bullsima ne bi morao igrat centra kao npr da ode u miami a ostalo bi 4 miliona od ovih 20 e sad koliko ce manu vrijedit s 33 godine ne znam e sad kad bi mogli bosha i trejdat kirka za nekog sutera ili da nam dode rookie koji zna sutat nek uzmu 2 sutera pa sta bude e veceras charlote toronto ako izgube imat ce 35-38 ko i bullsi koji sutra igraju s sunsima ako ih dobiju imat ce 36-38 i bice 8 nadajmo se mislim da ce catsi dobit jakom odbranom i skokom a toronto i dalje igra jako slabu odbranu sutra sunsi koji igraju bez lopeza i mislim da su tu najtanji na centarskoj poziciji jer mislim da je amari krilni centar dobili su ih u vec vani bilo bi lijepo i sutra ih dobit i napravit dodatni pritisak ne toronto jer bi onda oni morali stizat inace bullsi su mislim vise navikli da se nalaze u ovakvoj situaciji od toronta i prosle godine a i ove psiholoski toronto jako los ova 2 poraza zadnje su morali dobit protiv miamia plus 17 i jos mislim da o,neal nije igrao znaci bez centra ih dobise a oni imaju bargnania i bosha

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 mar 2010, 23:16

Ma možemo se domoći playoff, ali šta tamo. Biti ćemo samo "kanta" za nabijanje. To je realnost Bullsa ove sezone. I da odemo u playoff, očekujem 4:1 da izgubimo. Sorry, tako ja mislim, i što mislim i napišem.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 mar 2010, 03:31

Neutral je napisao/la:Ma možemo se domoći playoff, ali šta tamo. Biti ćemo samo "kanta" za nabijanje. To je realnost Bullsa ove sezone. I da odemo u playoff, očekujem 4:1 da izgubimo. Sorry, tako ja mislim, i što mislim i napišem.
\

brate kakvi kanta za nabijanje... pa evo i sad su parirali clivlendu... vidio si prosle godine svi su rekli 4:0 za boston,a malo falilo da ih izbace.Sto vise mi Bullsi su ih izmorili vise nisu imali ni snage u drugoj seriji ....Moze se svasta desiti ba nije ono losa ekipa ako je i Deng tu, a on ce se vratiti u play offu
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 mar 2010, 03:32

Da, ali evo Raptorsi mesečini preokrenuše protiv Bobcatsa, vode +3, 20 sekundi do kraja.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 mar 2010, 03:57

Neutral je napisao/la:Da, ali evo Raptorsi mesečini preokrenuše protiv Bobcatsa, vode +3, 20 sekundi do kraja.
puuu ebem ti ccccccc 103-101 kraj cccccccc
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 30 mar 2010, 15:28

Bosh ovoj ekipi ne treba imaju dvojicu mladih igrača na toj poziciji Warricka i ovog rookija koji su odlični igrači Wade ili LeBron bi savršeno došli možda Jo,ali onda bi Rose morao da bude vođa jedne ekipe koja želi titulu gdje je teško očekivat da bi mogli osvojit
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.