Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Miralem Pjanić

Post Postao/la Goalgetter » 15 jan 2015, 19:02

calcio je napisao/la:
Greivis je napisao/la:Nas najbolji igrac zasluzuje da nosi kapitensku traku. :bih:
Nas najbolji igrac vec nosi kapitensku traku. :zviz:
Svaka cast ostalima ali Dzeko je nas najbolji i najvazniji igrac. Njegov izostanak se najvise osjeti.
Upravo tako. Edin je glavni igrac ove sadasnje reprezentacije, pa onda ide Pjanic.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 15 jan 2015, 19:26

Goalgetter je napisao/la: Upravo tako. Edin je glavni igrac ove sadasnje reprezentacije, pa onda ide Pjanic.

Jeste glavni jer je duze tu i ima vise autoriteta. Najbolji nije.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Cartman
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Cartman » 15 jan 2015, 19:30

Dzeko je treci najbolji igrac repke trenutno, i to moze postat upitno kako Besic igra. :bih:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Curry
Kontakt:

Post Postao/la Curry » 15 jan 2015, 19:34

Cartman je napisao/la:Dzeko je treci najbolji igrac repke trenutno, i to moze postat upitno kako Besic igra. :bih:
I ti se prosipas dramaticno svojim neznanjem.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 15 jan 2015, 19:35

Cartman je napisao/la:Dzeko je treci najbolji igrac repke trenutno, i to moze postat upitno kako Besic igra. :bih:
Koga si stavio ispred? Najbolji nije sigurno. Drugi moze biti.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 15 jan 2015, 19:36

Greivis je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la: Upravo tako. Edin je glavni igrac ove sadasnje reprezentacije, pa onda ide Pjanic.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 15 jan 2015, 19:44

Cartman je napisao/la:slika

Dominator nas. :bih: :bih: :bih:
A Tino, gdje je?

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 15 jan 2015, 19:55

Greivis je napisao/la:

Sudim samo po igrama na terenu. A u dresu repke je Dzeko vise pokazao od Pjanica (bez obzira sto je stariji i duze od njega tu). Ovim ne omalovazavam Pjanica, mislim da i statistika govori za sebe, Edin je najbolji strijelac u historiji reprezentacije, sta vise reci. Pjanic da iskoristava svoj potpuni potencijal i umijece, niko mu ne bi bio ni do koljena u repci.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 jan 2015, 19:57

Greivis je napisao/la:
Koga si stavio ispred? Najbolji nije sigurno. Drugi moze biti.
Pjanic i Beg. :kafa:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 15 jan 2015, 20:03

Dzeko, Beg, Miske (dok se nije oprostio), Spahic, Pjanic, Besic...
Doduse svi su oni vazni i izostanak svakog od njih se osjeti.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 15 jan 2015, 21:33

Greivis je napisao/la:Nas najbolji igrac zasluzuje da nosi kapitensku traku. :bih:
Moze ako se Edin ili Francesco povuku... :bih:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Rios

Post Postao/la Rios » 15 jan 2015, 21:55

calcio je napisao/la:Dzeko, Beg, Miske (dok se nije oprostio), Spahic, Pjanic, Besic...
Doduse svi su oni vazni i izostanak svakog od njih se osjeti.
Sta ti je ovo,neka vjecna lista najvaznijih igraca jel?
Ako je to onda Begovic ne moze biti drugi nema sanse..A pogotovo Spahic ne moze biti cetvrti,pa covjek je haman deset godina bio jedini stub nase odbrane :kafa:
Ako su ove kvale u pitanju onda je Miske viska jer nije odigrao ni minute,pa i Spaha jer je odigrao samo jednu tekmu..
Ako su pak prosle kvale i SP opet ne izgleda lista ovako,ne zamjeri :D
Inace,meni je neukusno pricati ko je sad vise a ko manje vazan ili bolji ili potrebniji..Ja to gledam od tekme do tekme..Recimo,u ovim kvalama br.1 je Besic,ostali manje-vise svi imaju slab ucinak.. Dzeko i Pjanic su imali po jedan svijetli trenutak koji nam je,btw,donio i bod protiv Belgije..U proslim kvalama je no.1 Dzeko,najbolji strijelac i tu dileme nema..Tik iza njega su Vedo ( drugi strijelac ),Pjanic ( najbolji asistent ),Spaha ( stub odbrane ),Miske,Begovic..
Ako se prica o trenutnoj formi u ovoj sezoni u klubovima Pjanic je no.1 apsolutno..Iza njega bih stavio Spahica koji je odigrao strasnu polusezonu,pa onda su tu Begovic i Besic..Dzeko se i nije naigrao u prvoj polusezoni dobrih partija,sto zbog povreda sto zbog poznate price sa minutazom u City-u..
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 15 jan 2015, 22:05, ukupno mijenjano 2 puta.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 15 jan 2015, 22:01

Zanimljivo kako svi ovi Papetovci djele isto mišljenje na svakoj temi. Nevalja im Pjanic, Tino je klasa i pol i buducnost repke. Prcic isto nista nevalja... i jos mnogo primjera. Nikad da se iz te grupe forumasa nesto ne slazu. Haman svi identicno rasmisljaju. :mrgreen:

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 15 jan 2015, 22:49

Tako je naređenje moj Džemo, a to su sve plaćenici par excellence. :kafa:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 15 jan 2015, 22:53

Ako mi Pjanic nije nas najbolji i najvazniji igrac to znaci da ne valja? ;)
Pa stavio sam ga na listu nasih najvaznijih igraca... Mislim da su trenutno Dzeko, Begovic i Spahic vazniji jer njih tesko mozemo zamjeniti. Na Pjanicevoj poziciji imamo nekoliko igraca koji bi ga mogli kvalitetno zamjeniti. To je moje misljenje.

Rios

Post Postao/la Rios » 15 jan 2015, 23:20

calcio je napisao/la: Na Pjanicevoj poziciji imamo nekoliko igraca koji bi ga mogli kvalitetno zamjeniti. To je moje misljenje.
Npr. ko?
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 15 jan 2015, 23:24

Rios je napisao/la:
calcio je napisao/la: Na Pjanicevoj poziciji imamo nekoliko igraca koji bi ga mogli kvalitetno zamjeniti. To je moje misljenje.
Npr. ko?
Pa Tino :lol: ah tebe druže Rios :D
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 15 jan 2015, 23:27

calcio je napisao/la:Ako mi Pjanic nije nas najbolji i najvazniji igrac to znaci da ne valja? ;)
Pa stavio sam ga na listu nasih najvaznijih igraca... Mislim da su trenutno Dzeko, Begovic i Spahic vazniji jer njih tesko mozemo zamjeniti. Na Pjanicevoj poziciji imamo nekoliko igraca koji bi ga mogli kvalitetno zamjeniti. To je moje misljenje.
Previše omalovažaš Pjanića, odnosno previše dižeš njegove zamjene u nebo. Nemamo ni približno kvalitetnu zamjenu za njega ;)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 15 jan 2015, 23:28

Medunjanin ga moze koliko toliko zamjeniti na njegovoj poziciji, ali je pitanje onda ko bi igrao 10ku. Tu se namecu onda Tino i Prcic. Ne treba mjesati ovdje neke pojmove, ako kazes da Pjanic nije nas najbolji igrac (sto i nije), ne znaci da je nevazan igrac. Od ogromne nam je vaznosti, ali sada kad nema Misketa, njegovo odsustvo bi se itekako primjetilo na terenu, jer imamo manjak kvalitetnih igraca. I Grcku smo rastavili na proste faktore, sa Zahirovicem na DM, Medunjaninom kao osmica (Pjaniceva pozicija), te Zvjezdanom na desetci.

Moze se tu iskombinovati nesto u veznom redu, ali kao sto rekoh igraci kao sto su Begovic, Spahic, Besic, Pjanic i Dzeko/Ibisevic nemaju adekvatne zamjene, jer odskacu daleko kvalitetom od svojih konkurenata.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 jan 2015, 23:31

Goalgetter je napisao/la:Medunjanin ga moze koliko toliko zamjeniti na njegovoj poziciji, ali je pitanje onda ko bi igrao 10ku. Tu se namecu onda Tino i Prcic. Ne treba mjesati ovdje neke pojmove, ako kazes da Pjanic nije nas najbolji igrac (sto i nije), ne znaci da je nevazan igrac. Od ogromne nam je vaznosti, ali sada kad nema Misketa, njegovo odsustvo bi se itekako primjetilo na terenu, jer imamo manjak kvalitetnih igraca. I Grcku smo rastavili na proste faktore, sa Zahirovicem na DM, Medunjaninom kao osmica (Pjaniceva pozicija), te Zvjezdanom na desetci.

Moze se tu iskombinovati nesto u veznom redu, ali kao sto rekoh igraci kao sto su Begovic, Spahic, Besic, Pjanic i Dzeko/Ibisevic nemaju adekvatne zamjene, jer odskacu daleko kvalitetom od svojih konkurenata.
Cinjenica je da je Miralem trenutno nas najbolji igrac medjutim pokazalo se da bez nabrojanih ipak ne mozemo a bez njega se moze. Sto se tice 10-ke ima najbolje bi bilo da se tata vrati i usporava igru, bar smo imali super rezultate.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: EdinjoBos, Homelander, jasmin10 i 190 gostiju.