Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Mali za razliku na nekih drugih talenata je pola pola. Stara mu je Belgijanka i on ima veliki utjesak sa te strane familije i osjeca se kao Belgijanac a ne Bosanac. Da je neki ekstra talenat pa hajde da ga ganjamo ali mislim da i nije bas, bar od onih par utakmica sto sam ja gledao. NIsam neki profesionalni skaut
al mislim da nece ni biti drasticno bolji od Bicakcica, Sunjica ili Zukanovica, tako da bolje nekog "naseg" ganjat nego ovog. Ali i da ga dovedemo nebi imao nista protiv, sto vise potencijalnih igraca to bolje.

Hajd što Srbi i Hrvati vagaju, ali kad vidim da Bošnjaci vagaju, sta cekas poziv Belgije? **** te oni... 

-
Svaki put se nakacimo na poluinformacije i dezinformacije. Zasto bi izjavljivao za belgijske medije (ako je uopste istina) da ce igrati za nas , ako jos nije razgovarao sa Mesom ?
Nije izjavio ni da ceka poziv Belgije, a njihov je reprezentativac ! To, bar meni, vise govori da ce igrati za nas, cim mu se pruzi prilika.
Nije izjavio ni da ceka poziv Belgije, a njihov je reprezentativac ! To, bar meni, vise govori da ce igrati za nas, cim mu se pruzi prilika.
sjeti se onda slucaj Alen Halilovic,ista prica..SjeverniVjetar je napisao/la:Svaki put se nakacimo na poluinformacije i dezinformacije. Zasto bi izjavljivao za belgijske medije (ako je uopste istina) da ce igrati za nas , ako jos nije razgovarao sa Mesom ?
-
Alen Halilovic je tada imao 17 godina i bio najveci europski talenat, Hrvati su ga ucjenjivali, prijetili, pozivali u seniore...xinxee je napisao/la:sjeti se onda slucaj Alen Halilovic,ista prica..SjeverniVjetar je napisao/la:Svaki put se nakacimo na poluinformacije i dezinformacije. Zasto bi izjavljivao za belgijske medije (ako je uopste istina) da ce igrati za nas , ako jos nije razgovarao sa Mesom ?
Arslanagic, trenutno, nije ni medju 10 belgijskih stopera, bori se za prvih 11 Standarda. Poziv u belgijske seniore ce tesko dobiti, ako ne briljira u proljecnom dijelu lige, a i ako dobije , sanse za stalno mjesto u reprezentaciji su minimalne, pogledaj imena belgijskih stopera. Njemu je Bih mjera.
Momak je malo luuudBassha je napisao/la:Baždarević želi nagovoriti Arslanagića da obuče dres Zmajeva, ali mladi stoper je u belgijskim medijima odbacio takvu mogućnost.
“Za sada neću igrati niti za jednu reprezentaciju. Želim se koncentrisati da dobro odradim ovu sezonu u dresu svog kluba, pa ćemo vidjeti kasnije šta će se desiti”, rekao je Arslanagić.
Mladi je stoper tako nagovijestio kako nema namjeru, barem ne još uvijek, oblačiti dres BiH, a da li ća ga meša uspjeti “smekšati”, trebali bismo saznati uskoro.

Trebo bi mu Meša u stilu doktora Arsle reć' ma bjaaaaaaaaži, bjaaaaaaaži!
DRUG NEBI TI PUNCA
Belgijska skola i on i Tino. Talenat onako, nije da su neki extra talentovani a nije ni da su tolike letve sad. Nista sto rad i marljivost ne bi mogli kompenzirat. Trebalo bi ga importirati ali u red iza Spahe, Sunjica i Bice. Da se zna ko je babo. Mislim da ce i Arsla to skontat s vremenom i odvadit sto se tice svojih (pre)ambicija.Cartman je napisao/la:Momcino Arslanagicu, ti nemas sanse da zaigras za Belgiju. Jasno je da mu je BiH rezervna opcija, ali ni prvi ni zadnji takav da zaigra za nas. Mozda i bude koristan. Iako trenutno po meni nema mjesta ni na nasem spisku.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Svi oni vole BiH i postanu patriote,kad se ne moze igrat za Belgiju,Hrvatsku,Srbiju
Jedino je Kolašincev stari dao ultimatum sinu... BIH il mi ne idi na oči... A Seo pametan boy,zna da onda nema vise sirnice,bureka,supe,graha 

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
arslanagic nam netreba nikako.pogotov jos ako mu i nije stalo do bosne.imamo mi stopera dosta.spahic sunjic bicakcic zukanovic vranjes pa i besic ga zna igrati.nama treba prava 10ka.mislio sam pjanic ce biti ali pokaza se da nije.sad ostaje da se proba stilic opet i onaj vrancic.pa nam treba jedan napadac i desni bek.to je to.3,4 igraca nova.nemoze bazdarevic sad pola ekipe promjeniti.vrsajevic hadzic i onaj zakaric nebi trebali vise poziv dobiti a i vranjes ako nebude opet nista od novog kluba
Od viska glava ne boli. Mnogi safetovci na temi U21 pisu "eto vam Atajic, nemre se ni hljeba najesti" a zaboravljaju da je bio pozvan kad je bio igrac Celtica. Nije mu islo, zahvalit mu se i ici dalje.Cartman je napisao/la:Momcino Arslanagicu, ti nemas sanse da zaigras za Belgiju. Jasno je da mu je BiH rezervna opcija, ali ni prvi ni zadnji takav da zaigra za nas. Mozda i bude koristan. Iako trenutno po meni nema mjesta ni na nasem spisku.
Arslanagicu ima mjesta na sirem spisku.
Hahasvaler je napisao/la:arslanagic nam netreba nikako.pogotov jos ako mu i nije stalo do bosne.imamo mi stopera dosta.spahic sunjic bicakcic zukanovic vranjes pa i besic ga zna igrati.nama treba prava 10ka.mislio sam pjanic ce biti ali pokaza se da nije.sad ostaje da se proba stilic opet i onaj vrancic.pa nam treba jedan napadac i desni bek.to je to.3,4 igraca nova.nemoze bazdarevic sad pola ekipe promjeniti.vrsajevic hadzic i onaj zakaric nebi trebali vise poziv dobiti a i vranjes ako nebude opet nista od novog kluba
Spahic ove godine puni 35, vranjes neigra godinu dana, a da besica stavis kao stopera koga bi stavio na defanzivnog veznog? Svena?

Hajradinovic debitovao za Gent, usao u 92. minuti. Iako sam ga gledao samo nekoliko puta siguran sam da od njega najvise ocekujem u buducnosti.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Goalgetter
- Kontakt:
Takodjer ocekujem puno od njega. Stvarno je impresivno pratiti njegov razvoj, i kako ide korak po korak. Ne sumnjam da ce uspjeti i u Gentu, a onda slijedi transfer u Ligu 5.Sabinho je napisao/la:Hajradinovic debitovao za Gent, usao u 92. minuti. Iako sam ga gledao samo nekoliko puta siguran sam da od njega najvise ocekujem u buducnosti.

Goalgetter je napisao/la:Takodjer ocekujem puno od njega. Stvarno je impresivno pratiti njegov razvoj, i kako ide korak po korak. Ne sumnjam da ce uspjeti i u Gentu, a onda slijedi transfer u Ligu 5.Sabinho je napisao/la:Hajradinovic debitovao za Gent, usao u 92. minuti. Iako sam ga gledao samo nekoliko puta siguran sam da od njega najvise ocekujem u buducnosti.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Prema Transfermarktu Martić nije nastupio nikada ni za jednu selekciju, je li to znači da mu je za nastup u Bih potrebno samo civilno državljanstvo ?
Dok mu za kockaste samo poziv treba, koji očekujem za martovski spisak

Zarathustra
onda bi bila ista tsvar ko Gudelj imam zelju igrat za Bosnu i onda hvala evo dobio sma poziv za Srbiju..Moggi je napisao/la:Prema Transfermarktu Martić nije nastupio nikada ni za jednu selekciju, je li to znači da mu je za nastup u Bih potrebno samo civilno državljanstvo ?
Seferovica treba dodati na vrh ove liste, a onda idalje lupetajte da je Susic i samo Susic krvi sto on ne igra za nas.rishaaa je napisao/la:Svi oni vole BiH i postanu patriote,kad se ne moze igrat za Belgiju,Hrvatsku,SrbijuJedino je Kolašincev stari dao ultimatum sinu... BIH il mi ne idi na oči... A Seo pametan boy,zna da onda nema vise sirnice,bureka,supe,graha
Hajrovic nas je za malo "prevario" ali sta je u njegovom slucaju presudilo Bog sami zna, da li srce, ili pamet nikad necemo znati.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Seferovic je veci patriota nego Hajrovic. U slucaju Hajrovica je vjerovatno uticalo to da nije bio u nekim vecim planovima Hitzfelda a Seferovic je bio itekako kao prvi ili u najgorem slucaju drugi napadac Svice. I nisu samo Hajrovic, Seferovic i Tankovic "vagali". Ima tu igraca od Begovica, Medunjanina pa nadalje. Pitanje je da je Mujdza imao vecu ulogu u seniorskoj reprezentaciji Hrvatske dali bi ih napustio i tako dalje. Eto Kvrzic je patriota jer nas je odbio umjesto Hrvatske kako da ne. Kod Seferovica se je radilo o situaciji gdje moras momentalno reagovati inace si izgubio. Covjek je dobio veliku ponudu Hitzfelda ( starter u Svici ) i trebalo mu je tada dati kontra ponudu ili gubis momentalno. Odnosno trebao ga je Pape pozvati kao sto je sam govorio cim zaigra u Serie A neznam zasto je cekao toliko da ga Hitzfeld pozoveElegant je napisao/la: Seferovica treba dodati na vrh ove liste, a onda idalje lupetajte da je Susic i samo Susic krvi sto on ne igra za nas.
Hajrovic nas je za malo "prevario" ali sta je u njegovom slucaju presudilo Bog sami zna, da li srce, ili pamet nikad necemo znati.

Ta vremena da ce neki super kvalitetan igrac doci i moliti da igra za ovu selekciju su prosla. Pa jedna Hrvatska koja je puno jaca i Srbija koja ima podjednak kvalitet nagovaraju igrace jos uvijek da igraju za njih. A ovdje su bili komentari gdje ce Pape ici njima na noge

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 18 jan 2015, 14:50, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
Voli Seferovic ovu zemlju, sad sto nije zaigrao, necemo znati nikada cijelu pricu, i gdje je zapelo. Sudeci i po Safetovim izjavama koje je davao oko njega, sumnjam da ga je ijednom zvao. Vidio sam ga tamo poslije Nove Godine u Sanskom Mostu u diskoteci, gdje dolazi jako cesto. Inace i sa humintarne strane, cuo sam da isto uvijek pomaze tamo narodu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 50 gostiju.