FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
admine kad ces promijenit avatar ?
Dobro bi nam došao to je sigurno, ali ako traži neku astronomsku cifru za naše uslove, neka hvala, siguran sam da ima jeftinijih a kvalitetom sličnih igrača.
šupljak
Ma ja tom avazovom sportu ne vjerujem ništa. otkada je po njihovom Pirić malte ne potpisao za FKS, a čovjek nije imao nikakve kontakte s nama.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
- Kontakt:
Firaunski tariguz strikes again.
Menadžer veznjaka bordo tima, Hase Tirić istakao:
"Prezadovoljni smo urađenim poslom, odnosno potpisom novog ugovora. Sarajevo je bilo jako korektno tokom pregovora i zbog toga smo zahvalni klubu. Mislim da smo svi zajedno pokazali da vrijedi ulagati u mlade igrače, te da isti mogu osigurati svoju egzistenciju u Bosni i Hercegovini. U našoj agenciji vodimo brigu o fudbalskoj karijeri igrača, ali i o svakom segmentu njihovog života. Preostaje nam da pratimo razvoj Radovca i sigurni smo da njegove kvalitete neće ostati neprimjećene od starne velikih evropskih klubova."
Pade mi na pamet Acina izjava da je Zrinjski davao Alispahicu dva puta vise nego Sarajevo.Danas sam pricao sa jednim clanom naše Uprave,koji se samo nasmijao kad sam mu ovu informaciju prenio.
"Prezadovoljni smo urađenim poslom, odnosno potpisom novog ugovora. Sarajevo je bilo jako korektno tokom pregovora i zbog toga smo zahvalni klubu. Mislim da smo svi zajedno pokazali da vrijedi ulagati u mlade igrače, te da isti mogu osigurati svoju egzistenciju u Bosni i Hercegovini. U našoj agenciji vodimo brigu o fudbalskoj karijeri igrača, ali i o svakom segmentu njihovog života. Preostaje nam da pratimo razvoj Radovca i sigurni smo da njegove kvalitete neće ostati neprimjećene od starne velikih evropskih klubova."
Pade mi na pamet Acina izjava da je Zrinjski davao Alispahicu dva puta vise nego Sarajevo.Danas sam pricao sa jednim clanom naše Uprave,koji se samo nasmijao kad sam mu ovu informaciju prenio.

cašpija vazdan

Radovac Samir

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Radovac je najveci talenat u nasem fudbalu, ovo je garancija da ce otici u bolji klub za bolji iznos i da ce lakse rijesiti egzistenciju, a ima ogromne sanse da tako bude. Za to vrijeme ovdje moze priustiti sta pozeli sa svojim primanjima, ono sto njegovi vrsnjaci u ostalim klubovima mogu samo da mastajuPitaj sportskog, nek ti on istinu kaze. Egzistencija nije osigurana s platom od dvije, tri hiljade eura, ali hajde ti to nasem svijetu objasni...

Kodro: Imam osjećaj da je pred nama sjajna polusezona.
A što Meha nahvali ekipu,ali fakat nije to bilo onako reda radi,zbog nekog morala,vec baš onako iskreno pun je samopouzdanja.
A što Meha nahvali ekipu,ali fakat nije to bilo onako reda radi,zbog nekog morala,vec baš onako iskreno pun je samopouzdanja.
-
- Kontakt:
--------Bandović/Kelava------------
Tatomirović---Dupovac---Puzigaća
--------Cimirot------Radovac--------
--Alispahić---------------Stojčev----
Duljević----Benko----Velkoski------
Da sam Meho..
Da sam Meho..
Ovo moze proci samo u prvenstvu, u Evropi bi bili kanta za nabijanje protiv iole ozbiljnijih ekipa a siguran sam da bi nas i Siroki recimo nakantao. Hajde sto imas u odbrani ali u tom slucaju idu i dva brza krila koji pomazu odbrani a to Milos i Mesa nisu ni priblizno.SiouxLukavac je napisao/la:--------Bandović/Kelava------------
Da sam Meho..
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Kakvi crni vršnjaci,vec svi mi.Pa ko ima primanja veca od 5.000 km maraka.Pa bolje ti je ovde ta cifra nego na zapadu dva puta veca.Samo se nadam da mu slava i lova ne udare u glavu.lafomamone je napisao/la:Radovac je najveci talenat u nasem fudbalu, ovo je garancija da ce otici u bolji klub za bolji iznos i da ce lakse rijesiti egzistenciju, a ima ogromne sanse da tako bude. Za to vrijeme ovdje moze priustiti sta pozeli sa svojim primanjima, ono sto njegovi vrsnjaci u ostalim klubovima mogu samo da mastajuPitaj sportskog, nek ti on istinu kaze. Egzistencija nije osigurana s platom od dvije, tri hiljade eura, ali hajde ti to nasem svijetu objasni...
De mi bgt reci koje su pozicije ovo za mehu i milosa ?SiouxLukavac je napisao/la:--------Bandović/Kelava------------
Da sam Meho..
Imaju li strucni naziv

Ali kako mu Ibrak na kraju reče:".. red je da nas obradujete".amypitar je napisao/la:Kodro: Imam osjećaj da je pred nama sjajna polusezona.
Možemo se hvaliti do sutra, ali dobro znajte šta vam je činiti.

NIsam nešto siguran da će Alispahić odmah biti u prvom planu. Trebat će njemu pripreme i još dobrih mjesec dana da "dođe sebi".
Što nas nije nakantao u prvom djelu prvensta,sa realno slabijom ekipom.Sabinho je napisao/la:Ovo moze proci samo u prvenstvu, u Evropi bi bili kanta za nabijanje protiv iole ozbiljnijih ekipa a siguran sam da bi nas i Siroki recimo nakantao. Hajde sto imas u odbrani ali u tom slucaju idu i dva brza krila koji pomazu odbrani a to Milos i Mesa nisu ni priblizno.SiouxLukavac je napisao/la:--------Bandović/Kelava------------
Da sam Meho..

Sto nas ne nakantaše Norvezani,Grci.

-
- Kontakt:
--------Bandović/Kelava------------ade43 je napisao/la:De mi bgt reci koje su pozicije ovo za mehu i milosa ?SiouxLukavac je napisao/la:--------Bandović/Kelava------------
Da sam Meho..
Imaju li strucni naziv
--------------Stojčev-----------------
Duljević-------------------Alispahić
--------Benko------Velkoski----------
Mala isparvka, zeznuo sam se u prethodnom postu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne sporim njegov kvalitet ali dosta trazi s obzirom da jos nema klub i da nije zadovoljio u par klubova 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
SiouxLukavac je napisao/la:--------Bandović/Kelava------------ade43 je napisao/la:De mi bgt reci koje su pozicije ovo za mehu i milosa ?SiouxLukavac je napisao/la:--------Bandović/Kelava------------
Da sam Meho..
Imaju li strucni naziv
--------------Stojčev-----------------
Duljević-------------------Alispahić
--------Benko------Velkoski----------
Mala isparvka, zeznuo sam se u prethodnom postu.
Sad nemaš desnog beka.Ovaku postavku ni Pape u Brazilu ne bi postavio.

-
- Kontakt:
Ne treba ti desni bek kad pogledaš igrače od Cimirota i Radovca gore..Vjeruj mi 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nek se Cimi povuce po potrebi onda 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], fera, OzmoodPinglewood i 41 gost.