Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ma vidio si majstora večerasCurry je napisao/la:Koji parovi majstore ? Ja mislim da Bih sutra nece uzeti hendikepomzgmiky je napisao/la:za sutra su se kladionice malo zayebale rekao bih, što se rukometa tiče, dva para koja bi trebala biti obrnuto postavljena, nije velika kvota ali opet mi se čini da ekipe sa većom kvotom dobijaju ili barem neriješeno
I ja sam kontao igrati na poljake i hendikep na hrvate sutra. Ne znam koga bih mogao od igraca,nisam gledao ponudu.zgmiky je napisao/la:ma vidio si majstora večerasCurry je napisao/la:Koji parovi majstore ? Ja mislim da Bih sutra nece uzeti hendikepomzgmiky je napisao/la:za sutra su se kladionice malo zayebale rekao bih, što se rukometa tiče, dva para koja bi trebala biti obrnuto postavljena, nije velika kvota ali opet mi se čini da ekipe sa većom kvotom dobijaju ili barem neriješeno![]()
meni je tunis dvojka sutra ili barem x2, isto tako poljska bi trebala barem x sa švabama
Poljaci dobijaju Švabe, s obzirom na sastav Njemacke.zgmiky je napisao/la:ma vidio si majstora večerasCurry je napisao/la:Koji parovi majstore ? Ja mislim da Bih sutra nece uzeti hendikepomzgmiky je napisao/la:za sutra su se kladionice malo zayebale rekao bih, što se rukometa tiče, dva para koja bi trebala biti obrnuto postavljena, nije velika kvota ali opet mi se čini da ekipe sa većom kvotom dobijaju ili barem neriješeno![]()
meni je tunis dvojka sutra ili barem x2, isto tako poljska bi trebala barem x sa švabama
austrija koliko bude webber sutra igrati over koliko god stave,očekujem da zabije 7-8 momak je odlično krilo a puca i sedmerce, ćupić isto ako bude 5.5 trebao bi dati 6 no treba sačekati i vidjetiCurry je napisao/la:Curry je napisao/la:Koji parovi majstore ? Ja mislim da Bih sutra nece uzeti hendikepomzgmiky je napisao/la:za sutra su se kladionice malo zayebale rekao bih, što se rukometa tiče, dva para koja bi trebala biti obrnuto postavljena, nije velika kvota ali opet mi se čini da ekipe sa većom kvotom dobijaju ili barem neriješeno
Osim večeras.LjumanM95 je napisao/la:Ovaj CSKA smrdljivi kol'ko god razlike da vodi znaš da će ući u triler završnicu.
Vidjet cemo. Uglavnom uvijek su se pare dizale na ovim prvenstvima sto se tice overa i undera nek tako bude i sutrazgmiky je napisao/la:austrija koliko bude webber sutra igrati over koliko god stave,očekujem da zabije 7-8 momak je odlično krilo a puca i sedmerce, ćupić isto ako bude 5.5 trebao bi dati 6 no treba sačekati i vidjetiCurry je napisao/la:Curry je napisao/la: Koji parovi majstore ? Ja mislim da Bih sutra nece uzeti hendikepom
hoće 100% bilo je svaki puta pa i sutra će bitiUnSub je napisao/la:Ko je rekao da ce sutra biti ponuda igraca
4SiouxLukavac je napisao/la:Koliko je dao??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.