Ko je ponudio ako mozes reci?Benko je napisao/la:sad se moze napisati da smo imali ponude za samketa od 500 i 700 k eura... na svu srecu smo to odbili i sada imamo dva kapitalca!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
MortemHz je napisao/la:Ko je ponudio ako mozes reci?Benko je napisao/la:sad se moze napisati da smo imali ponude za samketa od 500 i 700 k eura... na svu srecu smo to odbili i sada imamo dva kapitalca!

kakva gospodska press konferencija, elokventni,pametni i MLADI ljudi, sposobni i puni elana, pozitivne energije... radovac, ocito uzbuđen, drhti mu glas

a bgm mislim da ce biti tinejdžer sa najvecom platom u drzavi

odlicna stvar sa ugovorom za Samira, on je nas dragulj i bilo je potrebno poceti sa njim i vezati ga na duze staze, neovisno od toga da li ce otici za neke vece pare uskoro !!!
bitno je pokazati ozbiljnost, i trzistu jasno dati do cilja da sada nemamo potrebe da prodajemo igrace cisto iz nuzde vec da mi mozemo diktirati odredjene stvari !!!
jasno je da imamo par mladih vrhunskih igraca koji lako mogu biti dio i reprezentacije a neki i jesu, a i nosioci igre i njih sto bolje trebamo progurati, a i unovciti !!!
bitno je pokazati ozbiljnost, i trzistu jasno dati do cilja da sada nemamo potrebe da prodajemo igrace cisto iz nuzde vec da mi mozemo diktirati odredjene stvari !!!
jasno je da imamo par mladih vrhunskih igraca koji lako mogu biti dio i reprezentacije a neki i jesu, a i nosioci igre i njih sto bolje trebamo progurati, a i unovciti !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Planiramo se pojačati na jednoj poziciji, a to bi trebalo biti riješeno u narednih par dana. Također, neki igrači će ići na posudbe u druge klubove. Kvalitet našeg igračkog kadra je neupitan i sigurno će moći ispuniti zacrtane ciljeve. Planiramo ići do kraja i u prvenstvu i u Kupu BiH - rekao je Ibraković.
Ti si opet šampion !
- BoskoAntic
- Kontakt:
Extra! U današnjem avazu piše i da bi Handžić trebao produžiti ovih dana. Sad ima li tu istine..
4.10.2009.
-
- Kontakt:
Svaka čast upravi, Ibraku a i Radovcu jer je pokazao da je prije svega HORDAŠ i PITAR, a nadam se da je ova pozicija o kojoj Ibrak govori upravo golman!
U stvari, sigurno je to golman kojeg ganjamo:

U stvari, sigurno je to golman kojeg ganjamo:

momci, molim vas bez skrivenih linkova.
nema potrebe da se oko toga naduravamo.
- Evolution87
- Kontakt:
On je svoje u Sarajevu zavrsio, a I na sluzbenoj stranici kluba ga nema u rosteru.koalem je napisao/la:Extra! U današnjem avazu piše i da bi Handžić trebao produžiti ovih dana. Sad ima li tu istine..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
al' iskreno nisam pratio tu situaciju. Rekao neko na forumu pred potpisom za Westerlo koji igra u Jupiler ligiEvolution87 je napisao/la:On je svoje u Sarajevu zavrsio, a I na sluzbenoj stranici kluba ga nema u rosteru.koalem je napisao/la:Extra! U današnjem avazu piše i da bi Handžić trebao produžiti ovih dana. Sad ima li tu istine..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Kontakt:
http://****.ba/vijesti/udinese-potvr ... vori/86003" onclick="window.open(this.href);return false;admin je napisao/la:momci, molim vas bez skrivenih linkova.
Kako onda da ovo linkam živ bio? Nije valjda da je skroz zabranjeno linkanje sa drugih stranica?!

kopiras i postavis bez linkaBordoArmy88 je napisao/la:http://****.ba/vijesti/udinese-potvrdio-interes-sarajeva-u-narednim-danima-pocinju-zvanicni-pregovori/86003" onclick="window.open(this.href);return false;admin je napisao/la:momci, molim vas bez skrivenih linkova.
Kako onda da ovo linkam živ bio? Nije valjda da je skroz zabranjeno linkanje sa drugih stranica?!

-
- Kontakt:
Eto vijest, ali i dalje niđe veze što nije dozvoljeno linkanje!Udinese potvrdio interes Sarajeva, u narednim danima počinju zvanični pregovori
Udinese potvrdio je interes FK Sarajevo za golmana italijanskog kluba Ivana Kelavu.
Naime, Sarajevo se već neko vrijeme interesuje za hrvatskog golmana i cilj čelnika kluba iz Titove 38/b je dovođenje Kelave na šestomjesečnu posudbu.
Interes Sarajeva je potvrđen i u Udineseu, ali za sada se radi samo o interesu, za očekivati je da tek u narednim danima počnu i zvanični pregovori dva kluba.
Kelava nema mjesta u ekipi Andree Stramacionia i definitivno će napustiti stadion Friuli u januaru. Prvi dio sezone proveo je na posudbi u Capriju.

po meni je to sasvim logicno jer ne zele da drugim portalima koji se bave istim poslom nabijaju klikove ..posteno-jbg
Iskreno žao mi je što nas Handže napušta. Nekako sam "slab" na ove naše momke, ali ako nije zaslužio svojim zalaganjem na treninzima onda vala da je iz oka ispaoBosniacum Lilium je napisao/la:al' iskreno nisam pratio tu situaciju. Rekao neko na forumu pred potpisom za Westerlo koji igra u Jupiler ligiEvolution87 je napisao/la:On je svoje u Sarajevu zavrsio, a I na sluzbenoj stranici kluba ga nema u rosteru.koalem je napisao/la:Extra! U današnjem avazu piše i da bi Handžić trebao produžiti ovih dana. Sad ima li tu istine..

Ono nekoliko prilika što je dobijao je po meni odradio onako, moglo je bolje ali nije to nešto daleko ispod nivoa. Sviđale su mi se neke stvari kod njega kao igrača, ali očito ta njegova lijenost i nezainteresovanost ga je spriječila da sad sa Samirom i Gojkom drži sredinu terena. Ali nije sve u talentu, mnogo toga je i u radu.
Biće mi drago ako se uspije nametnuti tamo gdje ode, dobro bi mu bilo da ostane jednu godinu u PL a onda da potraži selameta vani.
Tariguzov sport iz pouzdanih izvora saznaje da je "Ibraković je Vranješu ponudio mjesečnu plaću od 5.000 KM, ali je on odmah – na prvu, odbio tu ponudu. Kako saznajemo, naš reprezentativni stoper je spreman doći na Koševo, ali kako kaže, pod uslovima kojim u FK Sarajevo dolaze stranci. A to je dva, tri, pa i četiri puta više od Ibrakovićeve prve ponude."
U srcu mome samo živiš ti, Saraj`vo moja ljubavi. O tebi sanjam, o tebi pjevam, samo tebe volim ja.
Tariguz piše da Vranješ traži 2,3,4 puta više
Samo to baljezganje govori o kakvom se baljezganju radi.Pa jel' 2,jel' 3,jel' 4 puta više,koliko traži ? 

Zadnja izmjena: momirpeh, dana/u 15 jan 2015, 20:52, ukupno mijenjano 1 put.
Ode Husref kod fukara...
a veseli?????????

upravo tako.BordoArmy88 je napisao/la:admin je napisao/la:momci, molim vas bez skrivenih linkova.
ako je link cenzurisan, znači da je zabranjeno linkanje na njega. nisam ga cenzurisao da bi dopustio skriveni link na to isto mjesto, zar ne.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, PapakIzSa i 133 gosta.