SipakUlicar1922 je napisao/la:Slazem se ali da vazi za sve klubove osim FK Velez!!!
Zasto?....jednostavno, jedini smo klub koji je krenuo od nule. Nas nemogu svrstati u isti kos kao i druge ekipe. Neka gospoda iz FSBIH fino UEFA:i pa neka nas malo "poguraju" ako ce to i za nas vaziti. Dok smo mi ulagali u infrastrukturu druge ekipe su ulagale u igrace i izlazili na evropsku scenu i klepali lovu. Najlakse je ukrasti stadion i uloziti pare u igrace. Onda nemoze vaziti isto za sve ekipe.
Vjeruj mi da bi to mnogi htjeli ali mogu samo sanjati. Ovo što UEFA traži će se 100% ispuniti, a za druge boli me briga.

[/quote]
Onda treba vrsiti pritisak na FSBIH da nas oni "poguraju". Nemora to biti sada, mozemo mi cekati. Navikli smo da se snalazimo.[/quote]
Kakve nule brato iz debelog minusa smo mi krenuli,tek prošlu sezonu smo na nulu došli.Bolan dva dana prije prvih treninga u vrapčićima ja prešao preko tog terena ma umal nisam nogu slomio kako je grbav bio.Ali nema veze sve je ovo smišljeno radi politike,i radi se sa uefom da se skrati liga bez trzavica velikih.Ili imaš uslove ili ne,ako imaš igraš,ako nemaš ne igraš i gotovo.Ovu sezonu pregurati kako se može,ali stadion urediti da licenca ne dođe u pitanje,jer znamo da se to jedva čeka.To se ne smije dozvoliti da zbog licence ispadnemo,jer znamo kako je igrati u tom rangu!