Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Ev pohvala za bht bice snimak sutrasnje utakmice sutra navece od pola 8
I je li ovaj Iran totalna buranija, ili mogu iznenadit?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ja sad pregledavam teletekst i imam sta vidjeti.Vedad87 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da niko od nasih (mislim s nasih prostora) ne prenosi ceremoniju otvaranja i prvu tekmu. Ok, znam da Katar-Brazil nije bas atraktivna, ali je prva i jedina danas...svašta...

"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "
Zna li neko koji strani kanali ce prenositi ovu tekmu u lapo 7 ?!

^^ Ako ne zna mahala, nisi ni j**o.. ^^
- OnlyUnited
- Kontakt:
http://www.rojadirecta.me/goto/micast.t ... =sporttv22" onclick="window.open(this.href);return false;
Imas tu..
A trazi i beIn sports...
Imas tu..
A trazi i beIn sports...
- Ed Woodward for Prime Minister !
Odigrali pripremnu utakmicu s italijom i pobijedili 40:30Cartman je napisao/la:I je li ovaj Iran totalna buranija, ili mogu iznenadit?

Pa inace su slabi, a sad dodaj da im nekoliko igraca iz najboljeg iranskog kluba nece nastupiti (to je Markovic izjavio, ne znam koji je razlog...). Znaci da smo apsolutni favoriti. Ali, onda ce ih svi dobiti. ja ne vjerujem iskreno da nekome mogu uzeti bod.Cartman je napisao/la:I je li ovaj Iran totalna buranija, ili mogu iznenadit?
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Sigurno najslabija reprezentacija u grupi, većina igrača igra u domaćoj ligi (a kako su momci iznad rekli igrači iz najboljeg kluba neće igrati na SP-u) i ima možda jedan, dva da igraju u Mađarskoj ligi.Cartman je napisao/la:I je li ovaj Iran totalna buranija, ili mogu iznenadit?
Eh sad pobjeda protiv Italije i nije neko mjerilo, Talijani su na samom dnu rukometne mape svijeta. Ali naravno da mogu iznenaditi, vjerovatno im je glavni adut što ih niko ne poznaje ali što se toga tiče ni mi nismo sigurno skautarini do kraja

Kvota na kladionici je otprilike 1,03 na nas, i to ti dovoljno govori koja je konstalacija snaga

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Požurio s posla da gledam otvaranje kad tamo šok!
Pa ovo je sramota neviđena da nema otvaranja ni na jednoj tv u regionu.Ma ono boli nas racku za region,prvi put smo tu,makar su naši tzv. državni javni emiteri to mogli popratiti.Prčio ih dnevnik i družba Pere Kvržice.
Pa ovo je sramota neviđena da nema otvaranja ni na jednoj tv u regionu.Ma ono boli nas racku za region,prvi put smo tu,makar su naši tzv. državni javni emiteri to mogli popratiti.Prčio ih dnevnik i družba Pere Kvržice.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Prvi put da vidimo predstavljanje nase drzave i zastave na svjetskom u rukometu (vidio sam da je bilo posebno predstavljanje drzava) i mi ne prenosimo! SRAMOTA!!!!!!!!!!
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Mogu me svi popljuvati što ne plaćam tv pretplatu,ali nisam i neću.Ne plaćam amaterizam.Svoju ljubav prema BiH dokazujem na drugi načun.Plaćam porez,sve plaćam,ali ovaj pokušaj od Tv-a,ne.
Sutra sam na poslu kao i velika većina kada bude nastupala naša reprezentacija,pa da unaprijed poželim sreću našim momcima.
Sretno BiH
Sutra sam na poslu kao i velika većina kada bude nastupala naša reprezentacija,pa da unaprijed poželim sreću našim momcima.
Sretno BiH

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Zna li neko okvirno koliko naše raje ima u Kataru uključujući i ljude iz BiH, koliko možemo očekivati naših navijača na tekmama?
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Rekoše cifru između 200 i 300.FaraonTM je napisao/la:Zna li neko okvirno koliko naše raje ima u Kataru uključujući i ljude iz BiH, koliko možemo očekivati naših navijača na tekmama?
HvalaVedad87 je napisao/la:Rekoše cifru između 200 i 300.FaraonTM je napisao/la:Zna li neko okvirno koliko naše raje ima u Kataru uključujući i ljude iz BiH, koliko možemo očekivati naših navijača na tekmama?

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
FaraonTM je napisao/la:HvalaVedad87 je napisao/la:Rekoše cifru između 200 i 300.FaraonTM je napisao/la:Zna li neko okvirno koliko naše raje ima u Kataru uključujući i ljude iz BiH, koliko možemo očekivati naših navijača na tekmama?

Nasih 200 je ko necijih 2000 

[youtube][/youtube]
Šarić izdominiro.... Svi igrači otpjevase himnu, malo je bilo smiješno ali eto, pare su izgleda najvažnije!!!!
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
- Ljiljani87
- Kontakt:
tačnije dan rukometaši igrali X sa islandom, a navečer u 00:00 prva tekma na svjetskom valjda na to mislišOtelo je napisao/la:Prosle godine je bila isto neka super luda sportska sedmicamirzatele je napisao/la:Kakav bi ovo mogao biti vikend za BH sport. Rukometasi igraju dvije tekme i Dzumi se bori za ulazak u MD. Ajde Boze pogledaj nas![]()
Jest da sutra moram da se pojavim na konzultacijama sa maturski oko 12-13h ali zna se da je repka bitnija.

1921 !
05.06.1998
05.06.1998
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.