FrizuraGoalgetter je napisao/la:
Sta reci

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
FrizuraGoalgetter je napisao/la:
Sta reci

Momciluk porastao u ocima nakon ovoga. Pa jasta neg Spaha uzor nece bit Papadopoulos.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:"...Leverkusens Spahic, der für mich auch irgendwo noch ein Vorbild ist."
za one koji ne sprehaju Spahic mu kao uzor.

http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... orden.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Virto dislikes this.Cartman je napisao/la:Bravo Ermine momcino, samo kopiraj Emira sto vise i uspjeh nece izostat.

28' - The snow really is falling now in Bavaria! Getting stuck in the players' hair and everything. Bicakcic doesn't look happy. #FCAHOF

Konjic i Hibic sigurno nisu bili nista losiji.SjeverniVjetar je napisao/la:Poslije Sapahe, najbolji stoper reprezentacije Bih od nastanka, doduse i nije neka konkurencija. Stvarno mi nije jasno otkud onolike kritike na racun ovog momka?
Ma Bico vec sad ima vise utakmica u ligama 5 , nego Konjic u citavoj karijeri. hibic je vecinom igrao u Segundi...nema verze, nisu losiji ali nisu bili ni bolji, ako izuzmemo mitove, a pred Bicom je bar 5-6 godina igranja.Ajax je napisao/la:Konjic i Hibic sigurno nisu bili nista losiji.SjeverniVjetar je napisao/la:Poslije Sapahe, najbolji stoper reprezentacije Bih od nastanka, doduse i nije neka konkurencija. Stvarno mi nije jasno otkud onolike kritike na racun ovog momka?
Ne bih se slozio prijatelju s tobom, Hibic i Konjic su po meni bili kvalitetniji stoperi u svoje vrijeme nego sto je to Bicakcic trenutno,narocito Hibic..To svakako ne znaci ( a ja mu to i zelim od srca ) da ih on nece ostaviti iza sebe jednog dana,vidjet cemo sta nosi buducnost aBd..SjeverniVjetar je napisao/la:Poslije Sapahe, najbolji stoper reprezentacije Bih od nastanka, doduse i nije neka konkurencija. Stvarno mi nije jasno otkud onolike kritike na racun ovog momka?

odlicno igrao u spaniji nekoliko sezona
 odlicno igrao u spaniji nekoliko sezonaPo toj logici, Konjic je uspjesniji od Tottija, jer Totti nikada nije igra cetvrtfinale CL .Honorar je napisao/la:Konjic sa Monacom igrao cetvrtfinale LP-a. Hibic kapiten Atletica..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Trenutno korisnika/ca: General505, Hardzavi, lol89 i 30 gostiju.