svaka cast careblack64 je napisao/la:
moj mali doprinos

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
svaka cast careblack64 je napisao/la:
moj mali doprinos
Doći će vrijeme kad ćeš nas molit da odigramo.xinxee je napisao/la:Bravo za aktivnost.Kako smo krenuli,rjesit cemo ovu sezonu za par dana
.Mogli smo sredinom ili krajem sezone i kakav kup progurati,onako u vidu nekog mini turnira
Ma kad se zasitimo snookera,predjemo na nesto drugoUnofficialpage je napisao/la:Doći će vrijeme kad ćeš nas molit da odigramo.xinxee je napisao/la:Bravo za aktivnost.Kako smo krenuli,rjesit cemo ovu sezonu za par dana
.Mogli smo sredinom ili krajem sezone i kakav kup progurati,onako u vidu nekog mini turnira
@Otelo dogovoreno
Slobodan sam. Nisam ranije vidio. Možeš li sad?Otelo je napisao/la:Mozemo i sad ako si slobodan
Moze, hajmo.Unofficialpage je napisao/la:Slobodan sam. Nisam ranije vidio. Možeš li sad?Otelo je napisao/la:Mozemo i sad ako si slobodan
Javio bih se opet ja dok gledam Ronniea ali bolje nebambus je napisao/la:jel neko za mec ?
bambus je napisao/la:jel neko za mec ?
Ocemo ligu? 2. kolobambus je napisao/la:jel neko za mec ?
hahahah nista mi cemo veceras hahahaS-Y-L-A-R je napisao/la: Javio bih se opet ja dok gledam Ronniea ali bolje ne
Moze sad ako hocesChupacabra je napisao/la:Fecox kad cemo ovo prvo kolo odigrat? Javi kad si spreman
Moze hajde upadaj u tricuFecox je napisao/la:Moze sad ako hocesChupacabra je napisao/la:Fecox kad cemo ovo prvo kolo odigrat? Javi kad si spreman
HajdeEvolution87 je napisao/la:haj neko
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.