Druze ne prenose se bodovi nek se igra play off prvi iz grupe A protiv cetvrtog iz grupe B itdxxh2o je napisao/la:Kakvo puštanje, većina vas ne poznaje izgleda osnovna pravila? Ako niste znali u drugi krug se prenose bodovi, bar je do sad tako bilo jedino ako nije šta promjenito u međuvremenu. Dakle,kad bi nas kojim slučajem pustili, a mi prošli dalje direktno bi sebi umanjili šanse za četvrtfinale.
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Odg: Rukometna reprezentacija BiH
joj hamo vidi mu glave
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Istina je da su se prije prenosili bodovi. Ovaj put to nije slucaj, vec ide direktni clash...Mi se krizamo sa grupom gdje je Spanija i Katar 

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
E onda je do mene koliko znam do sad su se uvijek prenosili bodovi, znači susjedi bi mogli popustiti malo bez ikakve štete po sebeVedad87 je napisao/la:Istina je da su se prije prenosili bodovi. Ovaj put to nije slucaj, vec ide direktni clash...Mi se krizamo sa grupom gdje je Spanija i Katar

Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
E onda je do mene koliko znam do sad su se uvijek prenosili bodovi, znači susjedi bi mogli popustiti malo bez ikakve štete po sebexxh2o je napisao/la:Vedad87 je napisao/la:Istina je da su se prije prenosili bodovi. Ovaj put to nije slucaj, vec ide direktni clash...Mi se krizamo sa grupom gdje je Spanija i Katar

Osim ako im to ne bi ugrozilo prvo mjesto

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- hule_barca
- Kontakt:
Kada pogledam mogući scenario u zadnjoj tekmi da je Hrvatska obezbjedila prvu poziciju, a nama igra samo pobjeda, zašto bi recimo Goluža riskirao svoje igrače u duelu koji je važan samo za nacionaliste iz hercegovine. Naši će se klat samo da dođu do bodova, i recimo povrijedimo im Voria, ili koga već drugog pred nokaut rundu. To je po meni neka prednost da oni neće u tom slučaju ako ništa igrati sa najboljim igračima, već će igrati oni sa manjom minutažom koji će naravno zapeti da se pokažu, ali svejedno lakši posao bi mogao biti.
Mes Que Un Club
-
- Kontakt:
kuci idu Gradjan i Milas a u Katar ode citav RS BIH

Ima netko popis BiH repke i klubova u kojim igraju ?
Golmani: Nebojša Grahovac (Chartres, Francuska), Benjamin Burić (Gorenje, Slovenija), Peđa Dejanović (Bidasoa, Španija)
Lijevi vanjski: Nikola Prce (Azhoty Pulawy, Poljska), Duško Čelica (PPD Zagreb, Hrvatska), Mirsad Terzić (Veszprem, Mađarska),
Srednji vanjski: Ivan Karačić (Brest Meshkov, Bjelorusija), Stefan Janković (Borac, BiH), Josip Perić (Grundfos Tatabanya, Mađarska)
Desni vanjski: Kosta Savić (Azoty, Poljska), Dejan Malinović (Creteil, Francuska),
Lijeva krila: Mirko Mikić (Borac, BiH), Alen Ovčina (Al Shamal, Katar)
Desno krilo: Muhamed Zulfić (Bosna S, BiH), Faruk Vražalić (Balingen).
Pivoti: Muhamed Toromanović (Creteil), Senjamin Burić (Gorenje, Slovenija), Vladimir Vranješ (Pick Szeged, Mađarska)
Lijevi vanjski: Nikola Prce (Azhoty Pulawy, Poljska), Duško Čelica (PPD Zagreb, Hrvatska), Mirsad Terzić (Veszprem, Mađarska),
Srednji vanjski: Ivan Karačić (Brest Meshkov, Bjelorusija), Stefan Janković (Borac, BiH), Josip Perić (Grundfos Tatabanya, Mađarska)
Desni vanjski: Kosta Savić (Azoty, Poljska), Dejan Malinović (Creteil, Francuska),
Lijeva krila: Mirko Mikić (Borac, BiH), Alen Ovčina (Al Shamal, Katar)
Desno krilo: Muhamed Zulfić (Bosna S, BiH), Faruk Vražalić (Balingen).
Pivoti: Muhamed Toromanović (Creteil), Senjamin Burić (Gorenje, Slovenija), Vladimir Vranješ (Pick Szeged, Mađarska)
Il' ja nisam upratio ili još nema najave na BHT za Svjetsko Prvenstvo
, a sutra kreće ...

Nisam ni ja (doduše ni ne gledam ih) ali neće biti prenos otvaranja i prve utakmice to ti je 100%no rules je napisao/la:Il' ja nisam upratio ili još nema najave na BHT za Svjetsko Prvenstvo, a sutra kreće ...

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Sutra

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Zasto jankovic prije doborca zasto mikic prije cakica nikad mi nece but I jasno zasto nema halilbegovica koji razvaljuje u poljskoj...sa njima trojicom bili bi nekih 20 posto jaci nego sada
- Freddy Krueger
- Kontakt:
Cakic je samo u Bosni igrao na poziciji lijevog krila. Zadnjih nekoliko godina je srednji bek a na toj poziciji imamo Karacica i talentovane Jankovica i Perica.
"Welcome to prime time, bitch!"
Zato što je selektor tako odlučio!Valjda je do sada zaslužio da vjerujemo i poštujemo njegov izbor igrača.gruezi je napisao/la:Zasto jankovic prije doborca zasto mikic prije cakica nikad mi nece but I jasno zasto nema halilbegovica koji razvaljuje u poljskoj...sa njima trojicom bili bi nekih 20 posto jaci nego sada
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- skyisthelimit
Zasto se nije otvorila posebna tema za nasu grupu ?
15.10 - 15.06 ...
raspored nase grupe:
Grupa B:
1. kolo:
– petak, 16. januara:
13.00 BiH – Iran
15.00 Makedonija – Tunis
17.00 Hrvatska – Austrija
2. kolo:
– subota, 17. januara:
17.00 Iran – Makedonija
17.00 Tunis – Hrvatska
19.00 Austrija – BiH
3. kolo:
– ponedjeljak, 19. januara:
17.00 BiH – Makedonija
17.00 Hrvatska – Iran
19.00 Austrija – Tunis
4. kolo:
– srijeda, 21. januara:
15.00 Iran – Austrija
17.00 BiH – Tunis
17.00 Makedonija – Hrvatska
5. kolo:
– petak, 23. januara:
15.00 Tunis – Iran
17.00 Makedonija – Austrija
17.00 Hrvatska – BiH

Grupa B:
1. kolo:
– petak, 16. januara:
13.00 BiH – Iran
15.00 Makedonija – Tunis
17.00 Hrvatska – Austrija
2. kolo:
– subota, 17. januara:
17.00 Iran – Makedonija
17.00 Tunis – Hrvatska
19.00 Austrija – BiH
3. kolo:
– ponedjeljak, 19. januara:
17.00 BiH – Makedonija
17.00 Hrvatska – Iran
19.00 Austrija – Tunis
4. kolo:
– srijeda, 21. januara:
15.00 Iran – Austrija
17.00 BiH – Tunis
17.00 Makedonija – Hrvatska
5. kolo:
– petak, 23. januara:
15.00 Tunis – Iran
17.00 Makedonija – Austrija
17.00 Hrvatska – BiH

Semper Fidelis
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ovo je jedino veliko prvenstvo u rukometu za koje znam kad počinje još od šestog mjeseca. Prijašnja bih upratio tek kad krene, vidim na internetu ili bude na vjestima ,kad mbude sport pa tako saznam ali to bude večinom kad već prođe pola prvenstva. 
Mene već nervoza hvata, ne znam za šta veća, za večerašnje mečeve naših tenisera ili sutrašnji meč rukometaša.

Mene već nervoza hvata, ne znam za šta veća, za večerašnje mečeve naših tenisera ili sutrašnji meč rukometaša.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Pravo mi je krivo što neću moći gledati našu prvu tekmu zbog kviza na faksu

Sutra od 17.00 bht prenosi i hrvatska austrija taman da vidimo sa cim austrija raspolaze
Ljudi, je li moguce da smo docekali
Jos jedan dan...
KO NE SKACE MRZI BOSNU, HEJ, HEJ, HEEEEJ

KO NE SKACE MRZI BOSNU, HEJ, HEJ, HEEEEJ

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.