Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Plamli gledaš li ovo

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Em uzivam gledajuci Denver,em ovi komentatori i galinari sega.**** Bruklin

Mora da im je GALINARI donio kakve robe iz Italije, ljudi poceli talijanski pricati napusili se

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Pustaju mu da komentarise na talijanskom, kraljevi. Ima Danilo dara za komentarisanje

Don't believe the hype.
Prije ce bit da im je Hariz iz Bosne robe donio. On je skoro dosaoLloriS je napisao/la:Mora da im je GALINARI donio kakve robe iz Italije, ljudi poceli talijanski pricati napusili se![]()
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Galinari odlican kao komentator. Od sad nam linkove na talijanskom stavljajte, bolji od ovih staroh 10 puta.
Opet ne sviraju faul nad njim 
Da hoce jednom i Juku pustit da komentarise na nasem hahahahah "Joooj allaha mi sto ga zaljepi lik" i ostalo 
- PeppermintSA
- Kontakt:
Juka mora više tražiti poziciju i loptu u napadu.
Uzeo travu dilerima u BiH i odnio je u Ameriku komentatorimasoccerfan je napisao/la:Prije ce bit da im je Hariz iz Bosne robe donio. On je skoro dosaoLloriS je napisao/la:Mora da im je GALINARI donio kakve robe iz Italije, ljudi poceli talijanski pricati napusili se![]()
![]()
![]()
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nurkići senzacija u Ameriki, mog'o bi Hariza Obama u bjelu kuću pozvat 
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
-
RealnoGledano
- Kontakt:
pa sta ti moraju uradit da bi kao Rookie dobio faul
jedino im nozeve podijelit i cekat da te neko izbode da dobijes faul
jedino im nozeve podijelit i cekat da te neko izbode da dobijes faul
svjeze konfiskovana roba sa ulica Zivinicasoccerfan je napisao/la:Prije ce bit da im je Hariz iz Bosne robe donio. On je skoro dosaoLloriS je napisao/la:Mora da im je GALINARI donio kakve robe iz Italije, ljudi poceli talijanski pricati napusili se![]()
![]()
![]()
Pyro is not a crime !
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Opasno ga cuvaju, ali pravi prostor ostalima 
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
jao koja milina
Juka po meni više nego dobar, u napadu i nije dobio neke lopte u drugom dijelu, u odbrani sasvim korektan..
samo tako majstore naš
Juka po meni više nego dobar, u napadu i nije dobio neke lopte u drugom dijelu, u odbrani sasvim korektan..
samo tako majstore naš
#Ynwa
Trebali su ovi iz Denvera Hariza isprobati, imam osjecaj da mu ni Hakeem Olajuwon ne bi mogao nista pod kosem 
Pyro is not a crime !
Ovo ce biti malo OT, halalite. Nego neki dan na onom Evertonovom forumu neko postaio onu sliku Besica na aerodromu i stari mu ide iza njega a covjek fakat ko od brda odvaljen. Vele skripi nam odbrana trebali smo probati Besinog starog na toj poziciji. Ja umro.THEC je napisao/la:Trebali su ovi iz Denvera Hariza isprobati, imam osjecaj da mu ni Hakeem Olajuwon ne bi mogao nista pod kosem
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ma pravo su ga zatvorili pod kosem 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Tekma ko tekma ali drot Hariz sa porodicom je senzacija zacinjena komentatorima 
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Ne hebe niko Juku ni 5 % nikakvih lopti, nista..
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 10 gostiju.