Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Dobro je da barem Fabregas igra, Inieste nece biti mozda cak ni u revansu, ali na njegovoj poziciji igrat ce vjerovatno Yaya, malo ofanzivnije, a pokazao je da je i tu jak extra, ko zna, možda će to i prednost biti za Barcu jer cemo imati prevagu u skoku i onako fizickoj snazi, a Yaya je je vrlo dobro tehnicki potkovan, mada kad ti fali igracina kao sto je Iniesta, ne mozes a da ne kazes da si oslabljen. Mislim da bi Arsenal morao osvari vrlo povoljan rezultat vec u prvoj utakmici da bi se mogao nadati prolazu dalje, nesto kao 3-1, 2-0 ili barem 1-0, a najveci hendikep u Arsenalu po meni je nedostatak Galasa. Na Camp Nou ne vjerujem da mogu odigrati dobro, s obzirom da je tu skoro uvijek pakao za protivnicke ekipe, zbog atmosfere, velikih dimenzija terena itd. S druge strane, Emirati ce koliko toliko goditi Barci jer nisu tipicni mali engleski teren kao onaj Celzijev.
Nadam se samo da treneri nece puno kalkulisati i da ce se igrati posteno i otvoreno, pa kom opanci kom obojci.
Nadam se samo da treneri nece puno kalkulisati i da ce se igrati posteno i otvoreno, pa kom opanci kom obojci.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ova dva tima nikad ne kalkulišu tako da... Uvjek igraju napadačku igru i samo se može očekivat dobra igra i ništa više....
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Ne znam ko ce vam igrati u odbani, tu vam je Galas bio kralj u nekoliko zadnjih sezona, jel ga mijenja Kembel, ako je on taj onda cete imati puno problema jer je covjek cini mi se dosta trom i spor,zamislite da on dodje u situaciju da cuva Messija, visinska razlika je tu skoro pola metra hehe, mogao bi mu Messi se provuci kroz noge zajedno s loptom.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ne može on čuvat Messia, al će zato čuvat Ibru i mislim da Ibra protiv njega neće imat šanse, Messia će da ćuva TV i Clichy

- juzni vjetar!
- Kontakt:
kada je Ibra u formi jednostavno nema covjeka koji ga moze cuvati !!! on je za mene najbolji igrac kojeg sam gledao ikada sve lik ima 

La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Mah, Sol je čudo
Niko ne govori da Ibra nije dobar al mislim da će ga Sol dobro čuvat 

I mene zanima taj duel Ibrahimovic vs Cambell , iako mislim da ce Ibra pobjediti , vrijedi gledati 
Bas kao i Clichy vs Messi , zna se tko ce tu da pobjedi D

Bas kao i Clichy vs Messi , zna se tko ce tu da pobjedi D
Onda nisi dobro uoćio Messija. Barcina igra bez njega čista prosječnost na posljednoj utakmici. Čovjek je ušao, napravio dar-mar, i Ibra postigne gol.
Po meni je 70-30% za Barcu, i to 30 je što se mislim uzvrat igra u Londonu.
Po meni je 70-30% za Barcu, i to 30 je što se mislim uzvrat igra u Londonu.
Mislim da je Barca u prednosti ali nikad se ne zna.Sad je pitanje šta bi "Topnici" više željeli da osvoje ? Premiership ili Ligu prvaka.
FK Pjetlovi
Iskreno, Premiership... Al kad bih rekao ako osvojimo barem jedan nebi bio zadvoljan bio bih lud... Da je bar jedan, al... Daj Bože...reds je napisao/la:Mislim da je Barca u prednosti ali nikad se ne zna.Sad je pitanje šta bi "Topnici" više željeli da osvoje ? Premiership ili Ligu prvaka.
Prelahko ga se odrekli, skoro ga šutnuli, sad kad je napravio ime od sebe daj ga nazad.I vi nešto pričate o Realu. 

Nismo ga se odrekli, otisao je u dobi od 16 godina, u Barci je naucio igrati fudbal, u Arsenalu je postao igracina i to je to. Ako se vrati bice cool, ako ne ja to postujem, nema igraca na svijetu zbog kojeg cemo plakati, odrekli smo se mi i Ronalda, Figa, Ronaldinja pa smo bili veliki opet i uvijek cemo biti. Iskreno, bio sam se malo razocarao zbog spekulacija da nece moci igrati protiv nas zbog povrede, srecom ipak je sve u redu i igrat ce. Vidjecemo koliko je veliki igrac u jednoj ovako velikoj utakmici. Nasem izgubljenom sinu zelim sve najbolje vratio se on u Barcu ili ne, a ako kojim slucajem Arsenal prodje dalje, ja cu navijati za vas da osvojite Ligu prvaka.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Dobar dio Fabregasa je u Arsenalu izgrađen, zato molim vas ne serite kako je on vaš igrač.Znaš li ti koliko talenata samo u BiH sa 16 godina ima, kad napune 20,21 postanu samo prosječni fudbaleri za ovu našu ligu.Barca mu je dala osnove, a Arsenal je od njega napravio igrača i realizovao njegov potencijal.
Ja bih rekao da je Wenger od Fabregasa napravio igraca i da on ima 80% zasluga za ono sto Cescs postigao, a barca je po meni tu dala vrlo malo, ipak je to bio premlad igrac, fakticki dijete, sjecam se kad ga je Wenger stavljao u tim sa 17 godina (mislim da je toliko imao godina kada je prvi put igrao u premier ligi) i samo se smijao takvim potezima jer je po meni nelogicno bilo stavljat dijete od 17 godina u prvi tim, uz jednu dosta dobru minutazu,ali eto znao je on zasto ga je stavljao
, isto tako bih rekao daje i Pique na slican nacin "napravljen" iako se on mlad vratio u barcu i tamo dosta iskustva stekao ali je u Manchesteru dobio ono najbitnije sto treba za dalju karijeru

Heh, smiješno je više to i govorit. On jest dijee Barce, to niko ne spori, on je tamo počeo prve fudbalske korjene, al kao i u školi, svaki razred je bitan, al srednja i fax su bitniji, razlog, iskustvo koje ti to razdoblje donosi znači-neprocjenjivo. Isto je to sa Cescom, u Barci je prošao osnovnu, naučio, osnovno, došao kod šefa i ovaj mu dao nešto neprocjenjivo, učio ga dalje i dao mu iskustvo, napravio sa 19-20 godina iskusnog veznjaka, playmakera 
Za 2-3 godine bit će najbolji na svojoj poziciji ako već i sada nije... Al ne mogu reć to iz poštovanja prema Kaki, Xaviu, Inesti....

Za 2-3 godine bit će najbolji na svojoj poziciji ako već i sada nije... Al ne mogu reć to iz poštovanja prema Kaki, Xaviu, Inesti....
Zadnja izmjena: GunnerS, dana/u 30 mar 2010, 11:20, ukupno mijenjano 1 put.
- CollegeGunner
- Kontakt:
Slazem se sa @GunnerS... Najzasluzniji za ono sto je Cesc danas nije niti Barca, niti Arsenal nego Wenger
Sutra, finale prije finala...

Sutra, finale prije finala...

Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
- juzni vjetar!
- Kontakt:
ja bi rekao 50 -50 % zasluga ko se bavio nogometom to zna. ja sam razvaljivao sa 15-16 godina, i wenger kada ga je uocio vidjeo je o kakvom se igracu vec tada i to znaci da je u barci naucio dosta toga .po nekim odavde ispade da je doveo drvenu mariju od nje napravio igracinu 

La liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Jesi ti gledao njegovu utakmicu sa 17 godina i sada ?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.