FK Slavija
Re: FK Slavija
Ima li bar ikakvih imena u najavi sto se tice dolazaka...citam da traze golmana....postoji li mogucnost za povratak Rasevica ili mozda Aleksica valjali bi nam pravo....Mozda nam trebaju jos zamjene za Popa i Sabu tu smo cini mi se najslabiji kad oni nisu u sastavu..
Za sada ništa konkretno. Na probi je Đip, nadam se da će samo na probi i ostati.
Raša neće doći. Vratio se u Foču jer je dobio dobar posao, čini mi se u Opštini, i pomalo zaigra za Sutjesku.
Ne vjerujem da bi se i Rade vratio, možda kada bi bilo više keša.

Raša neće doći. Vratio se u Foču jer je dobio dobar posao, čini mi se u Opštini, i pomalo zaigra za Sutjesku.

http://www.sportdc.net/sportdc/index.ph ... u-kanadani
Najveca nepoznanica je oko njega trenutno. Male su šanse da ostane.
Nek je bratu sa srecom pa gdje god otisao....mnogo dobar lik....valjda ce ovi nasi bar pokusati da nadju neku zamjenu....Pappy je napisao/la:http://www.sportdc.net/sportdc/index.ph ... u-kanadani
- champions1921
Re: Odg: FK Slavija
Koji Đip? Semir?Pappy je napisao/la:Za sada ništa konkretno. Na probi je Đip, nadam se da će samo na probi i ostati.![]()
Raša neće doći. Vratio se u Foču jer je dobio dobar posao, čini mi se u Opštini, i pomalo zaigra za Sutjesku.Ne vjerujem da bi se i Rade vratio, možda kada bi bilo više keša.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!
Pise da ga traze i neki klubovi iz Malezije.Pappy je napisao/la:http://www.sportdc.net/sportdc/index.ph ... u-kanadani
Malezija ili Kanada ne zna se još. On trenutno igra Božićni turnir.ppero8 je napisao/la:Pise da ga traze i neki klubovi iz Malezije.Pappy je napisao/la:http://www.sportdc.net/sportdc/index.ph ... u-kanadani

@champions. Upravo taj.

Od novih aktuelnosti. Miljana Govedaricu traži norveški Lilestrom. Lambulić isto ima neke inostrane ponude. Prodanović se sigurno ne vraća.
Dolazi vam Prodanovic i jos jedan provjeren dobar igrac sredine terena
Da nije mozda Srdjan Savic.....On je napustio Mladost a cini mi se da ni Zvijezda nije bas nesto pretjerano raspolozena da ga vrati a momak je u proslosti imao ponude Slavije.....a ovo za malog Prodanovica je gotova stvar on se sigurno nece vracati....ovaj momak Pappy ima bas provjerene informacije jer je i meni to isto Picula potvrdio za malog Prodanovica...odevingi je napisao/la:Dolazi vam Prodanovic i jos jedan provjeren dobar igrac sredine terena
Na kog Prodanovića konkretno misliš ?odevingi je napisao/la:Dolazi vam Prodanovic i jos jedan provjeren dobar igrac sredine terena
Citam kao da su dogovorili sa nekim igracem sredine terena samo nisu rekli ko je.....cini mi se da je rada to izjavio avazovom sportu...
Par iskusnijih igrača, iz najboljih godina Slavije htjelo da se vrati, al' uprava (opravdano) nije htjela.
Sa Đipom se "pregovara", šatro ako ne nađe ništa onda će doći, a naši rekli ili Slavija odma' ili idi gdje misliš da možeš.

Novi fudbaler Slavije biće Damir Rovčanin.
Sutra se kreće sa pripremama.

Koliko mene pamcenje sluzi ovaj Rovcanin je bio dobar igrac dok je bio u Zelji...Pappy je napisao/la:Novi fudbaler Slavije biće Damir Rovčanin.
Bio je solidan u Premijer ligi, ali ne znam kakav je dalje. Bio je kasnije u Lačiju, pa u turskom niželigašu. Još ne znam u kakvoj je formi.
Eh za njega sam mislio da će napraviti ekstra karijeru, igrao je ja mislim u generaciji sa Štilićem i Dialibom i poslije njih dvojice bio najbolji igrač Želje. Da je tada Željo imao normalnu upravu ti igrači bi se prodali još bolje nego što jesu.Pappy je napisao/la:Bio je solidan u Premijer ligi, ali ne znam kakav je dalje. Bio je kasnije u Lačiju, pa u turskom niželigašu. Još ne znam u kakvoj je formi.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ma da, igrao u ekipi što je igrala polufinale kupa protiv Slobode. On, Šehić, Štilić, Cocalić, Kerla, Vugdalić i naravno Vud.FaraonTM je napisao/la:Eh za njega sam mislio da će napraviti ekstra karijeru, igrao je ja mislim u generaciji sa Štilićem i Dialibom i poslije njih dvojice bio najbolji igrač Želje. Da je tada Željo imao normalnu upravu ti igrači bi se prodali još bolje nego što jesu.Pappy je napisao/la:Bio je solidan u Premijer ligi, ali ne znam kakav je dalje. Bio je kasnije u Lačiju, pa u turskom niželigašu. Još ne znam u kakvoj je formi.

Eh to je to, uglavnom mislim da vam je to dobro pojačanjePappy je napisao/la:Ma da, igrao u ekipi što je igrala polufinale kupa protiv Slobode. On, Šehić, Štilić, Cocalić, Kerla, Vugdalić i naravno Vud.FaraonTM je napisao/la:Eh za njega sam mislio da će napraviti ekstra karijeru, igrao je ja mislim u generaciji sa Štilićem i Dialibom i poslije njih dvojice bio najbolji igrač Želje. Da je tada Željo imao normalnu upravu ti igrači bi se prodali još bolje nego što jesu.Pappy je napisao/la:Bio je solidan u Premijer ligi, ali ne znam kakav je dalje. Bio je kasnije u Lačiju, pa u turskom niželigašu. Još ne znam u kakvoj je formi.

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.