pa nevjerujem al et vidjecemo, ocekujem. 2pobjede,1remi jedan poraz do hrvata

Moderator/ica: Pasha
Pa bas to je dobar primjerno rules je napisao/la:ma kakvo puštanje ... , sjećam se kad je sarajevska Bosna otišla u Zagreb sa nadom da pobijedi jer Zagrebu kao nije trebalo , na kraju izgubili 19-20 razlike ...
[youtube][/youtube]Razbojnik je napisao/la:Pa bas to je dobar primjerno rules je napisao/la:ma kakvo puštanje ... , sjećam se kad je sarajevska Bosna otišla u Zagreb sa nadom da pobijedi jer Zagrebu kao nije trebalo , na kraju izgubili 19-20 razlike ...
Bosna je prosla grupu zahvaljujuci remiju protiv Zagreba. A druga utakmica je zavrsila 34:15 za Zagreb
Vidi yebote Kosta Savić igrao za Bosnu, čupav k'o PantelijaMElloo je napisao/la:[youtube][/youtube]Razbojnik je napisao/la:Pa bas to je dobar primjerno rules je napisao/la:ma kakvo puštanje ... , sjećam se kad je sarajevska Bosna otišla u Zagreb sa nadom da pobijedi jer Zagrebu kao nije trebalo , na kraju izgubili 19-20 razlike ...
Bosna je prosla grupu zahvaljujuci remiju protiv Zagreba. A druga utakmica je zavrsila 34:15 za Zagreb
To sam i mislio. Nema od toga ništa, to im njihovi navijači nikad ne bi oprostili, a mislim i da njihovi igrači imaju veliku želju da nam pokažu gdje nam je mjesto u odnosu na njih.UnSub je napisao/la:Ne misli se bukvalno da nas puste vec da bi mogli odmarati startere i igrati opusteno bez znacaja u utakmici koja im nista neznaci a nama bi mogla znaciti da izbjegnemo spaniju u 1/8.
Mislim da si ti taj koji treba update.xxh2o je napisao/la:Kakvo puštanje, većina vas ne poznaje izgleda osnovna pravila? Ako niste znali u drugi krug se prenose bodovi, bar je do sad tako bilo jedino ako nije šta promjenito u međuvremenu. Dakle,kad bi nas kojim slučajem pustili, a mi prošli dalje direktno bi sebi umanjili šanse za četvrtfinale.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.