FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovo vam je tema na kojoj vas ne ometaju navijači drugih klubova. Možete diskutovati o svemu bez potrebe da se u svakom trećem postu naduravate sa nekim navijačem Želje.
Što se tiče drugih tema, sami ih otvarate, sami odlučujete šta ćete pisati na njima i s kim ćete o tome diskutovati. Administracija nije otvorila nijednu temu, samo je dala mogućnost da se to uradi.
Ako mene pitate, ovu temu ćete najviše koristiti za sve aktuelne diskusije, a druge teme će lagano potonuti. Niko nije rekao da bilo šta mora da se promijeni. Ne vidim potrebu da ih se otvara za svaki segment kluba pojedinačno. Ali, svako je slobodan raditi kako god želi. Mene ne morate pitati.
Što se tiče drugih tema, sami ih otvarate, sami odlučujete šta ćete pisati na njima i s kim ćete o tome diskutovati. Administracija nije otvorila nijednu temu, samo je dala mogućnost da se to uradi.
Ako mene pitate, ovu temu ćete najviše koristiti za sve aktuelne diskusije, a druge teme će lagano potonuti. Niko nije rekao da bilo šta mora da se promijeni. Ne vidim potrebu da ih se otvara za svaki segment kluba pojedinačno. Ali, svako je slobodan raditi kako god želi. Mene ne morate pitati.
Mozda se moglo u jednu temu spojiti 'Uprava i strucni stab Fk Sarajevo'
Pyro is not a crime !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa sta cu pisati na toj novoj temi kad mogu ovdje i bez razloga se otvorilo ovoliko temaBitiSrcemVezan je napisao/la:Buraz, evo ti tema za to, nije valjda dzaba napravljena. Ako vec ima tema za to daj da svi pisemo oko toga tu, a ne da neko pise tamo neko vamo.MortemHz je napisao/la:Ima li ikakav info za stopera?
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=98&t=9397" onclick="window.open(this.href);return false;

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mislim da je previše tema otvoreno, neće se moći ni diskutovati kako treba. Ali hajde bar neće biti ovdje onih tamo. 
Ali hajde bar će biti preglednije kada mi trebadne neka informacija o Želježničaru, pa odem tamo na podforum nađem odgovarajuću temu i pitam, a ne da na onoj opštoj jedan mi odgovor bude na sredini stranice, a drugi na drugoj stranici.

Ali hajde bar će biti preglednije kada mi trebadne neka informacija o Želježničaru, pa odem tamo na podforum nađem odgovarajuću temu i pitam, a ne da na onoj opštoj jedan mi odgovor bude na sredini stranice, a drugi na drugoj stranici.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Vi baš samo volite o forumu, moderaciji, temama... to je nevjerovatno.
vazda nešto ne valja na forumu, neko vam podvalio, niste zadovoljni.
žalite se da vam komšije kvare temu, napravim vam temu samo za vas, onda diskutujete o tome treba li vam tema, jel puno tema, kako će se to moderirati...
s druge strane kod komšija se niko posebno nije ni žalio, dobili sve isto kao i vi, diskusija nastavljena normalno, s jednom razlikom da sam kod njih zbog oftopica morao upozoriti 2-3 navijača Sarajeva, dok se kod vas niko nije pojavio da provocira, ali ste opet uspjeli odvesti priču u oftopic, moderiranje, organizaciju foruma...
jel moguće da to niko ne prijeti?

vazda nešto ne valja na forumu, neko vam podvalio, niste zadovoljni.
žalite se da vam komšije kvare temu, napravim vam temu samo za vas, onda diskutujete o tome treba li vam tema, jel puno tema, kako će se to moderirati...
s druge strane kod komšija se niko posebno nije ni žalio, dobili sve isto kao i vi, diskusija nastavljena normalno, s jednom razlikom da sam kod njih zbog oftopica morao upozoriti 2-3 navijača Sarajeva, dok se kod vas niko nije pojavio da provocira, ali ste opet uspjeli odvesti priču u oftopic, moderiranje, organizaciju foruma...
jel moguće da to niko ne prijeti?
Poklasmo se sami sa sobom. 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
http://www.fcsarajevo.ba/bs/marketing/f ... rmond/2050" onclick="window.open(this.href);return false;
Produzena saradnja
Produzena saradnja
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Dvije teme sasvim dovoljen po meni:
1. FK Sarajevo
2. FK Sarajevo - Insajderi
1. FK Sarajevo
2. FK Sarajevo - Insajderi
kakva glupost je ovo razdvajanje tema :...
necu ni pisat vise ovo bas smijesno., kao da nas je 500 na forumu pa ne mozes pratiti sta ej sa formacijopm, sta ej sa kadrom, sta je sa upravom ...
necu ni pisat vise ovo bas smijesno., kao da nas je 500 na forumu pa ne mozes pratiti sta ej sa formacijopm, sta ej sa kadrom, sta je sa upravom ...

Ja bih predlozio i da se za svakog igraca otvori tema, i da ne bude samo tema "stadion" nego po tribinama: istok, zapad, sjever, jug 

Ovo s radvajanjem tema blago receno katastrofa
Benko je napisao/la:kakva glupost je ovo razdvajanje tema :...
1000 % ovo je užas.

- Evolution87
- Kontakt:
Ma realno i meni je ovo beze ko da nas ima dva miliona pa da se sve ne moze pofatati, ali eto kad vec postoji da i ja otvorim jednu temu 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
mirzatele je napisao/la:Ja bih predlozio i da se za svakog igraca otvori tema, i da ne bude samo tema "stadion" nego po tribinama: istok, zapad, sjever, jug

Vracajte ovo kako znate i umijete
Upravo zato i postoji ovo razdvajanje tema. Sad na ovoj temi niko ne može da piše "Vi". U raspravi učestvuju isključivo navijači Sarajeva. Da bi tako nešto bilo moguće, moramo imati dvije teme (jednu na kojoj pišu samo navijači, drugu na kojoj mogu učestvovati svi), a da bi postojale dvije teme mora biti podforum.
A to što su neki navalili otvarati teme i onda ovdje pisati da su im beskorisne, to je već poseban sociološki fenomen.
Ponavljam, cilj nije da vi razdvojite svoje diskusije na svakog igrača pojedinačno, već da imam temu koju mogu posvetiti isljučivo navijačima sarajeva, a dužan sam svim omogućiti rasprave o svim temama, pa moram imati i dodatnu temu na kojoj i ostali mogu diskutovati.
zašto morate pametovati o svemu? Imate temu koju ste i do sada koristili, smatrate da su vam ostale teme višak... pa nastavite koristiti temu koju ste koristili i do sad na način na koji ste je koristili i do sad i riješili ste problem. A ja imam opciju da vam ispunim želju, pa uklonim sve navijače drugih klubova sa ove teme. I eto, svi sretni.
A to što su neki navalili otvarati teme i onda ovdje pisati da su im beskorisne, to je već poseban sociološki fenomen.
Ponavljam, cilj nije da vi razdvojite svoje diskusije na svakog igrača pojedinačno, već da imam temu koju mogu posvetiti isljučivo navijačima sarajeva, a dužan sam svim omogućiti rasprave o svim temama, pa moram imati i dodatnu temu na kojoj i ostali mogu diskutovati.
zašto morate pametovati o svemu? Imate temu koju ste i do sada koristili, smatrate da su vam ostale teme višak... pa nastavite koristiti temu koju ste koristili i do sad na način na koji ste je koristili i do sad i riješili ste problem. A ja imam opciju da vam ispunim želju, pa uklonim sve navijače drugih klubova sa ove teme. I eto, svi sretni.

Problem je sto vi otvarate teme bespotrebno, dosta je 3-4 teme a ne 10 koliko ste otvorili.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
1946
FK Sarajevo (opšte diskusije)
Vidite ove teme gore.Pa ovo posta opšta šprdancija.
Vidite ove teme gore.Pa ovo posta opšta šprdancija.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.