normalaba je napisao/la:Dzeko je za njega Dzeko

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
normalaba je napisao/la:Dzeko je za njega Dzeko
Bio je i Darren Bent na polusezoni najbolji golgeter, pa je prešao u Aston Vilu i od tada do dana današnjeg sa svim seljenjima nije dao golova ko u toj polusezoni.Cartman je napisao/la:Pojedini izgleda ne znaju da je Bony igrac sa najvise golova u PL u 2014. godini.
Dzeko i prije dolaska Bonya nije bio starter siguran a sada ce biti jos i manje. Kolicina priljepljenih smajlica ne znaci da je neko upravu. To jedino znaci da neko ima veliku zelju da bude upravu. Kada vec mene spominjes ja sam uvijek govorio da Jovetic NIJE Dzeki direktna konkurencija jer covjek nije klasicna 9-tka a Aguero je svakako bez konkurencije sto se je i pokazalo tacnim kasnije. A bilo je ovdje svakavih komentara cak i da je Aguero losiji od Dzeke. Bony i prije Negredo JESU Dzekina direktna konkurencija. Sto se tice Jovetica kojega spominjes covjek je vec postigao pet golova ove sezone i bio je najbolji igrac Citya u pripremama sa mnogo postignutih golova a i nije klasicni napadac. Ako ne bude imao adekvatnu minutazu otici ce on brzo u Juventus gdje ce biti vjerovatno starter ( igrac za prvih 11 ). Sa ovim skupim transferom Dzeki su doveli igraca koji ce biti sasvim ravnopravan konkurent za prvih 11 ( ako budu igrali uopste sa dvojicom napadaca posebno najbitnije utakmice: Barcelona, Chelsea, United ).DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Sad ce ga Bony otjerat. Kao da su Ronalda doveli a ne nekog Bonija.
Ovi nisi napisaoDzemoVoliMarmeladu je napisao/la: a Jovo propo ko Tincekov transfer )
Pa nebi mu ni odgovarao da me nije prozvao i jos kaze propao Jovetic kao TSSGoalgetter je napisao/la:Dzaba je pisati @Ajax, svaka kritika upucena na Dzeku se predstavlja kao pljuvanje i vrijedjanje istog.
Al spinujes u PM.Ajax je napisao/la:Dzeko i prije dolaska Bonya nije bio starter siguran a sada ce biti jos i manje. Kolicina priljepljenih smajlica ne znaci da je neko upravu. To jedino znaci da neko ima veliku zelju da bude upravu. Kada vec mene spominjes ja sam uvijek govorio da Jovetic NIJE Dzeki direktna konkurencija jer covjek nije klasicna 9-tka a Aguero je svakako bez konkurencije sto se je i pokazalo tacnim kasnije. A bilo je ovdje svakavih komentara cak i da je Aguero losiji od Dzeke. Bony i prije Negredo JESU Dzekina direktna konkurencija. Sto se tice Jovetica kojega spominjes covjek je vec postigao pet golova ove sezone i bio je najbolji igrac Citya u pripremama sa mnogo postignutih golova a i nije klasicni napadac. Ako ne bude imao adekvatnu minutazu otici ce on brzo u Juventus gdje ce biti vjerovatno starter ( igrac za prvih 11 ). Sa ovim skupim transferom Dzeki su doveli igraca koji ce biti sasvim ravnopravan konkurent za prvih 11 ( ako budu igrali uopste sa dvojicom napadaca posebno najbitnije utakmice: Barcelona, Chelsea, United ).DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Sad ce ga Bony otjerat. Kao da su Ronalda doveli a ne nekog Bonija.
Hart; Zabaleta, Kompany, Mangala, jedan od Fernando-Fernandinho, Yaya Toure, SIlva i Aguero su sigurni u prvih 11 uvijek. Jedan od Fernando-Fernandinh, Nasri i Clichy su jako blizu startera ove sezone. Ovi ostali su rotacijski igraci.
Ovi nisi napisaoDzemoVoliMarmeladu je napisao/la: a Jovo propo ko Tincekov transfer )Pa covjek moze da ide u koji god hoce klub i Italiji i da bude starter u transferu kao Shaqiri i Podolski zajedno. A TSS ce jedva biti jedan od 20 igraca Intera ako potpise za njih za 10x manje pare nego sto bi doveli Jovetica svi klubovi pa i Inter. Ne treba pljuvati po svojima samo sigurno ne treba ni pretjeravati i praviti se corav.
Sto se tice Negreda sve je jasno. Postoji koliko hoces video i pisanih izjava gdje trener govori da zele zadrzati Negreda a i realno covjek je postigao preko 20 golova u prvoj sezoni. Onda je Marca objavila i prenjeli su svi engleski mediji da je Negredo rekao da je zelio da ide jer nevjeruje Pellegriniu u potpunosti. I konacno poslje transfera imas opet puno izjava gdje trener govori da su moralo prodati igraca jer igrac nije bio vise zadovoljan u klubu na njegovu zelju. I jos ce zaraditi skoro 10 mil. na Negredu. Tako da je ovdje i vise nego jasno da je igrac zelio da ode a ne da su oni "otjerali" igraca poslje prve sezone koju je odigrao sasvim korektno.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Kako pises neke stvari ko da ti je Pele stari pa ti sve prica ko je zadovoljan i ko nije ko hoce da bude starter i zasto je Negredo pusiden Valenciji itd. Nije sve sto procitas po novinama cinjenica i istina bolan, cak i u Engleskim. A ovo za Jovetica pa naravno da ga nece prodat za 17 mil Eura kad su ga kupili za duplo vise prije godinu. Nisu blentavi. Ali da ikoja ozbiljna ponuda dode u blizini koliku su platili za njega on se prodaje.