ajde ceka te mokeForster je napisao/la:Da vidimo na cemu smoEvolution87 je napisao/la:haj hoce li neko![]()
Soba 3

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
ajde ceka te mokeForster je napisao/la:Da vidimo na cemu smoEvolution87 je napisao/la:haj hoce li neko![]()
Soba 3
Garfield - Garfield89xinxee je napisao/la:Hajd ako ste se registrovali,pisite INGAME nickove..
Xinxee- SubThatShip BiH
Forster- RoonieTz
Moke87-Evolution87
Unofficialpage-Unofficialpage
Pravi noviLjiljani87 je napisao/la:Euripid
edit: nmg da vjerujem da sam za nick stavio Eurpid umjesto euripid
bolje da ne pravi,ja prije dobio bananu,reason: MULTI ACC i ip mi blokirali hahaForster je napisao/la:Pravi noviLjiljani87 je napisao/la:Euripid
room 3,tu se okupljamo xDChupacabra je napisao/la:Ima li iko iskusniji da bacimo koju
ma ostavit ću ovajForster je napisao/la:Pravi noviLjiljani87 je napisao/la:Euripid
Super;napisi samo ingame nicknamePersie je napisao/la:Mozee
Ma stavi Persie i tamo, da se ne mjesa sta bez potrebexinxee je napisao/la:Super;napisi samo ingame nicknamePersie je napisao/la:Mozee
A ovi ostali koji su se vec registrovali,neka potvrde ucestvovanje..(ako to dosad nisu ucinili)
Prijave su i dalje otvorene
Jos da se jedno prijavi i ovi ostali da potvrde ucesce,pa bi mogli startat u roku od 2 danaPersie je napisao/la:Ma stavi Persie i tamo, da se ne mjesa sta bez potrebexinxee je napisao/la:Super;napisi samo ingame nicknamePersie je napisao/la:Mozee
A ovi ostali koji su se vec registrovali,neka potvrde ucestvovanje..(ako to dosad nisu ucinili)
Prijave su i dalje otvoreneSta i kako dalje? Kad pocinje, i to...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.