FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja sam bio Nemanju otpisao totalno, ali onda dođe Meho i nađe mu novu poziciju i ovaj se preporodio. Na jednoj od zadnjih tekmi, ne znam koja je tacno djelio je lopte ko rukom i namjestao golove. Tad sam shvatio da na onoj poziciji on moze igrati i doprinijeti nasoj igri. Ja sam za to da ostane, ali Meho jedini zna da li mu treba ili ne. Dzeno ga je sj*bao sa forsiranjem na poziciji centralnog napadaca, a momak nema građu za to i tad ga je vecina uzela na zub jer nije pruzao partije kakve su se od njega ocekivale.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
cuj ove teorije "to je lahkko zabiti"...
Izvni ali prije oba gola bilbija je napravio sprint od 50 metara i usao ispred stopera i zabio dva gola, to nije "lahko zabiti" nego tu se treba naci...
tom logikom i velkoskom je lahko bilo na derbiju zabiti cimi mu na tanjir loptu dao... STRASAN PREGLED LOPTE I STO MEHO KAZE, jedini igrac u ekipi koji u naprijed zna sta ce uraditi i on, i protivnik i suigrac....
bilbija je prvo ekstra momak, ljudina od glave do pete, drugo, pretrpio je torturu da bi obukao dres sarajeva, doslovno tortuuru, pa kada je obukao dres sarajeva onda su se ovi nasi nakacili mu na leđa i uhvatili jahati, primitivci
bilbija uz pravog trenera i samo sekund boljoj psihickoj spremi ce biti zvijer i nada mse dda ce produziti ugovor
koliko je zagotivio nas i klub govori i cinjenica kada je promasio penal u obarskoj i poceo plakati...
nesto se ne sjecam nasih igraca da su poslije promasaj bodova plakali... cast hadzicu protiv cluja...
BILBIJA MAJSTORE, HORDE SU UZ TEBE!
Izvni ali prije oba gola bilbija je napravio sprint od 50 metara i usao ispred stopera i zabio dva gola, to nije "lahko zabiti" nego tu se treba naci...
tom logikom i velkoskom je lahko bilo na derbiju zabiti cimi mu na tanjir loptu dao... STRASAN PREGLED LOPTE I STO MEHO KAZE, jedini igrac u ekipi koji u naprijed zna sta ce uraditi i on, i protivnik i suigrac....
bilbija je prvo ekstra momak, ljudina od glave do pete, drugo, pretrpio je torturu da bi obukao dres sarajeva, doslovno tortuuru, pa kada je obukao dres sarajeva onda su se ovi nasi nakacili mu na leđa i uhvatili jahati, primitivci
bilbija uz pravog trenera i samo sekund boljoj psihickoj spremi ce biti zvijer i nada mse dda ce produziti ugovor
koliko je zagotivio nas i klub govori i cinjenica kada je promasio penal u obarskoj i poceo plakati...
nesto se ne sjecam nasih igraca da su poslije promasaj bodova plakali... cast hadzicu protiv cluja...
To je to! Ja iskreno najvise krivim Dzenu sto ga je forsirao na onoj poziciji, a nakon 2 utakmice se moglo vidjeti da nije to za njega. Nemanja ima onaj fudbalski mozak, pametan je igrac i Meho je to odmah shvatio. Da je Dzeno ostao Krste bi jos umirao negdje po krilu a Nemanju bi neko objesio od ovih nasih sa istoka jer mu ne ide na onoj poziciji centralnog napadaca.Benko je napisao/la:cuj ove teorije "to je lahkko zabiti"...

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prvo hvala sto si se javio,tvoje misljenje najvise cijenim ovdje.Istina je da je na derbiju dobio loptu i samo je plasirao ali sta cemo sa ostalim golovima? 90% je sam zasluzan za to.Taj ''strasan pregled lopte'' nije koristio bas najbolje u proslosti i ako vec ima to sto si rekao nek iskoristi,Meho je izvanredan trener i siguran sam da ce mu pomoci,moguce je da je najbolji koji nas je ikada vodio ali necu da trcim pred rudu jos.To za plakanje znam,tu mu skidam kapu jer to ne bi dijete Sarajeva uradilo a ne on.Benko je napisao/la:cuj ove teorije "to je lahkko zabiti"...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mogu mislit, ako kojim slučajem i Benko ne bude pogađao u prvih nekoliki kola i na njega će se natovariti , al jbg.tako ti je to kod nas. Sjećam se promašenog penala Bilbije i sada mi neka muka bude i žao mi momka,, jednostavno ga nije htjelo i to je to ..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Benko je puno vece ime od Bilbije i od njega se ocekuje puno vise sigurno,strah me istokaZagor je napisao/la:Mogu mislit, ako kojim slučajem i Benko ne bude pogađao u prvih nekoliki kola i na njega će se natovariti , al jbg.tako ti je to kod nas. Sjećam se promašenog penala Bilbije i sada mi neka muka bude i žao mi momka,, jednostavno ga nije htjelo i to je to ..

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
nije koristio jer ga je uscuplic trpao na poziciju koju nikada nije igrao a to je klasicni spic... bilbija je uvijek igrao poluspica ...uvijekMortemHz je napisao/la:Prvo hvala sto si se javio,tvoje misljenje najvise cijenim ovdje.Istina je da je na derbiju dobio loptu i samo je plasirao ali sta cemo sa ostalim golovima? 90% je sam zasluzan za to.Taj ''strasan pregled lopte'' nije koristio bas najbolje u proslosti i ako vec ima to sto si rekao nek iskoristi,Meho je izvanredan trener i siguran sam da ce mu pomoci,moguce je da je najbolji koji nas je ikada vodio ali necu da trcim pred rudu jos.To za plakanje znam,tu mu skidam kapu jer to ne bi dijete Sarajeva uradilo a ne on.Benko je napisao/la:cuj ove teorije "to je lahkko zabiti"...
a krste je uvijek igrao second striker ali ofannzivnije od bilbije... a ovaj ga gurao na krilo... bukvalno je zzrtvovao i jednog i drugog bespotrebno... bilbija je mozak, vizionar koji loptu podvali tamo gdje se niko ne nada osim napadaca... a to mi u ekipi nemamo osim njega...mozda sada alispahic da to moze...
Bilbija ima samo jednu manuu a to je sto previse psihicki pada kada mu neide. dva pogresna pasa, par zvizduka i on onda padne,... ako to meho ispravi bilbija ce biti sigurno igrac koji ce se vrtiti oko prvih 11 ja sam ubijeđen u to
a volio bih ako nista da poslije fks ode negdje i zaradi novac i obezbjedi egzistenciju jer zasluzuje to
Svašta sam u životu čuo... Ali da je Nemanja fudbalski vizionar... Nemam riječi na ovo. O kojem Nemanji Bilbiji mi pričamo ovdje?
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Prvo skontaj (bez ljutnje) šta treba ili šta igra Bilbija on igra iza špica a Dženo i mnogi od vas ste ga gurali u poziciju špica a Krstu na krilo i naravno da se tu čovjek nije snalazio dolaskom Mehe on igra svoje mijesto i zato su njegove igre puno bolje a pogledaj malo statistiku pa češ vidjeti da je učinkovitiji od recimo Stojčeva.U staroj postavci sam si naveo gušio se i Krste i on a sad kao da je drugi igrač na terenu. On ima svoje mijesto i u ovakvom sastasvu ali ne zagarantovano kao što ne treba niko da ga ima .Sad za sad ide dobro mnogo bolje nego na početku kao i cijeli tim i što se mene tiće ko se izbori za mijesto neka igra .A tu je šef da odlući a ne mi navijači jer mi smo i neke dobre igrače otjerali sa Koševa.Dakle dok god Meho misli da je za Sarajevo on je dobar ako vjerujemo u rad Mehe Kodre a večina vjeruje onda..... a nije vala ni sporan kvalitet i borbenost momka i ne očekujte da on bude golgeter tima naravno ne treba ni zicer promašiti ali sigurno je da su dva največa promašaja jesenjeg dijela već sam naveo Duljević na Grbavici pa onda tek može se pričati o promašajima Bilbije ali vidim iz pisanja da očekuješ da Bilbija sve zabija ali onda ne bi bio u Sarajevu nego u mnogo jačem timu da je to tako.Vjeruj mi niti mi je rod niti bilo šta da ga branim ali sigurno ti tvrdim da je bilo mnogo lošijih od Bilbije jesenas da ne nabrajamo.Da i da dodam evo kasnije pročitah i mene je strah šta ako Benku stane pa mu se natovare na kosti (ne daj Bože) a Istok zna dobro izjebati i sjebati igrača i razlika je kad neko plače poslije promašaja a neko šeta nonšalantno recimo kao kreten Melunović po tome se vidi koliko je kome stalo do kluba i do njegove karijere i odnosa naspram navijača.MortemHz je napisao/la:Rekao si sve,iz veoma lagane pozicije je zabio i to ono sto bi svaki losiji napadac mogao dati ali naravno hvala momku za golove svakako.Po meni je puno bitnije ono sto je fulao i to da je iskljucivi krivac za par golova,gore sam napisao da u ovom Sarajevu njemu ne bi trebalo biti mjesta ali naravno da je bolji od Melunovica i slicnihZagor je napisao/la:Zato je momak zabio protiv Atromitosa jedan il dva gola cini mi se. Nema veze sto je to lako bilo dati, al ipak njegovi golovi su nas odveli do playoffa. Opet bolji je bar 3-4 x od nekakvih Nuhanovića i drugih koji su bili zadnjih godina na Koševu.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 14 jan 2015, 08:37, ukupno mijenjano 2 puta.
Sarajevo ljubavi moja!
Sve si rekosekac je napisao/la:Prvo skontaj (bez ljutnje) šta treba ili šta igra Bilbija on igra iza špica a Dženo i mnogi od vas ste ga gurali u poziciju špica a Krstu na krilo i naravno da se tu čovjek nije snalazio dolaskom Mehe on igra svoje mijesto i zato su njegove igre puno bolje a pogledaj malo statistiku pa češ vidjeti da je učinkovitiji od recimo Stojčeva.U staroj postavci sam si naveo gušio se i Krste i on a sad kao da je drugi igrač na terenu. On ima svoje mijesto i u ovakvom sastasvu ali ne zagarantovano kao što ne treba niko da ga ima .Sad za sad ide dobro mnogo bolje nego na početku kao i cijeli tim i što se mene tiće ko se izbori za mijesto neka igra .A tu je šef da odlući a ne mi navijači jer mi smo i neke dobre igrače otjerali sa Koševa.Dakle dok god Meho misli da je za Sarajevo on je dobar ako vjerujemo u rad Mehe Kodre a večina vjeruje onda..... a nije vala ni sporan kvalitet i borbenost momka i ne očekujte da on bude golfeter tima naravno ne treba ni zicer promašiti ali sigurni je da su dva največa promašaja jesenjeg dijela već sam naveo Duljević na Grbavici pa onda tek može se pričati o promapajima Bilbije ali vidim iz pisanja da očekuješ da Bilbija sve zabija ali onda ne bi bio u Sarajevu nego u mnogo jačem timu da je to tako.Vjeruj mi niti mi je rod niti bilo šta da ga branim ali sigurno ti tvrdim da je bilo mnogo lošijih od Bilbije jesenas da ne nabrajamo.MortemHz je napisao/la:Rekao si sve,iz veoma lagane pozicije je zabio i to ono sto bi svaki losiji napadac mogao dati ali naravno hvala momku za golove svakako.Po meni je puno bitnije ono sto je fulao i to da je iskljucivi krivac za par golova,gore sam napisao da u ovom Sarajevu njemu ne bi trebalo biti mjesta ali naravno da je bolji od Melunovica i slicnihZagor je napisao/la:Zato je momak zabio protiv Atromitosa jedan il dva gola cini mi se. Nema veze sto je to lako bilo dati, al ipak njegovi golovi su nas odveli do playoffa. Opet bolji je bar 3-4 x od nekakvih Nuhanovića i drugih koji su bili zadnjih godina na Koševu.

http://sportsport.ba/bh_fudbal/sari-kir ... nju/150621" onclick="window.open(this.href);return false;
Zna li neko nesto vise o ovome?
Ako je prema ovom clanku na ss.ba mogli bi mi i lijevog beka dovesti.
Sve informacije oko posjeta turskoj imaju @benko i @head
radi se oko sponzorstva kao sto je i receno prije, kad finaliziraju se pregovori bit ce objavljenohilmo je napisao/la:Ako je prema ovom clanku na ss.ba mogli bi mi i lijevog beka dovesti.

Meho vjerujre u Bilbiju i njegove mogucnosti. Glupa vam je prica da ga treba prodati ili sta vec....
On ostaje u klubu do kraja ugovora ...bude li imao ponudu ...klub ima obestecenje koje se mora platiti za njegov odlazak. Sve ostale price su vam supljak. Momak je prezivio golgotu radi potpisa za nas klub...odigrao...asistirao...zabijao. Strucnjaci koji ga pljuju ne bi sigirno stisli damu i ostavili roditelje u rodnom gradu a potpisali za fks...samo radi straha. Tako da je poruka pljuvacima..zao nam je djeco ali Bibi ipak ostaje (naravno osim da bude neka fina ponuda ...koje za sada NEMA)
On ostaje u klubu do kraja ugovora ...bude li imao ponudu ...klub ima obestecenje koje se mora platiti za njegov odlazak. Sve ostale price su vam supljak. Momak je prezivio golgotu radi potpisa za nas klub...odigrao...asistirao...zabijao. Strucnjaci koji ga pljuju ne bi sigirno stisli damu i ostavili roditelje u rodnom gradu a potpisali za fks...samo radi straha. Tako da je poruka pljuvacima..zao nam je djeco ali Bibi ipak ostaje (naravno osim da bude neka fina ponuda ...koje za sada NEMA)
- BoskoAntic
- Kontakt:
HordeBL je napisao/la:Meho vjerujre u Bilbiju i njegove mogucnosti. Glupa vam je prica da ga treba prodati ili sta vec....

U INAT SVIMA 1946
- wwwfcsarajevoba
- Kontakt:
Prvi otvoreni trening FK Sarajevo u 2015. godini
Datum: Petak, 16.1. 2015.
Početak: 15,00h
Lokacija: Pomoćni teren Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović-Hase"
https://www.facebook.com/events/9078990 ... pe=regular
Datum: Petak, 16.1. 2015.
Početak: 15,00h
Lokacija: Pomoćni teren Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović-Hase"
https://www.facebook.com/events/9078990 ... pe=regular
ima li neko info na moguca pojacanj na pozicijama stopera,golman...bilo sta? ipak je sutra prozivka 
Sarajevo ce biti sve drugo ce proci!

Volimo te Saraj´vo vec godinama...
Da te volim oduvijek sam znao..
Gdje god da igras ti, uvijek tu smo mi..
Tebe Volim ja, pjevam ti svaki dan....
hoce li biti navijanja na trening ko protiv celika kad smo trebali igrati kad je bila zabrana gostujuci navijaca? ipak treba igrace naloziti dobro za nastavak sezone!
Volimo te Saraj´vo vec godinama...
- BoskoAntic
- Kontakt:
nord @ ne znam za stopera, ali golman Kelava je još u igri.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Anpa, enzo1, napoleon72, tutankamon1905, Vanja8 i 71 gost.