FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ado-hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ado-hz » 13 jan 2015, 23:38

Papalukas je napisao/la:
A vrata je zatvorio samo zato jer je dosao u vama mrsko Sarajevo :crazy:
U Sarajevu je igrao i Vule i Marko Maksimovic pa su bez problema igrali u Borcu a da vidis dalje od nosa znao bi da je nas danasnji kapiten igrao u Sarajevu
Pa sta hoces da navedes onda kao razlog....da kad je najvise trebao vama on otisao u Sarajevo za parama kod malezijaca...da je izdao BL jer mu otac u majka rade u borcu...ili sto su mu roditelji dobili stan od vaseg kluba. Sto se kao kune u borac citav zivot i govorio aj borac pa otisao negdje gdje je bolje 10 puta. Ove nabrojane igrace nemoras meni da pises jer ih ima jos nekoliko koje si zaboravio a dosli su kod nas. Vas pojede sto je vase dijete kluba preslo vama omrzeni klub. Nije isto Bilbija prezime i mnogi drugi koji su presli kod nas. Al jest ces u buducnosti jos dvoja muda jer cemo vsm uzeti ko nam se god svidi....mada ste talasika pa se nema sta ni kuputi. Mozda taj mali subic da vam damo neku sadaku da prezivite... :cool:

pepgvardiola
Kontakt:

Post Postao/la pepgvardiola » 13 jan 2015, 23:43

Papalukas je napisao/la:
Do kada ima ugovor Subic? I Zasto si siguran tako da ga uprava Borca nebi uzela ako je skoro pa sigurno da ostajete bez Joce?
Iskreno nisam siguran,mislim da ima jos godinu dana,ma ostajali smo mi bez Joce i prosle godine,kod nas to nista nije neobicno,ode nam pola tima,pa dodju novi,a vjeruj mi junior je navukao gnev Banjalucke publike,ne samo mladje generacije,to su ovi najvatreniji,nego i starijih a uprava je i onako na klimavim nogama,taj potez bi im bio samoubilacki,ne znam ni da li bi to dozvolio Milorad(Bilbija senior),jer je bas tesko podnio situaciju kad je mali potpisao za Sarajevo.....

A kazes da imaju neke ponude za Subica jeli? Ako se nadje interes vratit ce se on u Borac vjeuj mi i niko tu nemoze nista uciniti, to sto se neko malo naljutio to mozes macku o rep, moje misljenje!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 13 jan 2015, 23:46

a što se tikva pokondirila :crazy: :sick:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 13 jan 2015, 23:54

Krivo im je drama radi Nemanje, zabio im u sred Banja Luke, al drugu kolo u nastavku sezone zabija opet i slavi ga pred sjeverom :cool:

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 13 jan 2015, 23:54

A kazes da imaju neke ponude za Subica jeli? Ako se nadje interes vratit ce se on u Borac vjeuj mi i niko tu nemoze nista uciniti, to sto se neko malo naljutio to mozes macku o rep, moje misljenje!
Tako kazu,neki fond iz Austrije,spominje se Mlada Boleslav i Vojvodina,a za ovo drugo nisam bas siguran,pogotovo ne vjerujem da bi Milorad dozvolio da dva puta pogrijesi,sto se mene tice,protiv malog nemam nista ali ga ne bi volio vidjeti u dresu Borca,i zadnji put kad se vratio iz Vojvodine skakao mi je po zivcima al opet sam kao i vecina zapada gledao u njega kao u sina Borceve legende,kao u dijete Borca ciji i otac i majka rade i zive od Borca,kao neko cije gluposti moramo istrpiti,sad vec ne bi.
A sta ce vam Subic imate vi naseg Puzigacu :).

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 14 jan 2015, 00:02

Krivo im je drama radi Nemanje, zabio im u sred Banja Luke, al drugu kolo u nastavku sezone zabija opet i slavi ga pred sjeverom :cool:
:thumbup: Neka ostane kod vas i svi zadovoljni.
Sretna nam ova nasa nova godina,naravno i Nemanji ako cita...... :njanjanja:

pepgvardiola
Kontakt:

Post Postao/la pepgvardiola » 14 jan 2015, 00:04

Papalukas je napisao/la:
Tako kazu,neki fond iz Austrije,spominje se Mlada Boleslav i Vojvodina,a za ovo drugo nisam bas siguran,pogotovo ne vjerujem da bi Milorad dozvolio da dva puta pogrijesi,sto se mene tice,protiv malog nemam nista ali ga ne bi volio vidjeti u dresu Borca,i zadnji put kad se vratio iz Vojvodine skakao mi je po zivcima al opet sam kao i vecina zapada gledao u njega kao u sina Borceve legende,kao u dijete Borca ciji i otac i majka rade i zive od Borca,kao neko cije gluposti moramo istrpiti,sad vec ne bi.
A sta ce vam Subic imate vi naseg Puzigacu :).

Subic da bude konkurencija nasem Puzi pored toga sto je mlad i prespektivan igrac i siguran sam da bi napravio pravi potez da dodje u FK Sarajevo!

A znaci niste ni vi zaludjenici za Bilbijom? Ovdje kod nas je podijeljeno misljenje sto se njega tice, bar koliko sam ja mogao skontati!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 14 jan 2015, 01:08

Ovako **** vas Subić ne bi ja Bilbiju dao za 10 takvih i boli me uho što ga u BL ne vole.Bica je majstor van takav a mlad je nije starac Fočo pa da ga pljujemo 24 godine momku teško se može prodati vani zbog bolesti ali nama valja a vi kako god mislili.Meni jedan od najdražih igrača Sarajeva ne mora niko dijeliti moje mišljenje ali meni je pravo drag.
P.S. Sretna vam Nova godina (srpska) ko slavi i da ih dočekate u miru još mnogo zajedno sa svojim porodicama.
Sarajevo ljubavi moja!

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 14 jan 2015, 01:11

sekac je napisao/la:Ovako **** vas Subić ne bi ja Bilbiju dao za 10 takvih i boli me uho što ga u BL ne vole.Bica je majstor van takav a mlad je nije starac Fočo pa da ga pljujemo 24 godine momku teško se može prodati vani zbog bolesti ali nama valja a vi kako god mislili.Meni jedan od najdražih igrača Sarajeva ne mora niko dijeliti moje mišljenje ali meni je pravo drag.
P.S. Sretna vam Nova godina (srpska) ko slavi i da ih dočekate u miru još mnogo zajedno sa svojim porodicama.
Bravo sekac :tokralju: :thumbup: . Nadam se da ce jos dugo godina ostati u nasem klubu .
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 14 jan 2015, 01:15

Suki46 je napisao/la:
sekac je napisao/la:Ovako **** vas Subić ne bi ja Bilbiju dao za 10 takvih i boli me uho što ga u BL ne vole.Bica je majstor van takav a mlad je nije starac Fočo pa da ga pljujemo 24 godine momku teško se može prodati vani zbog bolesti ali nama valja a vi kako god mislili.Meni jedan od najdražih igrača Sarajeva ne mora niko dijeliti moje mišljenje ali meni je pravo drag.
Bravo sekac :tokralju: :thumbup: . Nadam se da ce jos dugo godina ostati u nasem klubu .
Znaći još jedan ljubi te brat, ma nervira me više lajanje na čovjeka koji se bori maximalno daje sve od sebe a nekad ide nekad ne ali jedan opd najborbenijih igrača i usput najbolji asistent u jesenjem dijelu (mislim na Sarajevo) :salut:
Sarajevo ljubavi moja!

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 14 jan 2015, 01:18

prije sam imao drugi nick , al uvjek sam bio za bilbiju i nikad mi nije bilo jasno sto ga mnogi ne gotive i prozivaju , lik najvise asistencija i jedno vrijeme golova imao , al djaba .. nekako covjek zivi sportski , dok on trci i trenira mnogi cugaju po kafanama , nadam se ostanku bilbije dugo dugo , jako pametan i skolovan igrac ..

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 14 jan 2015, 01:32

Svaka čast pa koliko je samo momak pretrpio uvreda od svojih iz BL pa još i mi treba da ga pljujemo stvarno ne ide. Nekad mi sve to ide na racku.Momak je profesionalac od glave do pete i baš tako kako kažeš ne ide po kafanama a izmišlja mu se da je na koncertima itd. a on u sobi u karantiinu i sve mu se pakuje pa se pitajte onda koliko smo bolji ili gori od ovih što ga pljuju (mislim na Banjalučane koji ga pljuju)?I dok god se bude trudio i borio i znojio dres naše svetinje za mene če biti dobar a sad što je fulio penal ili šansu pa šta ....npr. fulio je Duljević na Grbavici dvije mrtve pa niko ništa(I Dulju gotivim da ne pomislite nešto loše) desi se ali ne dao Bog da je Bilbija to fulio spalili bi ga do sad.Zato molio bi malo realnosti pa koliko ga ko volio ili ne on je naš igrač i poštujte ga ako ni zbog čega onda zbog dresa koji nosi i zbog truda koji ulaže a i zbog već navedenih pljuvanja koja je preživio samim dolaskom u naš klub.
Sarajevo ljubavi moja!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 jan 2015, 01:52

Ljudi ga ne vole jer je promasivao ono sto bi dijete pogodilo,trudi se on ali njegov posao nije da trci a ni da se bori nego da zabije.Velkoski je poceo odlicno,zabijao je jako cesto pa je uslijedio mali pad ali dosao je sebi a momak zna zabiti hladno,to je sto nama treba.Mozda je Nemanja drama dobar lik inace i ja nemam ja nista protiv njega ali on nije ni blizu igraca kojeg mi trebamo ako nam je prioritet Europska liga,jer nadam se da samo gledamo ko je dovoljno dobar za nase Sarajevo a ne nesto drugo.Sad nam i Benko moze igrati a po krilima nema mjesta odavno pogotovo dolaskom Alispahica.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 14 jan 2015, 02:03

Zato je momak zabio protiv Atromitosa jedan il dva gola cini mi se. Nema veze sto je to lako bilo dati, al ipak njegovi golovi su nas odveli do playoffa. Opet bolji je bar 3-4 x od nekakvih Nuhanovića i drugih koji su bili zadnjih godina na Koševu.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

pepgvardiola
Kontakt:

Post Postao/la pepgvardiola » 14 jan 2015, 02:04

MortemHz je napisao/la:Ljudi ga ne vole jer je promasivao ono sto bi dijete pogodilo,trudi se on ali njegov posao nije da trci a ni da se bori nego da zabije.Velkoski je poceo odlicno,zabijao je jako cesto pa je uslijedio mali pad ali dosao je sebi a momak zna zabiti hladno,to je sto nama treba.Mozda je Nemanja drama dobar lik inace i ja nemam ja nista protiv njega ali on nije ni blizu igraca kojeg mi trebamo ako nam je prioritet Europska liga,jer nadam se da samo gledamo ko je dovoljno dobar za nase Sarajevo a ne nesto drugo.Sad nam i Benko moze igrati a po krilima nema mjesta odavno pogotovo dolaskom Alispahica.

Misljenja su razlicita, ali si ti ovo odlicno napisao i 100% se slazem sa tobom da nije ni priblizno kvalitet kakav nama treba!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 jan 2015, 02:16

Zagor je napisao/la:Zato je momak zabio protiv Atromitosa jedan il dva gola cini mi se. Nema veze sto je to lako bilo dati, al ipak njegovi golovi su nas odveli do playoffa. Opet bolji je bar 3-4 x od nekakvih Nuhanovića i drugih koji su bili zadnjih godina na Koševu.
Rekao si sve,iz veoma lagane pozicije je zabio i to ono sto bi svaki losiji napadac mogao dati ali naravno hvala momku za golove svakako.Po meni je puno bitnije ono sto je fulao i to da je iskljucivi krivac za par golova,gore sam napisao da u ovom Sarajevu njemu ne bi trebalo biti mjesta ali naravno da je bolji od Melunovica i slicnih

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 14 jan 2015, 02:17

Vec sam ranije pisao nesto slicno ali evo da se ponovim. Nisam od onih koji Bibiju zakivaju u zvijezde i gotive ga pravo, ali sam sada misljenja da bi ce on i dalje ostati u pocetnoj postavi a da ce ga mjenjati Velkoski u zadnjih pola sata. Bilbija je do sada radio veliki dio posla asistencijama ali i ono sto obicnji gledaoci fudbala ne vide umarao je odbranu, primao batine ali i odvlacio po dva igraca za sobom ostavljajuci prostor. Dolaskom Benke mislim da ce se Bilbija preporoditi odnosno da ce i on imati cesto vise prostora i priliku da zabije, ali ce se i skinuti jedno breme sa njegovih ledja jer ce sada svi ocekivati od Benke da reseta, tako da ce sa manje pritiska i rasterecenije pucati ka golu.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 14 jan 2015, 02:27

Pa dvije asistencije protiv Haugesunda..

edit: Jedna asistencija.. Druga je Cimi
4.10.2009.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 jan 2015, 02:36

Dobro sve je to divno i krasno ali isto tako on je najblizi protivnickom golu pored Velkoskog tako da ako glavno ne moze uraditi(zabiti,sutati)radi nesto drugo (asistira) jer mora nesto raditi pa nece lezati na terenu

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 14 jan 2015, 02:42

Jedva cekam prijateljske utakmice pa cemo vidjeti kako ce Meho sve to postaviti.Bilbija definitivno ima mjesta u ovom Sarajevu , pa makar se borio za to mjesto i mislim da je to Meho i uvidio u nekoliko zadnjih utakmica :D
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, benko21, bosnas_, Lavcina, maroon46, pierce, riki46, Vanja8 i 75 gostiju.