FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 13 jan 2015, 22:39

skile je napisao/la:Prodaja, posudba ili raskid ugovora ?
Vjerovatno se sa nasima sporazumno rastao, uglavnom u NP dolazi kao slobodan igrac.
1946

onako
Kontakt:

Post Postao/la onako » 13 jan 2015, 22:41

Jose majstore hajd ti nama daj link gdje piše kolike su plate našim igračima, nemoj mi insajderske i mahalske, ja tebi odmah postavim link za ugovor sa poreznom. Jel dogovoreno?
since 1973

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 13 jan 2015, 22:42

JoseMourinho je napisao/la:ponovo kazem dajte mi link gdje to piše?? nemoj mi majke ti insajderskih informacija da se moram ponovo smijat...
ja ti kazem vratite sto se mene tice odmah iz jedne rate, al daj mi izjavu da ce se tako uraditi, a ne vec se pise i rata i datumi otplate i sl. ;)
isto tako jedan kaze vratili sve dugove za mjesec(bubam), sad samos... kaze ono sto sam i ja cuo da su odradjeni reprogrami i da se vracaju redovno (što je ponovo itekako pozitivno, ma isto ko da si ga odma isplatio po meni, ma beton, al nije istina da je svima sve isplaceno odmah, nije mi jasno takva sitnica da se mora spnovat)..

isto tako mogo bi referat oko revizije napisat i nacina blokiranja racuna o kojima se godinu dana trubi kako se lahko blokiraju cim podneses tuzbu, a to je ipak duzi dosta proces, al mrsko mi bgm odo film gledat, uzivajte izvinjavam se na smetnji ;)

a bgm zapitam se kako vi pubertetlije napaljene sjedite na kafi sa rajom manijacima ili su nove generacije izbacilo to medjusobno druzenje? popricalite ikad sarajevo-zeljo, ili kad to krene stolicama se gadjate ;) svasta, uzivajte :salut:

Pa ima negdje link kad Selimovic gostuje u nekoj emisiji,gdje kaze da smo skopili ugovor sa poreznom na tri rate.Daj nek mu neko to postavi.Mislim da je na kantonalnoj o tome pricao. :hmmmmm:
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 13 jan 2015, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 13 jan 2015, 22:43

@amy
Pa to kažem, i ako se Mitrevski nije baš nešto pokazao ali zašto ne vjerovati da bi na proljeće mogao biti mnogo bolji i da će dobijati više prilike. Na stranu i Mitrevski nama je opet potreban stoper. Kad bi Vranješ malo razmislio pa umjesto Kine odabrao najbolju ligu na svijetu :mrgreen: :mrgreen:

@pep
A ne znam baš to za Bilbijin povratak u Banja Luku, da li bi ga htjeli :D , njemu svakako ističe ugovor na ljeto i vjerovatno neće biti produžen.

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 13 jan 2015, 22:45

i da mu postavis on bi rekao da je to ubačen glas i da je montirano... :roll:
ne kontam zasto pokusava dokaazati da to niej tako :oops:

za ovoga sto je pitao jesam li
BICA je napisao/la:BENKOOO Da ti nisi neka finansijska inspekcija bgt ????
nisam ali sam upoznat sa finansijskom situacijom jako dobro

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 13 jan 2015, 22:47

previse paznje posvecujete i nebitnim stvarima a Bgm i likovima, opustite se i uzivajte radu ljudi u klubu, tj kompletnoj organizaciji i rastu naseg kluba iz dana u dan ;)
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 13 jan 2015, 22:48

hilmo je napisao/la:@amy
Pa to kažem, i ako se Mitrevski nije baš nešto pokazao ali zašto ne vjerovati da bi na proljeće mogao biti mnogo bolji i da će dobijati više prilike. Na stranu i Mitrevski nama je opet potreban stoper. Kad bi Vranješ malo razmislio pa umjesto Kine odabrao najbolju ligu na svijetu :mrgreen: :mrgreen:

@pep
A ne znam baš to za Bilbijin povratak u Banja Luku, da li bi ga htjeli :D , njemu svakako ističe ugovor na ljeto i vjerovatno neće biti produžen.
Ja kontam da ce ovako ostati, i ovaj dio prvenstva odigrati sa ovom zadnjom linijom, pa se na ljeto pojacati kad imas veci izbor.Sad Boga mi tesko,a dovesti nekog pod moranjem i nabrzinu, i nije pametno.

zeljo1974
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1974 » 13 jan 2015, 22:52

Kako ta revizija nije nasla jozica

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 13 jan 2015, 22:54

zeljo1974 je napisao/la:Kako ta revizija nije nasla jozica
to je slucaj star 30 godina i nema veze sa FKS
on je taj stan "izgubio" u ratu bla bla bla... duga prica, na kraju, nema veze sa fks i samo mi objasni, u teoriji, kako revizija moze naci nesto iz 84' godine sto je on dobio pa "ostaviO" :urnebes:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 13 jan 2015, 22:55

amypitar je napisao/la: Ja kontam da ce ovako ostati, i ovaj dio prvenstva odigrati sa ovom zadnjom linijom, pa se na ljeto pojacati kad imas veci izbor.Sad Boga mi tesko,a dovesti nekog pod moranjem i nabrzinu, i nije pametno.
Ako ćemo se voditi našom vodiljom (Da na zimu pravimo tim za Evropu) onda definitivno nećemo. Na koji način ćemo praviti tim za Evropu, da li produženjem postojećih ugovora ili dovođenjem drugih igrača (vjerovatno će biti ovo drugo), to će Ibraković da odluči.

Dovođenjem Rustemovića, kojeg smo pratili duži period, nam govori da je epoha dovođenja igrača "na vrat na nos" daleko iza nas.

Znači sad su se Jozića uhvatili :hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm:

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 13 jan 2015, 22:56

JoseMourinho je napisao/la:ponovo kazem dajte mi link gdje to piše?? nemoj mi majke ti insajderskih informacija da se moram ponovo smijat...
ja ti kazem vratite sto se mene tice odmah iz jedne rate, al daj mi izjavu da ce se tako uraditi, a ne vec se pise i rata i datumi otplate i sl. ;)
isto tako jedan kaze vratili sve dugove za mjesec(bubam), sad samos... kaze ono sto sam i ja cuo da su odradjeni reprogrami i da se vracaju redovno (što je ponovo itekako pozitivno, ma isto ko da si ga odma isplatio po meni, ma beton, al nije istina da je svima sve isplaceno odmah, nije mi jasno takva sitnica da se mora spnovat)..

isto tako mogo bi referat oko revizije napisat i nacina blokiranja racuna o kojima se godinu dana trubi kako se lahko blokiraju cim podneses tuzbu, a to je ipak duzi dosta proces, al mrsko mi bgm odo film gledat, uzivajte izvinjavam se na smetnji ;)

a bgm zapitam se kako vi pubertetlije napaljene sjedite na kafi sa rajom manijacima ili su nove generacije izbacilo to medjusobno druzenje? popricalite ikad sarajevo-zeljo, ili kad to krene stolicama se gadjate ;) svasta, uzivajte :salut:
@bold
samo moras napraviti razliku, svi bitni dugovi ka bivsim igracima i trenerima su isplaceni u cijelosti
što se dobavljaca tice:
gdje god je presudjeno protiv nas (A u vecini slucajeva jeste) je isplaceno odma
gdje nije presudjeno jos uvijek (ima i takvih slucajeva) je 50% duga + reprogram.
Dugujes firmi 200 hiljada cijelih 15 godina.Isplatis im 100hiljada ODMAH i 100 na reprogram.Znas sta to znaci toj firmi, inekcija od 100 milja maraka u ovakvom vremenu?Neki su cak i otpisivali pola duga samo da im se druga polovica isplati odma.Nisu mogli vjerovati da cemo to fakat uraditi.Kontali ubleha, naravno dok pare nisu legle na racun.

Na kraju procentualno ako to saberes, izuzev poreza, od ostalih dugova je jedno 60-65% isplaceno odma a 35-40% na reprogram :) mjera

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 13 jan 2015, 23:02

Bilbiju bih ja ponudio Borcu u zamjenu za Subica i pokusao napraviti neki dogovor!
Haha priznaj da se salis,Bilbija je jedini igrac u istoriji kluba koji je zatvorio sebi vrata kluba za sva vremena, Borac ga ne bi uzeo ni da ga vi placate a da igra za nas.
E sad nevezano za status Bilbije juniora u Borcu,Subic je trenutno 5x vrijedniji i bolji igrac od Bilbije,sad naravno sto ce ga nasa sposobna uprava dati za sto hiljada to je druga strana medalje,uglavnom sigurno je da ce Subic vani.....

pepgvardiola
Kontakt:

Post Postao/la pepgvardiola » 13 jan 2015, 23:03

hilmo je napisao/la:@amy

@pep
Joco Stokic bi kao mogao otici i ako se to desi ponudit im Bilbiju i mozda jos 50 milja maraka i uzedi Subica koji je po meni veoma interesantan bek i vaeoma mlad...

A dok ti ovo pisem gledam Arenu sport i kazu da joco ide 100% majke mi :D :D :D :D :D :D

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 13 jan 2015, 23:13

Papalukas je napisao/la:
Bilbiju bih ja ponudio Borcu u zamjenu za Subica i pokusao napraviti neki dogovor!
Haha priznaj da se salis,Bilbija je jedini igrac u istoriji kluba koji je zatvorio sebi vrata kluba za sva vremena, Borac ga ne bi uzeo ni da ga vi placate a da igra za nas.
E sad nevezano za status Bilbije juniora u Borcu,Subic je trenutno 5x vrijedniji i bolji igrac od Bilbije,sad naravno sto ce ga nasa sposobna uprava dati za sto hiljada to je druga strana medalje,uglavnom sigurno je da ce Subic vani.....
A vrata je zatvorio samo zato jer je dosao u vama mrsko Sarajevo :crazy:

pepgvardiola
Kontakt:

Post Postao/la pepgvardiola » 13 jan 2015, 23:17

Papalukas je napisao/la:
Do kada ima ugovor Subic? I Zasto si siguran tako da ga uprava Borca nebi uzela ako je skoro pa sigurno da ostajete bez Joce?

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 13 jan 2015, 23:26

A vrata je zatvorio samo zato jer je dosao u vama mrsko Sarajevo :crazy:
U Sarajevu je igrao i Vule i Marko Maksimovic pa su bez problema igrali u Borcu a da vidis dalje od nosa znao bi da je nas danasnji kapiten igrao u Sarajevu

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 13 jan 2015, 23:29

Pa koji je onda razlog?

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 13 jan 2015, 23:33

Do kada ima ugovor Subic? I Zasto si siguran tako da ga uprava Borca nebi uzela ako je skoro pa sigurno da ostajete bez Joce?
Iskreno nisam siguran,mislim da ima jos godinu dana,ma ostajali smo mi bez Joce i prosle godine,kod nas to nista nije neobicno,ode nam pola tima,pa dodju novi,a vjeruj mi junior je navukao gnev Banjalucke publike,ne samo mladje generacije,to su ovi najvatreniji,nego i starijih a uprava je i onako na klimavim nogama,taj potez bi im bio samoubilacki,ne znam ni da li bi to dozvolio Milorad(Bilbija senior),jer je bas tesko podnio situaciju kad je mali potpisao za Sarajevo.....

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 13 jan 2015, 23:36

hilmo je napisao/la:Pa koji je onda razlog?
Taj sto smo u korijen udarili, najveceg ljubimca i najtalentovanijeg iz njihove skole ''odvedose Turci u Sarajevo''. Ko nama birvaktile da je Zvezda maznula Skoru, Maksumica ili Dzakmica bi prezalili, ali Skoru nikada :kafa:

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 13 jan 2015, 23:37

Papalukas je napisao/la:
Iskreno nisam siguran,mislim da ima jos godinu dana,ma ostajali smo mi bez Joce i prosle godine,kod nas to nista nije neobicno,ode nam pola tima,pa dodju novi,a vjeruj mi junior je navukao gnev Banjalucke publike,ne samo mladje generacije,to su ovi najvatreniji,nego i starijih a uprava je i onako na klimavim nogama,taj potez bi im bio samoubilacki,ne znam ni da li bi to dozvolio Milorad(Bilbija senior),jer je bas tesko podnio situaciju kad je mali potpisao za Sarajevo.....
podnio je tesko jer ste se momku i porodici naklatili na glavu isto kao sto ste u 11 navecer malom Grahovuc zvonili na vrata da vidite jel ide u Sarajevo

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: laznokrilo, mire971 i 28 gostiju.