JoseMourinho je napisao/la:
ponovo i presudom mozes mahat, racuni se ne blokiraju kada se presuda donese, malo jos posla nakon toga ima i cekanja
Znas li ti sta je revizija posebno nezavisna kou je tan poslao?
To ti je revvizija koja je nas klub 7 dana češljala i iglu trazila... svaka tuzba, presuda,sve sto o je postojalo kao finansijski ili moguci finansijski teret klubu je prikazano. Sve presude , izvrsne, su ponovo pregledane, neke su oborene neke su isplacene... ali sve...
svi predmeti koji su bili u toku, su zavrseni i u zavisnosti da li u nasu korist ili u korist onoga ko je tuzio isplaćeni su...
Dakle, ponavljam, mi nemamo ni jednog "repa" jer je klub imao taj uslov da bi tan usao u ovu pricu, da se prikaze i rijesi svakii dug. Zato sada imamo potpuno deblokirane racune, a ne znam jesi li cuo da neko nesto potrazuje od FKS?
Ako ne znas, nase knjiizice se otvaraju na 3 mjeseca a valjda ti je jasno sta to znaci?
znaci mahalska je da se placa u tri rate? sto zvanicno nije potrebno? za nas iako nije rijec o nama ima grediceva izjava, kod vas se jos ne zna? mislim platili za godinu, tri, svejedno, al ostaje ovo na mahalskoj?
Nije mahalska, nego odes u poreznu i provjeris kao sto se moze provjeriti za bilo koji klub. Da je mahalska, nikada to ne bih napisao... ovo je 100% ovako, jer kako sam znao za vas reprogram, znam i za vas...
isto tako ako ste ulozili samo duplo u igracki kadar ja sam djeda mraz i svima sa foruma ev sutra poklone kupujem, al et opet je to mahalanje kao i zarada od europe, ja cu rec nije tako ti jeste, da djabe ne ulazimo u krug gdje ce svako tjerat svoje, ti neke insajderske ja neke logicke i ekonomske cinjenice
a koliko smo to ulozili, hajde daj nam te "cinjenice " od 300% koliko si napisao... to znaci da su igraci koji su imai 2000 sad imaju 6000????
ja ti kazem da nije tako a to ce ti reci i tvoji navijaci koji su upuceni u rad kluba... apsolutno netacno je 300% ali je za 100% povecano-jeste
i opet revizija je da ste ustanovi poslovanje i finansijsko stanje i na njoj mozes imati milione duga, al et nevazno
ide vam super, al da ga znate pretjerat znate

vec objasnio zasto je kod nas bila dvostruka a mozda i trostruka revizija... to je bio TANOV uslov ulaska u klub da se transparentno pokaze svaki fening... a ta revizija je znatno drugacija od revizije koju klubovi sami naprave... tu za milju maraka napisu da si u plusu... kad dodje NEZAVISNA uleti, prevrne ti klub naopacke, svaki fening prikaze....
ps. zarada od evrope se izracuna digitronom, vrlo jednostavno