FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BordoArmy88
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoArmy88 » 13 jan 2015, 18:11

BelminM23 je napisao/la:Bravo Samire. :clap:

Vidi se na njemu da baš voli klub, kakva reakcija kod ovog gola Velkoskog na derbiju (u programu se njegov jauk čuje), skidanje dresa nakon prvog gola...

:tokralju:

Eh sad da bi znati kolika je odšteta, ako ga neko bude htjeo uzeti, a vjerujem da će stizati za njega ponude.

:bow:
Ma svaki put kada pogledam ovaj gif u ušima mi odzvanja onaj njegov urlik: "UUUooooooo" a krv se ledi u žilama i srce naraste kao trebević!!! :tokralju: :tokralju:

BUdimo ponosni što imamo ovakvog jednog ISTINSKOG HORDAŠA I PITARA KAO IGRAČA, VRIJEDI SUHO ZLATO I TO BUKVALNO!!! :salut: :kralj:

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 13 jan 2015, 18:18

O ovome sam govorio prije neki dan, ali skoro svi navalili da pljuju i Samira i HT-a.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 13 jan 2015, 18:21

UltraSA je napisao/la:O ovome sam govorio prije neki dan, ali skoro svi navalili da pljuju i Samira i HT-a.

Sjecam se dobro tvog posta i svaka cast na info. Znam da je islo tesko i to bas tesko...isto tako Samie je htio potpisati odmah i govorim evo 10 put da nije do njega nista bilo...samo manager i nista vise

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 13 jan 2015, 18:26

Ulazim sad i imam sta vidjeti, Radovac konacno vise potpisuje! :D E ovo je pravo pojacanje, i trenutno i za buducnost. Drago mi je i zbog nas, a i zbog njega sto ostaje i sto nije napravio gresku koju su mnogi talenti napravili pa na kraju zavrsili po kukuruz ekipama.
Bahati, bahati Željkan!
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 13 jan 2015, 18:27

amypitar je napisao/la:Ima li sta za stopera.Da je Vranjesa kako nagovoriti da potpise.
Siguran sam da znaju nasi njegovu situaciju i siguran sam da su ga razmatrali ali vjerovatno trazi vise nego sto mozemo dati ili mu se ne da igrati ovdje..samo pretpostavka ali svakako da se isplati :pray:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 13 jan 2015, 19:11

Dobro je sto Radovac ostaje,on ce se za godinu dvije prodati za velike pare,samo polako... sad je na redu golman i stoper!? valjda ce se uskoro rijesiti situacija sa Kelavom koji bi nam dobro dosao,kao i Vranjes koji bi po meni u Sarajevu mogao samo napredovati i vratiti se u reprezentaciju. Realno,Sarajevo je poslije Dinama i Partizana,a zajedno sa Rijekom najbolji klub u bivsoj Yugi! munjevitim koracima ide naprijed i sigurno su toga svjesni igraci sa kojima pregovaramo...

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 13 jan 2015, 19:14

sarajlija je napisao/la:Samir ostaje jos 4 godine vjeran svom klubu, bravo momcino , a i upravi kapa do poda.
Odlicna vijest, svi mogu biti prezadovoljni, naravno da su sanse minimalne da Samir ugovor odradi do kraja ali u svakom slucaju najbolji moguci potez, klub ce profitirat, igrac, reprezentacija... ma sve naj naj aBda ispred Samira :)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 13 jan 2015, 19:17

JIJoe je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:Dobro je sto Radovac ostaje,on ce se za godinu dvije prodati za velike pare,samo polako... sad je na redu golman i stoper!? valjda ce se uskoro rijesiti situacija sa Kelavom koji bi nam dobro dosao,kao i Vranjes koji bi po meni u Sarajevu mogao samo napredovati i vratiti se u reprezentaciju. Realno,Sarajevo je poslije Dinama i Partizana,a zajedno sa Rijekom najbolji klub u bivsoj Yugi! munjevitim koracima ide naprijed i sigurno su toga svjesni igraci sa kojima pregovaramo...
Izivini ali na konto cega ?? organizacije u klubu ?? ili?
Maribor je sigurno broj 1.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 13 jan 2015, 19:25

JIJoe je napisao/la: Upravo tako, medjutim ne kontam po cemu mu je Sarajevo medju najboljim klubovima ex. Yu, po titulama i peharima sigurno nije, ostaje organizacija samo ...
Znači to ti je cilj.
Nije na tvoju veeeeliku sreću, ali te činjenice našu ljubav (koju vi toliko potencirate) ne umanjuje i neće nas spriječiti da svakim danom nastojimo biti bolji nego što smo bili, u svim segmentima.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 13 jan 2015, 19:26

Jel mihojevic kao igrac u rangu dupeta i tatka..Hocel Leon bit kapiten..i onaj Rustemovic kako sam cuo kupljen je da bude grijac klupe .zar zaista nemoze nista vise osim toga
.MEHO KODRO jesil doso..JAVI SE JAVISE HOME

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 13 jan 2015, 20:00

Hajde pravite link :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
slika

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 13 jan 2015, 20:18

Daj neka neko napravi stream :D
Ti si opet šampion !

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 13 jan 2015, 20:21

simon je napisao/la:Daj neka neko napravi stream :D
[youtube][/youtube]
1946

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 13 jan 2015, 20:23

Head je napisao/la:
simon je napisao/la:Daj neka neko napravi stream :D
[youtube][/youtube]
:clap: , ma salim se brate znam je vise napamet :thumbup:
Ti si opet šampion !

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 13 jan 2015, 20:24

pepgvardiola je napisao/la:
HordeBL je napisao/la:Da znate kako su to teski pregovori bili , ko da messija dovodimo. Ibrak je kralj , zapamtite....KRALJ :kralj: :kralj:

Da nisi slucajno snimio koji dio pregovora da podijelis pa da i mi vidimo kako su teski bili?
Jarane ja fakate ne kontam cemu tolika doza ironije,nepovjerenja,ja mislim kada bi CNN snimao ti opet ne bi vjerovao
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

pepgvardiola
Kontakt:

Post Postao/la pepgvardiola » 13 jan 2015, 20:59

Ado76 je napisao/la:
pepgvardiola je napisao/la:
HordeBL je napisao/la:Da znate kako su to teski pregovori bili , ko da messija dovodimo. Ibrak je kralj , zapamtite....KRALJ :kralj: :kralj:

Da nisi slucajno snimio koji dio pregovora da podijelis pa da i mi vidimo kako su teski bili?
Jarane ja fakate ne kontam cemu tolika doza ironije,nepovjerenja,ja mislim kada bi CNN snimao ti opet ne bi vjerovao

Smiju nam se ljudi sa pravom kad udju na pdf zbog ovih nasih insajdera, i svaka imalo zrelija osoba treba da se uvrijedi na takve postove jer mu vrijedja inteligenciju, ali zakljucak je da sam ja zalutao na ovom forumu jer vidim da niko ne dijeli moje misljenje i da sam izgleda duplo stariji (po razmisljanju) od skoro svakog forumasa (cast izuzecima) Na zalost kvalitet dijaloga na Seljinom pdf-u je mnogo zreliji, ali ovdje kod nas su izgleda u modi neki novi klinci!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 13 jan 2015, 21:16

pepgvardiola je napisao/la: Smiju nam se ljudi sa pravom kad udju na pdf zbog ovih nasih insajdera, i svaka imalo zrelija osoba treba da se uvrijedi na takve postove jer mu vrijedja inteligenciju, ali zakljucak je da sam ja zalutao na ovom forumu jer vidim da niko ne dijeli moje misljenje i da sam izgleda duplo stariji (po razmisljanju) od skoro svakog forumasa (cast izuzecima) Na zalost kvalitet dijaloga na Seljinom pdf-u je mnogo zreliji, ali ovdje kod nas su izgleda u modi neki novi klinci!
Ja djelim tvoje mišljenje, i nekoliko puta sam na pp dobio razne uvrijedljive poruke od naših navijača zato što sam uputio kritiku na njihov način komunikacije ovdje. To me nije spriječilo i neće nikad da ovdje pokušamo razviti normalnu diskusiju koja se neće bazirati samo na tome "ima li kakvih mahalskih".
Šta smo mi mahalski klub?

Evo ja sam te "insajdere" nekoliko puta pitao, niko mi nije odgovorio, kakvi se, i dali se uopće potpisuju ugovori sa momcima koji dolaze u Akademiju i na koji način se definiše neka oštetna klauzula ako neko od njih ode iz akademije bez profesionalnog ugovora.
npr. Ako Anes Vazda iz Akademije ode u Rapid Beč, da li će FK Sarajevo dobiti značajniju financijsku naknadu od one "naknade za treniranje" koju obično klubovi dobijaju?

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 13 jan 2015, 21:41

@ pepgvardiola Hajde ziv bio zapocni bilo kakvu diskusiju na njihovoj temi pa da vidimo kako ces zavrsiti?Popljuvace te da sasvim korektan post napises,prave te budalom i sta sve ne.I ti sada hvalis njihovu temu na kojoj je apsolutno jednoumlje(evo sada su se poceli nesto kaciti) i ti nahvalis njih,a popljujes nas.I sta ima lose u tome sto se pojave price,diskusije,mahalastina,nebitno sta.Pa ovo je forum o fudbalu i desavanjima nije forum o nuklearnoj fizici.
I dalje ne shvatam toliku negativnost bez obzira sta ko misli.Dosta ljudi i lupi nesto iz zajebancije a veliki dio ne foruma,nego novinara se na to primi i ispadne cirkus.
A tebi je onda ozbiljna prica na njihovoj temi o izgradnji stadiona,areni,sponzorima,pojacanjima.....To ti ne smeta i to je OK?Cudno brate mili
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 13 jan 2015, 21:42

Benko je napisao/la:FKŽ1921
1. Mi cemo za godinu dana biti slobodni rata poreza jer cemo dug vratiti u tri rrate od poo 640 000 KM. Tako smo potpisali reprogram, na godinu dana, tako da se pored kamate odbija i 30% glavnice (vi ste na 10 godina potpisali)
2. Za akademiju ide lova odmah, lezi an racunu.
3. pare za kadar nisu ulozene nikakve jer se ne kupuju igraci, a plate iggraca su kao i u sirokom npr.osim dva-tri igraca , jednog placa Cardiff. Naravno, dio para jeste ulozen ali jako malo za razliko od akademije i dugova.

Dug prema dobavljacima je isplacen, prema bivsim igacima je isplacen, tako da iduce godine mi smo postpuno bez marke duga ukljucujuci i porez. Dokaz tome jesu SLOBODNI svi racuni kluba, dakle, sve i jedan racun FKS je odblokirann, da postoji i jedna nerjesena tuzba racun bi bio blokiran.
molim da se ne pljuje na moj post ni slicno jer samo zelim pojasniti kolegi sa foruma o cemu se radi.
da odgovorim na pravoj temi
1. zvanicno ako ima volio bih link?
3. kada ti plate za godinu dana skoce za 200-300% i vise to je ulaganje u igracki kadar, isto da siroki digne sad plate duplo to je ulaganje, tako da je i kod vas ulozeno u igracki kadar i jbg ulaze se jer se mjesecno isplacuje, al to je neupitno da moras ulozit ako hoces rezultate ;)

- ti mozes imati 10 miliona duga, ako potpises reprogram (znaci dogovorio si otplatu) racuni su slobodni, to ne znaci da su dugovi isplaceni...
isto tako da li znas kada se tek blokiraju racuni? vidim pricas o tuzbi, fina rijec al ona ne povezuje blokiranje racuna, moze tebe pola sarajeva tuzit al dok proces ne dodje odredjeni stepen na koji se moze cekat godinama, racuni sa tim veze nemaju ;)

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 13 jan 2015, 21:48

JoseMourinho je napisao/la:
Benko je napisao/la:FKŽ1921
1. Mi cemo za godinu dana biti slobodni rata poreza jer cemo dug vratiti u tri rrate od poo 640 000 KM. Tako smo potpisali reprogram, na godinu dana, tako da se pored kamate odbija i 30% glavnice (vi ste na 10 godina potpisali)
2. Za akademiju ide lova odmah, lezi an racunu.
3. pare za kadar nisu ulozene nikakve jer se ne kupuju igraci, a plate iggraca su kao i u sirokom npr.osim dva-tri igraca , jednog placa Cardiff. Naravno, dio para jeste ulozen ali jako malo za razliko od akademije i dugova.

Dug prema dobavljacima je isplacen, prema bivsim igacima je isplacen, tako da iduce godine mi smo postpuno bez marke duga ukljucujuci i porez. Dokaz tome jesu SLOBODNI svi racuni kluba, dakle, sve i jedan racun FKS je odblokirann, da postoji i jedna nerjesena tuzba racun bi bio blokiran.
molim da se ne pljuje na moj post ni slicno jer samo zelim pojasniti kolegi sa foruma o cemu se radi.
da odgovorim na pravoj temi
1. zvanicno ako ima volio bih link?
3. kada ti plate za godinu dana skoce za 200-300% i vise to je ulaganje u igracki kadar, isto da siroki digne sad plate duplo to je ulaganje, tako da je i kod vas ulozeno u igracki kadar i jbg ulaze se jer se mjesecno isplacuje, al to je neupitno da moras ulozit ako hoces rezultate ;)

- ti mozes imati 10 miliona duga, ako potpises reprogram (znaci dogovorio si otplatu) racuni su slobodni, to ne znaci da su dugovi isplaceni...
isto tako da li znas kada se tek blokiraju racuni? vidim pricas o tuzbi, fina rijec al ona ne povezuje blokiranje racuna, moze tebe pola sarajeva tuzit al dok proces ne dodje odredjeni stepen na koji se moze cekat godinama, racuni sa tim veze nemaju ;)
Odogovorih tamo, ali evo i ovdje cu

1. Zvanicno nije potrebno, kao sto znam da ste vi potpisali na 10 godina, tako znam da smo i mi potpisali na 3 rate po 640 000 km u roku od godinu dana tako da nam se odbija i 30% glavnice
3. nase plate su skocile za 100% i nsita vise od toga... benku ne placamo mi tako da njega ne racunas... to je minimalno ulaganje u igracki kadar za razliku od onoga kavko ce biti ulaganje za godinu-dvije...

- mi ssa zaradom oko 2 mil km za evropske tekme smo pokrili jako veliki dio troskova oko igrackog kadra...
- mi presuda vise NEMAMO, kao ni TUZBI, krivo sam se izrazio, mislio sam na presude....
sve sto smo imali dugova prema potrazivacima i igracima je iplaceno...iima nesto sto nismo platili ali to cekamo preko jednog zakona da se prebije.... otom potom.... ostalo je sve placceno, dvije revizije nezavissne su bile, jedna tanova, i jedna nasa, sve je ispeglano do pod konac i FKS ce za godinu dana biti na čistoj nuli.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, mosarajvosa83, riki46, skoJaa, supervizor, Tracy3McGrady i 60 gostiju.