DANDY je napisao/la:Daj da je vidimo

Ko si da ti bilo sta dokazujem? ne samo tebi vec vecini ovih provokatora, trolova i sl. uhljupa, ako imas sta pametno podijeli, mani se "ekspertu" bespotrebne rasprave i trolanja ...
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
DANDY je napisao/la:Daj da je vidimo
On ima onu junior članskuDANDY je napisao/la:Daj da je vidimo
vrbanjusa je napisao/la:On ima onu junior članskuDANDY je napisao/la:Daj da je vidimo
vrbanjusa je napisao/la:On ima onu junior članskuDANDY je napisao/la:Daj da je vidimo
terabajt je napisao/la:Ovo nam sad treba na temi![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
U pravu si , ali moj temperement, a ni moje znanje oko nekih stvari, nisu mogli podnijeti ovog bota.sergejevic je napisao/la:Tacno treba da nas zabrine nacin komunikacije. Ovo ne vodi nigdje, konstantno vrijedjanje i spustanje na licni nivo. Treba jos dosta raditi na kulturi i slicnim stvarima. Nije mi jasno kako pojedini ne shvate da vrijedjanjem drugoga zapravo vise govore o sebi. Ne mislim da je vazno sada koliko je ko donio novca u Zelju, mislim nije vazno na nacin na koji vi raspravljate. Uprava kluba ima pravo da krivicno goni svakoga ko je ostetio klub na bilo koji nacin i to je to. Ipak se desava ono cega smo se svi pribojavali, svako sada vuce na svoju stranu, gura jednog, a ukopava drugog, pljuje se sve i svasta, tacno da te glava zaboli. Ove insajderske informacije govore mnogo o ozbiljnosti svega sto se desava. Ko god napise nesto na taj fazon mislim da ne zeli dobro klubu, ili je samo glup. Ako neko kaze neku informaciju treba je zadrzati za sebe, ali ocito da su ljudi toliko zeljni paznje i nekog virtuelnog dokazivanja pred drugima.
Mislim da je vrijeme da se posvetimo stvarima vezanim za teren, dosta je vise bilo ovih gluposti koje se citaju konstantno u poslijednje vrijeme. Rijetko ko ista napise vezano za teren, a to je ono sto nama treba biti bitno.
U pravu si.Svaki onaj koji objavi na forumu ove insajderske imformacije ne zeli dobro klubu.......sergejevic je napisao/la:Tacno treba da nas zabrine nacin komunikacije. Ovo ne vodi nigdje, konstantno vrijedjanje i spustanje na licni nivo. Treba jos dosta raditi na kulturi i slicnim stvarima. Nije mi jasno kako pojedini ne shvate da vrijedjanjem drugoga zapravo vise govore o sebi. Ne mislim da je vazno sada koliko je ko donio novca u Zelju, mislim nije vazno na nacin na koji vi raspravljate. Uprava kluba ima pravo da krivicno goni svakoga ko je ostetio klub na bilo koji nacin i to je to. Ipak se desava ono cega smo se svi pribojavali, svako sada vuce na svoju stranu, gura jednog, a ukopava drugog, pljuje se sve i svasta, tacno da te glava zaboli. Ove insajderske informacije govore mnogo o ozbiljnosti svega sto se desava. Ko god napise nesto na taj fazon mislim da ne zeli dobro klubu, ili je samo glup. Ako neko kaze neku informaciju treba je zadrzati za sebe, ali ocito da su ljudi toliko zeljni paznje i nekog virtuelnog dokazivanja pred drugima.
Mislim da je vrijeme da se posvetimo stvarima vezanim za teren, dosta je vise bilo ovih gluposti koje se citaju konstantno u poslijednje vrijeme. Rijetko ko ista napise vezano za teren, a to je ono sto nama treba biti bitno.
KRALJ SI.terabajt je napisao/la:Ovo nam sad treba na temi![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
Upravo, jedina dva koja su se dokazala i pokazala, za razliku od pojedinih koje ovdje ukivaju u zvijezdelazar je napisao/la:Jedini poslijeratni predsjednik u Želji koji je vrijedan spomena je Gredic i Kozaric. Ostale nogom nabiti
rodom s Mejtaša je napisao/la:Ode ovo u neku stvar. Nije mi jasno zašto uvijek kad se kod nas dešavaju neke promjene, pojavljuju se neki atavizmi prošlosti. Fino Vrbanjuša kaže to je prošlost, pustimo sad to. Evo većina nas svjeruje Gredi pa vjerujmo mu onda da zna šta radi, a isto tako zna šta je ko ili gdje je ko bio i radio u prošlosti (jer dugo je Greda u Želji što kao igrač što kao član Uprave) da bi mu se neko ušejtanio i napravio štetu. Da ne kažem tek koliko Amar zna. Dakle, nema potrebe da se glođemo međusobno. Sad će stvari biti puno jasnije i transparentnije. Ko si da si ako uložiš toliko imaš toliko i zdravo. Neka Samir izvadi 100 milja i nikakav problem. Ublehaši nikad ne vade lovu i zato se ne treba bojati.
Znaci od kako sam aktivan na ovom forumu, a imam staza finog, nikad bolji post nisam procitao i ovom prilikom vam gospodine Sergejevic@ ukazujem veliko postovanjesergejevic je napisao/la:Tacno treba da nas zabrine nacin komunikacije. Ovo ne vodi nigdje, konstantno vrijedjanje i spustanje na licni nivo. Treba jos dosta raditi na kulturi i slicnim stvarima. Nije mi jasno kako pojedini ne shvate da vrijedjanjem drugoga zapravo vise govore o sebi. Ne mislim da je vazno sada koliko je ko donio novca u Zelju, mislim nije vazno na nacin na koji vi raspravljate. Uprava kluba ima pravo da krivicno goni svakoga ko je ostetio klub na bilo koji nacin i to je to. Ipak se desava ono cega smo se svi pribojavali, svako sada vuce na svoju stranu, gura jednog, a ukopava drugog, pljuje se sve i svasta, tacno da te glava zaboli. Ove insajderske informacije govore mnogo o ozbiljnosti svega sto se desava. Ko god napise nesto na taj fazon mislim da ne zeli dobro klubu, ili je samo glup. Ako neko kaze neku informaciju treba je zadrzati za sebe, ali ocito da su ljudi toliko zeljni paznje i nekog virtuelnog dokazivanja pred drugima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.