FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pepgvardiola
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pepgvardiola » 13 jan 2015, 12:22

HordeBL je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Sto je najgore u Premijer ligi je teško naci golmana.Moramo pokusati nesto vani.Ima li sta za Hebibovića nešto ga je tariguz gurao nama.

Covjek je reko , prvo vani da pokusam. Koliko ce to trajati ne znam ali znam da ga nasi nece dugo cekati. Najvise do prvih 5-6 dana od pocetka priprema. Hoce ...nece...neka se vrati u velez

Eno ga na prozivci Veleza

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 13 jan 2015, 12:27

Tek je prelazni rok poceo. Moze svasta biti i to za 24 h

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 13 jan 2015, 12:41

Nzm zbog cega Hebibovica gurate konstantno u Sarajevo?
Kazete da igra po desnoj strani, a gdje ce i umjesto koga igrati kod nas?

Pojedini samo lupaju imenima, nit gledaju na kojoj poziciji igraju ti igraci.. Neki sami sebe kontriraju, pred pocetak ljeta je bila prica da se ne nagomilavaju igraci, a sada zelee po 3-4 igraca na istoj poziciji, hoce i Alispahica i Misimovica i Husejinovica...

Bas mi mnogi nejasni, rijesi golmana i odbranu, tu fale dobri igraci.. Mada i kad je Tatko u formi(on je uvijek u formi) i Dupovac, nama ne treba ni odbrana aman zaman.. samo golman, jer Dejo ne moze visee..

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 13 jan 2015, 12:41

HordeBL je napisao/la:Tek je prelazni rok poceo. Moze svasta biti i to za 24 h
nije jos, od 2 februara kod nas pocinje.
1946

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 13 jan 2015, 12:47

Zip je napisao/la:Nzm zbog cega Hebibovica gurate konstantno u Sarajevo?

Pojedini samo lupaju imenima, nit gledaju na kojoj poziciji igraju ti igraci.. Neki sami sebe kontriraju, pred pocetak ljeta je bila prica da se ne nagomilavaju igraci, a sada zelee po 3-4 igraca na istoj poziciji, hoce i Alispahica i Misimovica i Husejinovica...

Bas mi mnogi nejasni, rijesi golmana i odbranu, tu fale dobri igraci.. Mada i kad je Tatko u formi(on je uvijek u formi) i Dupovac, nama ne treba ni odbrana aman zaman.. samo golman, jer Dejo ne moze visee..
Anel Hebibovic je dobar desni bek, pozicija koja nam je ahilova peta vec godinama...Ako bismo ga uspjeli dovesti, bilo bi odlicno, naravno kao posljedicu toga vidim i cistku na toj poziciji, jer tu vec sad imamo 3 igraca, od kojih ni jedan nije dovoljno kvalitetan... ;)
U INAT SVIMA 1946

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 13 jan 2015, 12:54

Problem je u tome sto na ljeto ugovori isticu 3 ili 4 igraca...vecinom igracima iz odbrane. Znaci , sada moras rijesiti te pozicije ...naravno golman prioritet...jer Dejo odlazi u junu 100%. Ne mozemo cekati maj ili juni pa to raditi niti mozemo bacati grah , ko ce od ovih pristati na produzenje ugovora. Cini mi se da i Puziju istice ugovr iako je bila info da je nesto kao i produzio (ako ima neko neki link gdje bi se to procitalo , bujrum neka postavi ..da se malo lakse dise bar po pitanju njega)

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 13 jan 2015, 12:57

BoskoAntic je napisao/la:

Anel Hebibovic je dobar desni bek, pozicija koja nam je ahilova peta vec godinama...Ako bismo ga uspjeli dovesti, bilo bi odlicno, naravno kao posljedicu toga vidim i cistku na toj poziciji, jer tu vec sad imamo 3 igraca, od kojih ni jedan nije dovoljno kvalitetan... ;)
Jos kad dodamo i Tatomirovica da moze igrati na desnom beku onda su to cetiri igraca, svi se nadamo i vjerujemo da ce Ahmo se, jezicki, uklopiti u ekipu i na proljece i u evropskim utakmicama biti prvi izbor trenera za tu pozociju. Kad dodamo da nam je i ofanzivna desna strana jako dobro popunjena eventualni dolazak Hebibovica bi fakat bio nepotreban u ovom trenutku jer nam je, ako cemo dovoditi bekove, bolje dovesti jednog lijevog.

Sto se tice Kelave i uslova dolaska kod nas, o tome cemo ako se transfet relazuje.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 13 jan 2015, 12:57

Ja ev prvi kazem da ce BERBEROVIC biti 100 puta bolji u ovoj polusezoni, da ce Kallasi biti igrac zbog koga cemo dolaziti na tekmu.. Jedino mi Baric ne ulijeva povjerenje, zbog togaa jer se nije adaptirao i ne bih imao nista protiv da on ode.. jer sto imaa veliku platu, em je bolje imati mladog igraca kao treceg beka, nego njegaa...

Iskreno, nisam pratio Hebibovica, gledo sam ga na Kosevu kad nam je golcinu uvalio, al iskreno po menii je malo glupo razmisljati da se dovode igraci na pozicijama na kojima smo dupke puni.. gdje treba da se rijesavamo igraca ne da ih dovodimoo..

Bespotrebno gomilanje igraca ce nam se obiti o glavu.. Moze ovde pricat ko sta hoce, konkurenicja je uvijek zdrava, al nije zdrava kad imas viska igracaa.. ovoj ekipi treba 18-20 dobrih igraca i ostalo treba se bazirati na juniorima, tj akademiji..

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 13 jan 2015, 13:02

Ljudi dragi, imam i previše igrača naprijed. Golman i stoper :arrow:
4.10.2009.

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 13 jan 2015, 13:03

Provjereno ističe ugovor i Puzigaći na ljeto... Nadam se da uprava ima u planu pregovarati o produzenju ugovora kako s Puzijem, tako i sa Tatkom, pa i Dupovcem :problem:
U INAT SVIMA 1946

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 13 jan 2015, 13:04

Ne moze se stalno tjerati neko da bi se doveo novi igrac. Sve tri opcije na desnom beku su tu od prosle godine. Pored toga od tjeranja Dzeme i AK nema nista. Na kraju krajeva sto bi to radili, ne bi bio prvi put da dovedemo nekoga i da se ne pokaze kao pojacanje. Ili ne pruzi partije koje se ocekuju od njega, bez obzira kako igrao u prethodnom klubu.

FairBet

Post Postao/la FairBet » 13 jan 2015, 13:36

Isto djeca,hoce auto kupis mu auto onda hoce helikopter

Ex1t
Kontakt:

Post Postao/la Ex1t » 13 jan 2015, 13:40

Hebibovic je po meni bespotreban.
Recimo da jeste talenat ali pitanje je da li ce napraviti iole pribliznu karijeru Dzemi pa i Baricu.
Takodjer tu imamo i Sirijskog reprezentativca kojeg nismo dzaba doveli jer je mlad, reprezentativac te ga je odmah i lakse prodati.
Sto se Kelave tice, valjao bi nam da ga mozemo zadrzati godinu i po. Nama on i treba za evrope. Ovako na posudbu, to je po meni besmisleno. Bolje pojacati Deji konkurenciju sa Piricem.
Mihojevic bi mogao uletiti u rotaciju stopera ;)
Numquam Desistemus!

EncoSA
Kontakt:

Post Postao/la EncoSA » 13 jan 2015, 14:17

Ne mozes ti nasem čovjeku nikako udovoljit. Da dovedes Messi-ja, bilo bi sto nije doveden Ronaldo.
U srcu mome samo živiš ti, Saraj`vo moja ljubavi. O tebi sanjam, o tebi pjevam, samo tebe volim ja.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 13 jan 2015, 14:38

EncoSA je napisao/la:Ne mozes ti nasem čovjeku nikako udovoljit. Da dovedes Messi-ja, bilo bi sto nije doveden Ronaldo.
Hajde mi malo objasni ovu recenicu.

EncoSA
Kontakt:

Post Postao/la EncoSA » 13 jan 2015, 14:43

hilmo je napisao/la:
EncoSA je napisao/la:Ne mozes ti nasem čovjeku nikako udovoljit. Da dovedes Messi-ja, bilo bi sto nije doveden Ronaldo.
Pa evo citam neko bi da se dovede taj Hebibovic iz Veleža, a mi imamo minimalno tri igrača u tom rangu; ako ne i bolja. Došao nam Alispahić, ljudi prizivaju i guzu.
E o tome govorim.
U srcu mome samo živiš ti, Saraj`vo moja ljubavi. O tebi sanjam, o tebi pjevam, samo tebe volim ja.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 13 jan 2015, 14:45

Mislio sam da je nesto drugo u pitanju, halali i hvala na objasnjenju. ;)

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 13 jan 2015, 14:58

Vaha: Dolazak Alispahića je dobra stvar za Premijer ligu
:clap:
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 13 jan 2015, 14:58

tiho danas, tiho... :problem:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 13 jan 2015, 15:02

EncoSA je napisao/la:
hilmo je napisao/la:
Pa evo citam neko bi da se dovede taj Hebibovic iz Veleža, a mi imamo minimalno tri igrača u tom rangu; ako ne i bolja. Došao nam Alispahić, ljudi prizivaju i guzu.
E o tome govorim.
Ko god redovno gleda utakmice Sarajeva, zna da je ovo netačno, imamo tri desna beka koja ispadaju nonstop, Berberovic trom, svaka duga lopta na igraca kojeg on čuva je prilika za protivnika, Barić kiks igrac, a Kallasi ne zna jezik pa se slabije snalazi... A za Alispahića i Guzu se slazem, hocemo hljeba preko pogače...
U INAT SVIMA 1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: miguelramos i 15 gostiju.