FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

HordeBL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HordeBL » 13 jan 2015, 11:39

BoskoAntic je napisao/la:Vala ako je Kelava uzet u obzir samo kao posudba pola godine, onda nisam za njegov dolazak...Preskup , da bi ovdje ostao tako kratko :nene: @ HordeBL hoce li biti danas kakvih novosti?

U principu ni ja nisam za ovo sto govoris i potpunos i u pravu. Ne treba nam igrac kojeg cemo placati lupam 4-5 milja eura i koji u junu ili julu (kada nam itekako treba) otici. Kako sam rekao u gornjem postu , trba nam golman koji ce biti na golu minimalno 2 god. Za ovo sto pitas...ne vjerujem tj sumnjam...prije ce biti kraj ove hefte ili pocetak sljedece...stalno pricaju sa upravom Udinezea ....oteglo se bas

EncoSA
Kontakt:

Post Postao/la EncoSA » 13 jan 2015, 11:43

Po mom mišljenu Kelava nam nebi bio dobra odluka (ako je tačno da je posudba u pitanju i da traže da mi plaćamo pola plate). Na kraju sezone Deji ističe ugovor, koji se vjerovatno neće produžit, po meni je bolje naći nekog golmana koji će konkurisati i slijedeće sezone (nebi valjalo da nam prve utakmice novom golmanu budu bas one evropske). Pirić? Nisam siguran da je kvalitet za prvog golmana, al da je perspektivan, ne sumnjam. Mislim da nam je stoper veći prioritet.
U srcu mome samo živiš ti, Saraj`vo moja ljubavi. O tebi sanjam, o tebi pjevam, samo tebe volim ja.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 13 jan 2015, 11:45

Sto je najgore u Premijer ligi je teško naci golmana.Moramo pokusati nesto vani.Ima li sta za Hebibovića nešto ga je tariguz gurao nama.

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 13 jan 2015, 11:45

BordoArmy88 je napisao/la: Mene samo raduje činjenica da 11 najboljih sa tog spiska ne bi mogli meda protiv trenutne ekipe koju imamo, a gdje je po meni home najveće pojačanje. :D

Jedino bi nam pravili probleme Komazec i guza. :D
slika
Mislis da ovi ne bi mogli nista sadasnjem Sarajevu?
Mi nikada odustati necemo...

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 13 jan 2015, 11:49

EncoSA je napisao/la:Po mom mišljenu Kelava nam nebi bio dobra odluka (ako je tačno da je posudba u pitanju i da traže da mi plaćamo pola plate). Na kraju sezone Deji ističe ugovor, koji se vjerovatno neće produžit, po meni je bolje naći nekog golmana koji će konkurisati i slijedeće sezone (nebi valjalo da nam prve utakmice novom golmanu budu bas one evropske). Pirić? Nisam siguran da je kvalitet za prvog golmana, al da je perspektivan, ne sumnjam. Mislim da nam je stoper veći prioritet.
Naravno da je posudba u pitanju , pa necemo valjda otkupljivati ugovor za koji talijani traze 1,5 mil eura.....ne dovedemo li sada golmana dolazimo u problem za euro tekme u julu mjesecu jer Dejo odlazi u junu 100%. A Dejo je macka sa 100 zivota jer je prezivio i Kukesi i Borusiju i tekme u nasoj ligi ...na svim ovim tekmama je pravi greske takve da bi u nekim klubovima dobio otkaz u roku 5 min.

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 13 jan 2015, 11:58

amypitar je napisao/la:Sto je najgore u Premijer ligi je teško naci golmana.Moramo pokusati nesto vani.Ima li sta za Hebibovića nešto ga je tariguz gurao nama.

Covjek je reko , prvo vani da pokusam. Koliko ce to trajati ne znam ali znam da ga nasi nece dugo cekati. Najvise do prvih 5-6 dana od pocetka priprema. Hoce ...nece...neka se vrati u velez

odmazda
Kontakt:

Post Postao/la odmazda » 13 jan 2015, 11:58

Jedna mahalska iz prve ruke handze u Belgiji
Zadnja izmjena: odmazda, dana/u 13 jan 2015, 12:04, ukupno mijenjano 1 put.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 13 jan 2015, 11:58

E **** sad, napravite najbolju poslijeratnu ekipu bez Zeke Turkovica...
1946

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 13 jan 2015, 12:00

Jaci je taj sastav od trenutnog. Al nema veze. Mi smo jos uvijek u fazi stvaranja ove ekipe.
Treba rascistiti jos roster, da se napravi prostor za jednog-dvojicu kapitalaca pred Evropu. ;)
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 13 jan 2015, 12:02

Head je napisao/la:E **** sad, napravite najbolju poslijeratnu ekipu bez Zeke Turkovica...
Nije ovo najbolja poslijeratna ekipa vec ekipa sastavljena od igraca koji su tamo na stranici prije nabrojani. Pa vojo bi bio na golu, varesanovic na zadnjem veznom, dzemo na desnom beku , zeko umjesto papeta ;)
Mi nikada odustati necemo...

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 13 jan 2015, 12:05

Ako mali Radovac nepotpise ugovor onda bi ga trebali prodati i dovesti Harisa Harbu ako bi bilo moguce strasan igrac, on i Duljevic po krilima :tokralju: Mehmed Pasa i Cimirot na sredini, Krste i Benkara up front :opaopa: Stojcev,Okic,Bekic,Bilbija,Puric,Kostic na klupi :clap:

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 13 jan 2015, 12:06

Klupa bi nam se borila za Evropu :mrgreen:
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

EncoSA
Kontakt:

Post Postao/la EncoSA » 13 jan 2015, 12:07

HordeBL je napisao/la:
EncoSA je napisao/la:Po mom mišljenu Kelava nam nebi bio dobra odluka (ako je tačno da je posudba u pitanju i da traže da mi plaćamo pola plate). Na kraju sezone Deji ističe ugovor, koji se vjerovatno neće produžit, po meni je bolje naći nekog golmana koji će konkurisati i slijedeće sezone (nebi valjalo da nam prve utakmice novom golmanu budu bas one evropske). Pirić? Nisam siguran da je kvalitet za prvog golmana, al da je perspektivan, ne sumnjam. Mislim da nam je stoper veći prioritet.
Naravno da je posudba u pitanju , pa necemo valjda otkupljivati ugovor za koji talijani traze 1,5 mil eura.....ne dovedemo li sada golmana dolazimo u problem za euro tekme u julu mjesecu jer Dejo odlazi u junu 100%. A Dejo je macka sa 100 zivota jer je prezivio i Kukesi i Borusiju i tekme u nasoj ligi ...na svim ovim tekmama je pravi greske takve da bi u nekim klubovima dobio otkaz u roku 5 min.
Nije problem sto je posudba u pitanju, nego sto bi kao trebalo plaćat pola plate.
U srcu mome samo živiš ti, Saraj`vo moja ljubavi. O tebi sanjam, o tebi pjevam, samo tebe volim ja.

Nord1987
Kontakt:

Post Postao/la Nord1987 » 13 jan 2015, 12:10

http://www.transfermarkt.com/ognjen-vra ... eler/94807" onclick="window.open(this.href);return false; hajde ibraka molim teeeeeeeee

Sarajevo ce biti sve drugo ce proci!
Volimo te Saraj´vo vec godinama...
Da te volim oduvijek sam znao..
Gdje god da igras ti, uvijek tu smo mi..
Tebe Volim ja, pjevam ti svaki dan....

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 13 jan 2015, 12:11

HordeBL je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Da hoce Kelava i stoper i ne treba nam ništa više.
Kelava je reko svo (ne pristaje na manju platu a voljan je doci na posudbu)..Udineze nije bas voljan da placa citavu platu , ponudili su da idemo 50-50% u njegovoj plati. Naravno to nam je puno ...nasi su u stalnom kontaktu sa udinezeom...vidjecemo vrlo brzo sta mozemo sa njima dogovoriti
jesam ja ovo rekao prije mjesec ?! yebo nas Kelava, ima boljih i jeftinijih golmana :evil: :evil: :evil: :evil:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 13 jan 2015, 12:11

Nord1987 je napisao/la:http://www.transfermarkt.com/ognjen-vra ... eler/94807 hajde ibraka molim teeeeeeeee

Dogovorio transfer u Kinu.
1946

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 13 jan 2015, 12:11

problem je sto je posudba , sto ima ogromnu platu za nase uslove...on hoce na posudbu ali za istu platu , udineze nece da placa citavu a mi ne mozemo dati ni pola plate a na tu opciju je udineze pristao...sta ce biti , vidjecemo

Nord1987
Kontakt:

Post Postao/la Nord1987 » 13 jan 2015, 12:13

ibrakovic je rekao na press da ce se saznati jos neke stvari ove sedmice u tom fazonu je rekao sad ne znam ... ali sigurno hebibovic,kelava i stoper su prioriteti.. ima li nekontacniju informaciju!?

Nord1987
Kontakt:

Post Postao/la Nord1987 » 13 jan 2015, 12:17

nije jos nista dogovoreno zele ga iz kine al daj ko je se tamo jos proslavio... sve dok ne potpise vjerovat cu da ga ibraka moze dovesti....

EncoSA
Kontakt:

Post Postao/la EncoSA » 13 jan 2015, 12:17

HordeBL je napisao/la:problem je sto je posudba , sto ima ogromnu platu za nase uslove...on hoce na posudbu ali za istu platu , udineze nece da placa citavu a mi ne mozemo dati ni pola plate a na tu opciju je udineze pristao...sta ce biti , vidjecemo
Po meni je van pameti vraćat u formu nekom golmana i jos platit za to.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, JavierBosnia, Lecler, Napapijri, riki46, Venom i 21 gost.