ja sam reko ima haman 2 god da ce tesko sa oskudnim arsenalom u napadu moci nesto vise u ovoj ligi, a bio sam napadnut ... trazili ste eto vam

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Pitanje je hoce li dobiti sansu da igra .**** te zivote a sad treba da reseta RAKETE a ja se brinem hoce li igrat ili nece.Chinaglia je napisao/la:ništa, valja čekat' i drugo pol
invincible1921 je napisao/la: ja sam reko ima haman 2 god da ce tesko sa oskudnim arsenalom u napadu moci nesto vise u ovoj ligi, a bio sam napadnut ... trazili ste eto vam
Kad nastrada pola frižideraxinxee je napisao/la:Ah Merakaaaaaaaaaa u veceri raneeeeeeeeeeeeeeee
jebga žedru, nama nikad ništa nije bilo lako, proći će i ovo, samo saburaBosnaSTL je napisao/la:Pitanje je hoce li dobiti sansu da igra .**** te zivote a sad treba da reseta RAKETE a ja se brinem hoce li igrat ili nece.Chinaglia je napisao/la:ništa, valja čekat' i drugo pol
slobodno pljujte i napdajte da mi nije mrsko tacno bi naso postmirzatele je napisao/la:invincible1921 je napisao/la: ja sam reko ima haman 2 god da ce tesko sa oskudnim arsenalom u napadu moci nesto vise u ovoj ligi, a bio sam napadnut ... trazili ste eto vam![]()
![]()
![]()
Bravo majstore![]()
![]()
Igrao je solidno i prilicno dobro izgledao na parketu samo sto je Hollins od njega ocekivao da bude SUPER OBRANBENI IGRAC a Mirza to nikad nije bio nit ce kad biti.Bihac96 je napisao/la:Ovi sto spominju da Mirza igra slabo nakon povrede kuka vjerojatno se ne sjecaju da je puno ranije prije te povrede Mirza pruzao lose partije sa izuzetkom 3 utakmice dva puta Spursi i jednom Sacramento.Ma da to nije ni bitno ali haj.
Ja mislim da on nece ni ulazit vise u igru u ovoj utakmici.
Ma cekat cemo, jest da su sanse da udje nikakve, ali eto nadamo se necemu.Chinaglia je napisao/la:ništa, valja čekat' i drugo pol
jos da je bilo polaJanez je napisao/la:Kad nastrada pola frižideraxinxee je napisao/la:Ah Merakaaaaaaaaaa u veceri raneeeeeeeeeeeeeeee![]()
Jel te stid napisati to ? Gdje si bio momcino kad je Dallasu zabio 34, kad je plodio Spurse, kad je sipao trice Miami-u u PO, kad kad su ga hvalili i divili mu se novinari u New Yorku. Jesil tad pisao "ja sam reko da ce tesko moci nesto u ovoj ligi". Popisam se ja na takve k'o ti.invincible1921 je napisao/la:slobodno pljujte i napdajte da mi nije mrsko tacno bi naso postmirzatele je napisao/la:invincible1921 je napisao/la: ja sam reko ima haman 2 god da ce tesko sa oskudnim arsenalom u napadu moci nesto vise u ovoj ligi, a bio sam napadnut ... trazili ste eto vam![]()
![]()
![]()
Bravo majstore![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: armin, Google Adsense [Bot], Pensioner26, perun, ultrazonfa i 34 gosta.