FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

HordeBL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HordeBL » 12 jan 2015, 23:12

Rekoh ..Said ne dolazi milion %

aco , ima li odgovora na moj upit ????

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 12 jan 2015, 23:13

AdiFKS je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Problem je da li bi ti pare vidjao cesto kao sto ce ih vidjati u FKS. Hajde Guza jos i ti sleti i ne mora niko vise :pray: :pray: :pray:
Hajd poredasj ekipu u napadu majke ti? :mrgreen: Nemanja na klupi uveliko, vjerovatno i Krste ili Milos, moguce i Okic ili Dulja. Gdje jos ubaciti Saida?
Sto ne bi igrali 1-8-1 formaciju ha ja :D Tatomirovic na stoperu samo nek bude :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 12 jan 2015, 23:14

Ko protiv Slobode u Tuzli, drugo pol. :lol:
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 12 jan 2015, 23:17

Dejo

Baric-Tatko-Amer-Puzi

Stojcev-Alispahic-Cimirot-Okic

Krste-Benko

jednostavno je takva situacija da ce se neko zrtvovat a to bi mogao biti Radovac iz veze i Hare preko krila, jer sam misljenja da ce Cimija prodati na ljeto dok ce Radovac svakako ostati u klubu i zauzeti njegovu ulogu, jos ako produzi na 4 godine to bi dalo na tezini ovome sto pricam, jer ima za njega vremena a biti ce prostora u rotaciji !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

pepgvardiola
Kontakt:

Post Postao/la pepgvardiola » 12 jan 2015, 23:20

Head je napisao/la:Idealno vrijeme za prodati Bilbiju...

Ako se moze uzeti koja para super, ako ne onda pokloniti.

Ili cak napraviti trampu sa Borcem za Subica, e to bi bilo idealno!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 jan 2015, 23:21

pepgvardiola je napisao/la:
Sarajevo22 je napisao/la:Meho ne voli da mu bekovi idu naprijed zato protic ne igra, isti je znamo svi dobar sa centarsutom, sto meho ne forsira, al pozadi u odbrambenim zadacima je losiji daleko od puzije. Eto zbog cega protic kod mehe skoro nikako nije igrao i zasto ide iz sarajeva.

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Ja citam i ne kontam sta pises a ne kontam ni tebe sto "lajkas".Meho ne voli bekove koji idur naprijed :roll: .Pa bog te vidio Puzigaca kod nas krilo igra haman ,frajer prvi strijelac 80% utakmice provede na protivnickoj polovici,moraju ga krila pokrivati cesto da ne ostaje rupa koliko je ovaj naprijed.Neznam stvarno sta ste momci gledali i kako ste dosli do zakljucka da nam sef ne voli ofanzivne bekove,uz sve to kako ste dosli do zakljucka da je Protic ofanzivniji od Puzigace,mi nikad ofanzivnijeg beka od Bojana imali nismo.Meho da moze kod nas bi i stoperi stajali na 30 metara od protivnickog gola a kamoli bekovi bili toliko ofanzivni koliko su sada
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 12 jan 2015, 23:23

Kako reče @miky ranije, tačno je nemoguće sastaviti sredinu, ne znaš koga izbaciti. Ali je najbliže upravo ovom što @collector kaže. Bar u velikom broju utakmica, ali s obzirom da ćemo nekad igrati protiv duplog bunkera onda ni formacija 1-8-1 nije isključena :rol:

@aco ako je Meša sportista tipa Duljevića ja se ne brinem za njega, vjerujem da će se brzo uklopiti.

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 12 jan 2015, 23:25

e moj miky... :yawn:

ja ocekujem stopera, golmana a mozda i neku bombu :mrgreen:

pepgvardiola
Kontakt:

Post Postao/la pepgvardiola » 12 jan 2015, 23:31

HordeBL je napisao/la:
Pitar6785 je napisao/la:Sto smo primili 11 komada to neznaci da su se ekipe nadigravale sanama sve te golove smo primili Iz kontri .... Ja idalje Sam misljenja da je HOME najace pojacanje sto smo doveli (prem na kraju sezone se treba to konstantno at) Ja mislim da je bolje igrat u FCSARAJEVU za 1000km manje nego u sirokom zrinjskom ..**** te ekipe koje nemaju ni ime ni prezime a ni navijace ni simpatizere znaci ONI su rangu vucova sa otoke...

Ne znam sta aco zna ali znam da je npr Vule Trifunovic dobio finu cifru (za nase uslove) ispod stola. Istina je da nasa uprava nema plate preko 2 milje KM ali potpuno je drugacija prica sa igracima. Kroz papire imaju onako ni malo ni puno za BH uslove (za fudbal je to malo) ali kako rekoh uvijek im se isplati cifra "na ruke" poslije potpisa...to je cinjenica koja je bila i prije rata
Gutic 7 hiljada a Piksi 10 na ruke kad su potpisali i to znam provjereno jer sam im ja mijenjao KM u eure da posalju sta u CG a Piksi je kupio 5 pari cipela i tena seljak sa Konika :D :D :D :D :D :D

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 12 jan 2015, 23:39

Ja prvi ne mislim da ima kasica od milion eura u njoj, za transfere. Znam da uprava ima plate do 2 000 KM , a vremenom ce to ici gore.....Znam da prilikom pregovora imaju limit do kojeg moraju ici a sve preko toga moraju konsultovati Tana. Znam da je najveca smetnja novom ugovoru radovca , njegov menadjer a ne sam Radovac (on bi veceras potpisao produzenje)...znam i za taj pregalacki rad i pozrtvovanje. Tu sam , mozda u klubu tj nekim klupskim strukturama , mozda van kluba ali vrlo blizu "vatre"...mozda imam neka zaduzenja itd itd..to je u ovoj prici nevazno. Ono sto si mi izokola odgovorio je u najmanju ruku smijesno jer iz prazne ne puca. Moras u svaki pregovor krenuti potkovan sa xy cifrom. Bez toga mozes pjevati borbene .U tom slucaju ta vizija i pregalacki rad bi ostao mrtvo slovo na papiru. Vizija igraca je trenutna lova i vizija euro tekmi za daljnje napredovanje pa bar do Njemacke cvajte gdje ce igrati za 30 000 eura mjesecno. Tako da , vizija i sve ostalo sto si nabrojao...pije vode ali ako je hazna popunjena , sve ostalo je supljak. Imamo racun na kojem su pare za projekat na Butmiru. To je skoro zapecacen racun i njemu se ne smije prilaziti. Pa dobro onda , na kraju...ispade da je pregalastvo , lobi ili sta vec (a nikako pare) dovoljno za dovodjenje kapitalca tipa Benko ili Alispahic...da je mozda Miske prepoznao viziju i on bi dosao zar ne , ali nazalost njega to ne interesuje..mislim vizija, on je na kraju karijere njega interesuje jos nekih 400 000 eura i da ide "ca. Ne zna koliko znas ali evo da te obavjestim da svakka pridoslica dobije na "ruke" neku cifru. U zavisnosti o kome se radi..toliko i dobije....toliko i pozz moj Aco intruderu

pepgvardiola
Kontakt:

Post Postao/la pepgvardiola » 12 jan 2015, 23:39

miky_hz je napisao/la:
pepgvardiola je napisao/la:
Sarajevo22 je napisao/la:Meho ne voli da mu bekovi idu naprijed zato protic ne igra, isti je znamo svi dobar sa centarsutom, sto meho ne forsira, al pozadi u odbrambenim zadacima je losiji daleko od puzije. Eto zbog cega protic kod mehe skoro nikako nije igrao i zasto ide iz sarajeva.

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Ja citam i ne kontam sta pises a ne kontam ni tebe sto "lajkas".Meho ne voli bekove koji idur naprijed :roll: .Pa bog te vidio Puzigaca kod nas krilo igra haman ,frajer prvi strijelac 80% utakmice provede na protivnickoj polovici,moraju ga krila pokrivati cesto da ne ostaje rupa koliko je ovaj naprijed.Neznam stvarno sta ste momci gledali i kako ste dosli do zakljucka da nam sef ne voli ofanzivne bekove,uz sve to kako ste dosli do zakljucka da je Protic ofanzivniji od Puzigace,mi nikad ofanzivnijeg beka od Bojana imali nismo.Meho da moze kod nas bi i stoperi stajali na 30 metara od protivnickog gola a kamoli bekovi bili toliko ofanzivni koliko su sada

Prijatelju pomijesao si vladavinu Dzene i Mehe, od kako je Meho preuzeo Puzi je dva puta otisao na protivnicku polovinu i to jednom u Tuzli da izvede penal sto mu je i jedini gol od kako je Meho preuzeo!!!

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 12 jan 2015, 23:57

aleksandar_veliki je napisao/la:HordeBL, u svakom klubu pridoslica dobije na ruke, negdje manje, negdje vise, ali nigdje ne 50.000 ili 100.000 bilo cega. No, nema veze, ti imas svoje misljenje, ja nemam namjeru te ubjedjivati da je ono pogresno.
Ni ja tebe nista ne ubjedjujem..gluho bilo. Napisao sam stvari koje znam...a da ne spominjem sta sam radio dok su racuni bili blokirani a treba se neko isplatiti.
A pridoslica u zavisnosti od imena tj zvucnosti istog dobije na ruke ...pozzz

Nantess
Kontakt:

Post Postao/la Nantess » 13 jan 2015, 00:00

Ma kao da je nama to bitno, mislim nama navijacima. Na dobrim informacijama su i Aco i brat HordeBl. Ima tu nekih sitnih odstupanja na obje strane ali to je nebitno. Bitno je da dolaze prije nego u druge BH klubove, sto kaze Benko ima tu mnogo stvari koje se gledaju prilikom donosenje zadnje i konacne odluke, nije sve u parama, jest nekih mozda 70%. Btw iznenadili bi ste se svi da vidite svojim ocima platne liste uposlenika u FKS. Nije to bas neka pljacka kako misle.pojedini, sasvim pristojna i vise nego pristojna ali najbitnije redovna i doprinosi se placaju na taj iznos redovno dakle, nista muljanje drzave minimalac ovo ono na racun a ostalo u kesu u koverti. Knjizice se ovjeravaju na 3 mj a zna se kakve firme imaju te privilegije. Kada se samo sjetim doba s Baljkom i comp i tih zavrzlama oko ovih stvari fuj :-(.
Stoga, bordo braco uzivajte i pripremajte se za tekme aBd, brzo ce to. Bit ce luda sedmica.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 13 jan 2015, 00:02

Nantess je napisao/la:Ma kao da je nama to bitno, mislim nama navijacima. Na dobrim informacijama su i Aco i brat HordeBl. Ima tu nekih sitnih odstupanja na obje strane ali to je nebitno. Bitno je da dolaze prije nego u druge BH klubove, sto kaze Benko ima tu mnogo stvari koje se gledaju prilikom donosenje zadnje i konacne odluke, nije sve u parama, jest nekih mozda 70%. Btw iznenadili bi ste se svi da vidite svojim ocima platne liste uposlenika u FKS. Nije to bas neka pljacka kako misle.pojedini, sasvim pristojna i vise nego pristojna ali najbitnije redovna i doprinosi se placaju na taj iznos redovno dakle, nista muljanje drzave minimalac ovo ono na racun a ostalo u kesu u koverti. Knjizice se ovjeravaju na 3 mj a zna se kakve firme imaju te privilegije. Kada se samo sjetim doba s Baljkom i comp i tih zavrzlama oko ovih stvari fuj :-(.
Stoga, bordo braco uzivajte i pripremajte se za tekme aBd, brzo ce to. Bit ce luda sedmica.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Vidim da znas Nantess...npr Dino Selimovic ima redovnih (ali bas redovnih) 1.750 KM

mohz87
Kontakt:

Post Postao/la mohz87 » 13 jan 2015, 00:02

Dobrodoslica Alispahiću...idalje sam skeptičan...ali Bog dao da se prevarim...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 13 jan 2015, 00:06

Ne treba da nas zanima ko ima koliku platu i slicno, bitno je da smo zadovoljni.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 13 jan 2015, 00:06

...................................Benko..............Velkoski................

...........Stojcev.................................................................Duljevic........

.............................................Alispahic........................................

..............................................Cimirot.........................................

..Puzigaca................Dupovac.........................Tatomirovic.............Kallasi....

.............................................Bandovic(.......).......................................

Klupa : Radovac,Okic,Bilbija,Puric,Berberovic,Bekic,Baric,Rustemovic,Plakalo, ostatak loža zapad.

Ne znam kako se vama cini ali bice kombinacija, svakako umjesto Stojceva u Gradaccu ako Bog da Okic, ali vidjet cemo sta ce Meho, mi ovako samo pisemo nase zelje...
Zadnja izmjena: Gomis99, dana/u 13 jan 2015, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.

FairBet

Post Postao/la FairBet » 13 jan 2015, 00:08

Duljevic moze igrat umjesto Okica samo na Fifi

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 jan 2015, 00:09

pepgvardiola je napisao/la:Prijatelju pomijesao si vladavinu Dzene i Mehe, od kako je Meho preuzeo Puzi je dva puta otisao na protivnicku polovinu i to jednom u Tuzli da izvede penal sto mu je i jedini gol od kako je Meho preuzeo!!!
Dao je tri gola od kako je Meho dosao ,Slaviji,Vitezu,Slobodi

Za daljnu diskusiju nebih sad da se peglam ni tebe ni sebe ,vjerujem onome sto ja vidim,i potpisujem da od kad ja pamtim Sarajevo da ofanzivniji bek nije igrao,i kod Mehe i kod svih ostalih,vise je naprijed nego nazad...Proticev problem je sto je toliko spor pa taman sve i da hoce on nemoze igrati prema naprijed jel bi mu trebalo 45 minuta da izgura u 2 smjera dole gore..
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 13 jan 2015, 00:11

Meni kako se cini , protic nije spreman , nekako je troman ima cak i stomacic :lol:
al aj vidjet cemo sta vrijeme nosi :)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, DzemoSmjecanin, riki46, tajsamja, tuitamo i 35 gostiju.