" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Contentissimo je napisao/la:
![]()
https://www.facebook.com/nermina.neradin1" onclick="window.open(this.href);return false;ppero8 je napisao/la:bravo robe to se trazi
@HeraklitMracni![]()
kupi joj sexy koznu haljinu, pokazi joj da si dzometanVirtu4l je napisao/la:Kad skontaš javi šta si uradio. To bi mi mnogo valjalo kad me mlada špijunira.
da nisi prebacio konverzaciju u arhivirane poruke ili tako nesto... meni se to jednom desilo, samo vratis to i dolazice normalno opet.Persie je napisao/la:Desava mi se evo vec treci dan, dopisujem se s haverom i ne dolaze mi njegove poruke, tj ne dobijam obavijesti nego moram ja otvoriti njegov chat da vidim imal kakvih poruka od njega.. Takodjer kada udjem u listu svih poruka njegove mi konverzacije nema.. Samo mi se s njegovih chatom to desava pa pretpostavljam da sam nesto slucajno zayebo samo ne znam sta pa ako neko zna neka pomogne
Pao si mi u očima.Virtu4l je napisao/la:Kad skontaš javi šta si uradio. To bi mi mnogo valjalo kad me mlada špijunira.
Bio si blizu, bila je prebacena u spam folder, hvala rjesenoThe Game je napisao/la:da nisi prebacio konverzaciju u arhivirane poruke ili tako nesto... meni se to jednom desilo, samo vratis to i dolazice normalno opet.Persie je napisao/la:Desava mi se evo vec treci dan, dopisujem se s haverom i ne dolaze mi njegove poruke, tj ne dobijam obavijesti nego moram ja otvoriti njegov chat da vidim imal kakvih poruka od njega.. Takodjer kada udjem u listu svih poruka njegove mi konverzacije nema.. Samo mi se s njegovih chatom to desava pa pretpostavljam da sam nesto slucajno zayebo samo ne znam sta pa ako neko zna neka pomogne
Ejh da je samo tobagrcavi je napisao/la:Pao si mi u očima.![]()
Nekad si harao, a sad dozvoliš da te žena kontroliše i špijunira![]()
Pa kifozu ce dobit yebla mater sebi....gojzerica je napisao/la:fejk najverovatnije
I ja imam ovaj problem, to je do njih nešto izgledaHarisHelic je napisao/la:Pa kifozu ce dobit yebla mater sebi....gojzerica je napisao/la:fejk najverovatnije
Nego imam pitanje.
Jel imao neko mozda problem da kada se dopisuje sa nekim na fejsu da mora da refreshuje stranicu da bi vidio da je poruka stigla?
Znaci, pisem drugoj strani i ja to vidim. Vidim kada druga strana pise meni, ali poruka ne dolazi i moram refresh udarit da bi poruka prosla sa druge strane.
Kako rijesiti taj problem?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Ethel, rio_Ferdy88 i 19 gostiju.