FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 12 jan 2015, 22:20

lafomamone je napisao/la:Cudi me da niko nije primijetio da su vam se dugovi opasno povecali :kafa:
Nisu 1.8 miliona je receno i zadnji put :clap:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 12 jan 2015, 22:24

pile87 je napisao/la:
lafomamone je napisao/la:Cudi me da niko nije primijetio da su vam se dugovi opasno povecali :kafa:
1.2 prije tacno godinu dana, nije tesko provjeriti

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 jan 2015, 22:25

lafomamone je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
1.2 prije tacno godinu dana, nije tesko provjeriti
To je dug za poreznu. A u ovu godinu dana stiglo je dosta tuzbi i izvrsnih presuda.Po onome sto je zadnje receno dug i jeste ovakav 1.8
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 12 jan 2015, 22:30

To je dug za poreznu. A u ovu godinu dana stiglo je dosta tuzbi i izvrsnih presuda.Po onome sto je zadnje receno dug i jeste ovakav 1.8
Porezna sa ovim iznosom nema nista, dakle radi se o sumi koju potrazuju uposlenici i dobavljaci. Ne znam sta je i kada to ''zadnje'' receno, ja mislim na govor Gredica prije tacno godinu dana i ovaj danas, dakle nakon skupstine i finansijskog izvjestaja, tada i danas

amypitar
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la amypitar » 12 jan 2015, 22:34

Tresla se gora rodio se miš.
Šta bi sa superovim informacijama o silnim sponzorima,investitorima sa istoka i zapada.:D
I na kraju došla dva nova clana u skupštinu.:D
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 12 jan 2015, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.

logme
Kontakt:

Post Postao/la logme » 12 jan 2015, 22:36

Eto ih odmah, majke mi ko po direktivi.

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la super » 12 jan 2015, 22:37

amypitar je napisao/la:Tresla se gora rodio se miš.
Šta bi sa superovim informacijama o silnim sponzorima,investitorima sa istoka i zapada.:D
da malo vise citas znao bi
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 12 jan 2015, 22:50

Zanimljivo je ovo oko dugova.
Oni koji misle da je FKS manje duzno od Zelje,ili daje drasticno manje duzno,varaju se.
Dakle,Zeljin dug je ukupno cca 3 000 000 km. Od toga je 1209000 dug poreznoj upravi (osnovica za koju je potpisan reprogram). Ostalo su drugi dugovi. Izvjesno je da ce se i oni umanjivati na nacin da ce se dio otpisivati,odnosno oprastati a veci dio platiti.
FKS je duzno poreskoj upravi 2 100 000 km(glavnica,za koju je vjerovatno potpisan reprogram). Ima i Sarajevo drugih dugova,izvjesno. Koliko,ne znam.Ali,ako su sa vecim brojem ljudi iz kluba,kao i dobavljaca, potpisivani sporazumi da se dio plati na vise rata,da se dio halali,znaci ima. Tako da vam ta razlika u dugovanjuma nije velika. Cinjenica je toda je FKS dosta investiralo u tim. Odnosno,sve sto je novca dolazilo od investitiora,investirano je u tim i omladinski pogon. I naravno,na troskove takmicenja.
U sustini me ne interesuje FKS.Ljudi imaju svoj put. Ovo sam napisao zbog navijaca Zelje.

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 12 jan 2015, 22:51

Dusa draga, kako je on primjetio da je nama dug narastao. To je kad je covjek kompleksas. Ja niti znam koliko je Sarajevu duzno, niti me zanima plaho. A ovaj!!!

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 12 jan 2015, 22:53

logme je napisao/la:Eto ih odmah, majke mi ko po direktivi.
Kako neće. Pa evo skoro 70 godina se nadaju da će biti bolji od Želje jer im je tako obećano, ali kurko.

Ne znam, nisam za gomilanje igrača. Bolje dovesti dva dobra igrača tipa ovaj Fajić nego 4-5 nekakvih koji ne mogu napraviti prevagu na terenu.

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 12 jan 2015, 22:55

Bezveze trola temu, vidi se da mu je dosadno. Baš sam tražio članak sa prošlogodišnje sjednice i ni u jednom članku ni sa jednog portala ni sa zvanične stranice se ne pominje koliko je Željo dužan. Evo šta piše skoro u svim člancima ...
"Mislim da smo na dobrom putu kada je riječ o finansijama i ako nastavimo ovim tempom po pitanju konsolidacije kluba i sistematizacije radnih mjesta i odnosna unutar kluba, ja vjerujem da ćemo za nekih godinu i pol biti 'čisti'. Naše obaveze trenutno iznose otprilike 2,3 miliona KM prema Poreznoj upravi FBiH, te nekih 400-500 hiljada prema uposlenicima kluba, što su zaostale plate i rate iz perioda 2007. i 2008. godine. Pored toga je tu nekih 600 hiljada KM na ime tužbi koje bi mogle pristići, ali isto tako imamo i potraživnja u iznosu od 1,2 miliona KM. Tako da faktički nama ostaju samo obaveze prema Poreznoj upravi FBiH i nadamo se da ćemo kroz zakon koji bi se uskoro trebao implementirati riješiti i to pitanje, da će se kamate otpisati, a da će se glavnica plaćati na rate na 15 godina. U tom slučaju bi nam rata bila nekih 6-7 hiljada maraka što mi svakako možemo ispoštovati. Onda bi klub bio na nuli, neće nikome imati ništa dužan, a imat ćemo 15 miliona imovine. To osim FK Željezničara nema niko od klubova na prostorima bivše Jugoslavije: da nije nikom dužan, a da ima svoju imovinu.", kazao je Almir Gredić, predsjednik FK Željezničar za SportSport.ba http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeljo-im ... iji/121985
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 12 jan 2015, 22:56

nego kokot i djelmic dal bi oni zadovoljili nase ukuse
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 12 jan 2015, 22:59

Adviser je napisao/la:Bezveze trola temu, vidi se da mu je dosadno. Baš sam tražio članak sa prošlogodišnje sjednice i ni u jednom članku ni sa jednog portala ni sa zvanične stranice se ne pominje koliko je Željo dužan. Evo šta piše skoro u svim člancima ...
"Mislim da smo na dobrom putu kada je riječ o finansijama i ako nastavimo ovim tempom po pitanju konsolidacije kluba i sistematizacije radnih mjesta i odnosna unutar kluba, ja vjerujem da ćemo za nekih godinu i pol biti 'čisti'. Naše obaveze trenutno iznose otprilike 2,3 miliona KM prema Poreznoj upravi FBiH, te nekih 400-500 hiljada prema uposlenicima kluba, što su zaostale plate i rate iz perioda 2007. i 2008. godine. Pored toga je tu nekih 600 hiljada KM na ime tužbi koje bi mogle pristići, ali isto tako imamo i potraživnja u iznosu od 1,2 miliona KM. Tako da faktički nama ostaju samo obaveze prema Poreznoj upravi FBiH i nadamo se da ćemo kroz zakon koji bi se uskoro trebao implementirati riješiti i to pitanje, da će se kamate otpisati, a da će se glavnica plaćati na rate na 15 godina. U tom slučaju bi nam rata bila nekih 6-7 hiljada maraka što mi svakako možemo ispoštovati. Onda bi klub bio na nuli, neće nikome imati ništa dužan, a imat ćemo 15 miliona imovine. To osim FK Željezničara nema niko od klubova na prostorima bivše Jugoslavije: da nije nikom dužan, a da ima svoju imovinu.", kazao je Almir Gredić, predsjednik FK Željezničar za SportSport.ba http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeljo-im ... iji/121985
Pa to i ja govorim, dakle 1.2 i danas 1.8, nesto tu smrdi. Pogotovo ovo da ce nakon god. i pol biti cisti, evo prodje godina cistoce niti na vidiku, ne nazire se uopste

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 12 jan 2015, 23:02

I sta je sad tvoja poenta ? Ti si nama ukazao da raste dug i ?? Hoces bolje spavati, ako je zbog toga trebaju te svi ispostavati.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 12 jan 2015, 23:03

Meni je iskreno žao ovog @lafomamonea, ne daj Bože da mi dijete bude takvo :oops:

@Tema

Pisao sam ne tako davno o tome zašto bi i kako bi nam Đelmić odgovarao. Ja sam definitivno za njegov dolazak. Sa njegovim dolaskom, Memiju bi mogli vratiti na desnog beka, a isto tako mogli bi probati sa Memijom i na defanzivnom veznom.

Kokota već ne bih volio, imamo Bajića i Nedu za tu poziciju, još ako dođe ovaj Hadžić, to će biti solidan napad. Nama najviše škripi pozadi, ali koji je to put da se ovo napiše na ovoj temi?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 12 jan 2015, 23:03

kakva je kokot nadogradnja? dovedi vareu u red i imaš tri puta boljeg igrača. bajić je već bolji a naše je dijete koje je prvi strijelac lige, ima 20 i po godina i ugovor do ljeta 2018. od nede je bolji, ali ne aman-zaman bolji...znači realno ne treba nam.

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 12 jan 2015, 23:04

OdaVeliki je napisao/la:I sta je sad tvoja poenta ? Ti si nama ukazao da raste dug i ?? Hoces bolje spavati, ako je zbog toga trebaju te svi ispostavati.
Ne naravno, ali me cudi da to niko nije primijetio. A to je jedino konkretno sto se moglo danas zakljuciti, to povecanje duga

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 12 jan 2015, 23:04

lafomamone je napisao/la:
Adviser je napisao/la:Bezveze trola temu, vidi se da mu je dosadno. Baš sam tražio članak sa prošlogodišnje sjednice i ni u jednom članku ni sa jednog portala ni sa zvanične stranice se ne pominje koliko je Željo dužan. Evo šta piše skoro u svim člancima ...
Pa to i ja govorim, dakle 1.2 i danas 1.8, nesto tu smrdi. Pogotovo ovo da ce nakon god. i pol biti cisti, evo prodje godina cistoce niti na vidiku, ne nazire se uopste
500000+600000+1200000=2300000 :arrow:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 12 jan 2015, 23:05

super je napisao/la:nego kokot i djelmic dal bi oni zadovoljili nase ukuse
Što se tice Đelmića mislim da bi nam dobro došao prvenstveno što je Stanić povrijeđen i u tom slucaju Memija može igrati beka, svoju prirodnu poziciju a Đelmić može desno krilo, i mislim da bi bili dobar tandem. Što se tice Kokota njega ne bih volio vidjeti u našem dresu..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 12 jan 2015, 23:15

Nije ni Kokot loš.. Kad je bila ona prijateljska na pomoćnom frajer nas razvalio.. Može biti u ekipi umjesto Nede od koga je uz dužno poštovanje dosta bolji.. Samo sto sam ja čuo da on ima neke varijante da ide vani..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, MrkiMedo i 32 gosta.