Nije bitno, uzivajAdo01 je napisao/la:Jasno je odakle su pare biseru, što ne dobi posao neka druga firma ? Šta misliš ?lazar je napisao/la:Te su pare od uefa-e, pa povezi biseru
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
@pile87 jasno je ko dan da ulazak Muje Durakovica u Zelju podrazumjeva obostrani interes.pile87 je napisao/la:I treba da bude za lovu.Pustite se hedija ako hoces ozbiljan klub ona je biznis ta stvar koja pokrece kotace.Da su zadovoljni i jedni i drugi.Ado01 je napisao/la:Upravo, ali za lovu... toliko o ljubavi dotičnogHead je napisao/la:Stari mu Mujo, inace veliki zeljovac, unigradnja vam i vrsi radove na rekonstrukciji svlacionica.. Bitno je da ostane u krugu, tako će Vam biti i ako uđu u klub kojim slučajem svi ti silni domaći "privrednici"
. Sin mu je živio i radio u Sloveniji dugo vremena, Otuda i bananko se pojavljuje sada, pa povežite.
Ja bih se sad smio opkladiti da vrlo brzo krece rekonstrukcija Grbavice.Ne govorim ovo napamet,Unigradnja je velika gradjevinska kompanija a Mujo vrlo spretan i sposoban biznismen
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Povezao sam ja dobro, ali se grdno varaš ako misliš da će te pare na račun kluba preko ove firme.lazar je napisao/la:Cim me pitas nisi povezao, ali si ponovio sto sam napisao. Nije bitno, uzivajAdo01 je napisao/la:Jasno je odakle su pare biseru, što ne dobi posao neka druga firma ? Šta misliš ?lazar je napisao/la:Te su pare od uefa-e, pa povezi biseru
Takvi gledaju svoju računicu i daju ogriske drugima, ako će Vas to zadovoljiti o.k.
Nama i treba napadač, šta da se ne daj Bože povrijedi Bajić ostali bi na Nedi koji je fulio profesiju, zato bih volio da dovedemo Fajića ili nekog drugog dobrog napadača. Pored pozicije napadača treba nam lijevo krilo jer mislim da se ne možemo osloniti na Nuspahića koji je stalno povrijeđen ili Vareu koji je spor za tu poziciju, i dobro bi bilo da nađemo nekog veznjaka, onda bi Tomiću dao da igra kao defanzivni vezni i mislim da bi ga malo rasteretili, jer trenutno cijeli vezni red on sam drži. Što se tice odbrane doveli smo onog Asanovića, nadam se da će biti kakvog hajra od njega, a tu je i Faris Fejzić, vratio se sa posudbe. Što se tice golmana forsirao bih Vecu na Grbavici jer većinu tekmi igramo protiv "manjih" klubova,a u gostima Antolovića ili zavisno od forme bi se mijenjali jer bar meni, Vedran ne zaostaje baš toliko za Antolovićem što se tice golmanskih kvaliteta..
Zadnja izmjena: Željooooo, dana/u 12 jan 2015, 21:21, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
- Kontakt:
Otac ili djed Ismaila Durakovica.
Jedan otac, drugi djedbenjamin1997 je napisao/la:Otac ili djed Ismaila Durakovica.

-
- Kontakt:
To znam al ne znam šta mu je Mustafa.
Otac.benjamin1997 je napisao/la:To znam al ne znam šta mu je Mustafa.
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
ja nebih puno o mustafi durakovicu,samo cu reci od 2009 je clan uprave,a ovaj mali ismail mu je sin,on je sada vlasnik unigradnje a ne vlasnik stovarista
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Ma ne treba preiducirati stvari bitno je da se radi i pokusava ostavariti napredak.Sve i jedan trud se isplati u zivotu.rodjenisa je napisao/la:
@pile87 jasno je ko dan da ulazak Muje Durakovica u Zelju podrazumjeva obostrani interes.
Ja bih se sad smio opkladiti da vrlo brzo krece rekonstrukcija Grbavice.Ne govorim ovo napamet,Unigradnja je velika gradjevinska kompanija a Mujo vrlo spretan i sposoban biznismen
Samo je greska sto ovo sve nije pokrenuto mnogo ranije recimo odmah po dolasku Amara sada bi bila druga prica,Nego se moralo cekati da Amar ustane sa trenerske stolice i pokrene jednu ovakvu pricu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ma doveli smo mi Misimovica boli nas briga...
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Ja sam pravi vlasnik unigradnje ajde sad razguli 
Kao sto se i pisalo prije 2-3 mjeseca sve ide po tom planu, preko noći neće ništa biti al svi sad vidite te konkretne poteze, samo aBd da sve nastavi po planu

Kao sto se i pisalo prije 2-3 mjeseca sve ide po tom planu, preko noći neće ništa biti al svi sad vidite te konkretne poteze, samo aBd da sve nastavi po planu

To je lik koji je dao svojih 80 milja Zebi na ruke za poptpis ugovora.Toliko o lojalnosti........Inace firma se zove Gradur i nije klasicno stovariste....Ado01 je napisao/la:Upravo, ali za lovu... toliko o ljubavi dotičnogHead je napisao/la:Stari mu Mujo, inace veliki zeljovac, unigradnja vam i vrsi radove na rekonstrukciji svlacionica.. Bitno je da ostane u krugu, tako će Vam biti i ako uđu u klub kojim slučajem svi ti silni domaći "privrednici"
. Sin mu je živio i radio u Sloveniji dugo vremena, Otuda i bananko se pojavljuje sada, pa povežite.
Sudeći po slikama, za koju godinu ćemo morati tražiti novu garnituru članova skupštine, ovdje jedino Riba (Dejan Nikolić) ima ispod 60 godina. 
Mirsad Šiljak: "Odović neće dobiti otkaz ako ne odemo u Evropu" (Sutrašnji broj Avazovog Sporta)

Mirsad Šiljak: "Odović neće dobiti otkaz ako ne odemo u Evropu" (Sutrašnji broj Avazovog Sporta)

Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 12 jan 2015, 21:45, ukupno mijenjano 2 puta.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Ovo si odlicno rekao,neka i ova djeca nesto korisno nauce.pile87 je napisao/la:Ma ne treba preiducirati stvari bitno je da se radi i pokusava ostavariti napredak.Sve i jedan trud se isplati u zivotu.rodjenisa je napisao/la:
@pile87 jasno je ko dan da ulazak Muje Durakovica u Zelju podrazumjeva obostrani interes.
Samo je greska sto ovo sve nije pokrenuto mnogo ranije recimo odmah po dolasku Amara sada bi bila druga prica,Nego se moralo cekati da Amar ustane sa trenerske stolice i pokrene jednu ovakvu pricu.
Vidim zakuhalo se dobro oko Zelje,vrijeme je i bilo a nadam se da ce na dobro izaci,tj siguran sam da hoce jer je ogroman potencijal oko Zelje
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Siguran sam da ce upumpati para u Zelju ali ih je bitno obrnuti i ispravno kanalisati da bi bilo koristi od toga.Nekad sam smatrao da je Hajduk uradio najbolju privatizaciju ali ispostavilo se pogresno doslo im je nesto para oni to raskrcmili i nista na kraju.rodjenisa je napisao/la:
Ovo si odlicno rekao,neka i ova djeca nesto korisno nauce.
Vidim zakuhalo se dobro oko Zelje,vrijeme je i bilo a nadam se da ce na dobro izaci,tj siguran sam da hoce jer je ogroman potencijal oko Zelje
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Odlično razmišljanjepile87 je napisao/la:Siguran sam da ce upumpati para u Zelju ali ih je bitno obrnuti i ispravno kanalisati da bi bilo koristi od toga.Nekad sam smatrao da je Hajduk uradio najbolju privatizaciju ali ispostavilo se pogresno doslo im je nesto para oni to raskrcmili i nista na kraju.rodjenisa je napisao/la:
Ovo si odlicno rekao,neka i ova djeca nesto korisno nauce.

- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Jos jedan pitar koji nam daje informacije rodi vas majka :* ne odgovaraj, dosta je spamanja bilo....
Sto se tiče fajica nekako mi je nerealno, ima on fin CV sa kojim može naci fin angažman sa sigurno jakom platom, ne znam po meni super pojačanje ako dodje a nešto ne vjerujem
Sto se tiče fajica nekako mi je nerealno, ima on fin CV sa kojim može naci fin angažman sa sigurno jakom platom, ne znam po meni super pojačanje ako dodje a nešto ne vjerujem

I Mujo i Mustafa vole zelju. Mustafu znam odavno i cesto smo se prepucavali na relaciji Sarajevo-zeljo. Zdrava zajebancija. Navodno je Unigradnja siva eminencija od SDA, a i vlasnici su stovarista Gradur u Rajlovcu i imaju dobar dio zemlje dole negdje oko Zice. I da, godinama se tu vrte kao soonzori.
-
- Kontakt:
Cudi me da niko nije primijetio da su vam se dugovi opasno povecali 

Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, knoa, Levin, MoSaZeLjo1921, voltron30 i 27 gostiju.