GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

zlockob
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la zlockob » 10 jan 2015, 20:37

SiamoNoi je napisao/la:
zlockob je napisao/la:Tko još nije shvatio neće nikad, nego kada se može učlaniti u MNK,je li počelo već?
Nije još.Trebalo bi do utakmice sa Nacionalom krajem mjeseca.Bit će sve na vrijeme na webu i fb-u.

Došao je statut na mail ako netko slučajno nije vidio.A ako vam ništa ne dolazi javite se na fb-u ili na mail s weba sa brojem članske.
Hvala :thumbup:
...to je više od ljubavi...
...i opet sanjam tisuće te bodre...

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 11 jan 2015, 14:09

spajk je napisao/la: Henriquezu si ukrao 5 golova u kupu
Zanimljivo je kako ni golovi iz HNL-a nisu ''mjerilo'' kad tebi to odgovara, a kada možeš iskoristiti u svoju korist, onda ćeš golove protiv četveroligaša uzeti kao relevantne :)
spajk je napisao/la:to samo pokazuje da se hvataš za svaku slamčicu ne bi li dokazao da sam u krivu.

To pokazuje kako si spreman 8 puta slagati kako bi pokušao obraniti neobranjivo.

I to mi je fascinantno kod vas: koliko je besmisleno braniti toliku količinu nogometne nesposobnosti i degeneriranosti, svjesni toga, niste sposobni ni te brojke prikazati pozitivnima, nego, koliko su same od sebe niske, i njih frizirate kako biste obranili Nespobonog Četnika.

Halilović 6 mil :rol:
Čopova vrijednost 1 mil :rol:
Brojevi golova :rol:
Broj odigranih minuta :rol:
''Osim Bayerna, Reala i Barce'' :rol:

Velim... Koliko je taj klub na niskim granama i nelegalno izabrana uprava - nespobona, najbolji je pokazatelj kada i njihovi pobornici moraju iskrivljivati brojke i podatke kako bi ih predstavili uspješnim i sposobnim :lol:

I onda, već viđeno x puta, u nedostatku argumenata ovako poentirati:
spajk je napisao/la:Sve ovo ostalo što si napisao su pizdarije. :bih:
Kakva ste vi komedija :rol:

Kakogod...

Pometen još jedan koji se padobranom bacio i sasuo masu spinova koji su redom argumentirano oboreni.

Bilo vas je puno na ovoj temi, ali ti si pobjednik: jedini koji piše u službi Familije, a da je u barem 3 navrata priznao da se u Prćijici krši Zakon :tokralju:
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 11 jan 2015, 17:09

Ma vas dvojica pjetlića stvarno ne znate stat, al i nema veze. Glavna stvar je da je jedan veliki gospodin Zdravko Mamić po tko zna koji put uspio prodat led eskimima. 4 milijuna eura za petog po kvaliteti (u najboljem slučaju) napadača u ekipi je vrhunski posao i još jedan dokaz da čovik zna šta radi. Neka pate hejteri. Živio Mamić i Dinamo! Nema zime sa Zdravkom! :bih:
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 11 jan 2015, 18:25

spajk je napisao/la:Ma vas dvojica pjetlića stvarno ne znate stat, al i nema veze. Glavna stvar je da je jedan veliki gospodin Zdravko Mamić po tko zna koji put uspio prodat led eskimima. 4 milijuna eura za petog po kvaliteti (u najboljem slučaju) napadača u ekipi je vrhunski posao i još jedan dokaz da čovik zna šta radi. Neka pate hejteri. Živio Mamić i Dinamo! Nema zime sa Zdravkom! :bih:
Mozemo se sprdat s Copom koliko ocemo, ali ta cetiri milijuna su realna, tj. ja sam za njega ocekivao izmedju tri i pet, ali nije da sam ocekivao da ce ga vec sad uvaliti po toj cijeni.

Pogledaj statistiku. Zabio je ove sezone 12 golova uz 3 asistencije u 15 odigranih utakmica. U EL je zabio 3 u 7 utakmica koje je u prosjeku igrao sat vremena. HNL nije toliko podcijenjena liga u Europi koliko ju mi sami podcjenjujemo, a Cop je prosle sezone zabio 22 gola uz 8 asistencija u 33 susreta i time je bio najbolji strijelac lige.

On je za ovu ligu klasa koliko god to smijesno bilo. U Europi ne moze nista, ali zato kazem za ovu ligu. Cagliari nije ekipa od koje se ocekuje da zabije 100 golova u sezoni i vjerujem da ce se Cop uklopiti. Nece zabijati ovoliko, ipak je to jaca liga, ali ce sigurno biti dobar za njihova ocekivanja.

Sjeti se samo Kalinica. On je zabio 14-15 golova kad je bio najbolji strijelac, a pola je dao iz penala. Otisao za vece pare u jacu ligu i jaci klub, a isto je vazio za panja. Kad celnici klubova vide lijepe brojke u statistici lako odrijese vrecu, a tko uspije nabiti tu statistiku i zasluzuje da ga se plati toliko.

Da rezimiramo. Mamic s Copom nije napravio posao tipa prodavanja leda Eskimima, ali je svakako napravio dobar posao s igracem kojeg je doveo besplatno. Meni je drago da Duje ode, Dinamo ipak treba napadaca za Europu, ali bi volio da se vrati odigrat jedan derbi s Hajdukom. Imam osjecaj da im voli zabit vise nego kruha se najest :mrgreen:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 11 jan 2015, 19:20

spajk je napisao/la:Ma vas dvojica pjetlića stvarno ne znate stat, al i nema veze. Glavna stvar je da je jedan veliki gospodin Zdravko Mamić po tko zna koji put uspio prodat led eskimima. 4 milijuna eura za petog po kvaliteti (u najboljem slučaju) napadača u ekipi je vrhunski posao i još jedan dokaz da čovik zna šta radi. Neka pate hejteri. Živio Mamić i Dinamo! Nema zime sa Zdravkom! :bih:
slika

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 11 jan 2015, 20:09

spajk je napisao/la:veliki gospodin Zdravko Mamić
Da... ''gospodin'' koji javno psuje Boga i ženi kaže da je kurvetina. :tokralju:
spajk je napisao/la: 4 milijuna eura
Dobiti 4 mil za igrača za kojeg se ''tražilo'' 8 mil, koji i vrijedi 4 mil, a koji je u 110 tekmi dao 60 golova je zločin prema nogometnoj ekonomiji, ali postoji šansa da Četnik nadmaši i samog sebe:
slika
:tokralju:
spajk je napisao/la:Nema zime sa Zdravkom!
Drago mi je da si shvatio koliko je Debil nesposoban i da GNK vođen njime neće prezimiti u Europi :tralala:
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 11 jan 2015, 20:50

Ajde licemjeru jedan, ti prvi ne bi dao ni 2, a kamoli 4 milijuna eura da ti ga netko ponudi i da si predsjednik kluba. Uzeo bi 300 drugih napadača prije njega za te pare. To će se uostalom i pokazat na proljeće u Cagliariju, i tu svaka priča staje. Navijaj ti slobodno da bude što manji iznos, ako ti je glavni cilj u životu da nekog pobijediš u raspravi na internetu. :bih:

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 11 jan 2015, 23:38

spajk je napisao/la:ti prvi ne bi dao ni 2, a kamoli 4 milijuna eura da ti ga netko ponudi i da si predsjednik kluba.
Ja bih radije uzeo besplatno nekog klinca od 17 koji odbije potpisati privatni ugovor s Četnikom :mrgreen:
spajk je napisao/la:To će se uostalom i pokazat na proljeće u Cagliariju, i tu svaka priča staje.
Trenutno se prodaje igrač GNK Prćije, a ne (budući igrač) Cagliarija, ili sl. I on TRENUTNO vrijedi 4 mil €. Prodati ga za 4 mil € je zločin, ako si za njega ''tražio'' 8 i ako je zabio 60 golova u 110 utakmica.
Nikakve buduće (loše) partije u Caglijariju to ne mogu promijenuti.
spajk je napisao/la:glavni cilj u životu da nekog pobijediš u raspravi na internetu.
Lijepo je bilo obrisati pod tobom, ali si ne pridaji toliki značaj ;)

I zanimljivo je kako pozdravljaš demokratsku pobjedu Kolinde, a podržavaš kršenje članka Zakona iz mog potpisa u GNK Prćiji.
Ja licemjer?!

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 11 jan 2015, 23:56

Prodaja Čopa je, uz Balabana, Pokrivača i Čalu najbolja prodaja u eri ZM. 8 milijuna su novinarska naklapanja, a ovo vrhunski transfer kakav je postao sinonim za gosp. Mamića.

Ja vidim samo da se Dinamo već 10 godina na sve moguće načine, sportskim inspekcijama, dizačima tegova, isušivačima močvara želi kompromitirati i 'prisiliti' na najmanju greškicu koja bi dovela do smjene postojeće uprave i trpanje iste u zatvor. A ta ista je osvojila 10 naslova zaredom i igra skupine EL/LP već osmu godinu zaredom i u istom razdoblju je samo od transfera kapnulo u klub preko 150 milijuna eura.

Da ne govorim kako imamo top 10 nogometnu školu u svijetu. Čak su i istinske legende kluba (generacija '67.) u nebrojeno navrata pohvalili izvrsni rad postojeće garniture. Tko bi bolje od njih znao?

U skladu s tim, evo i jedna prigodna:

[youtube][/youtube]

I još jedna bolja:

[youtube][/youtube]

U jednoj državi... :bih:

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 12 jan 2015, 12:09

spajk je napisao/la:Prodaja Čopa je, uz Balabana, Pokrivača i Čalu najbolja prodaja u eri ZM.
Za nekog kome je gospodin onaj koji psuje Boga i vrijeđa ženu pred kamerama, ne sumnjam da jest.
Zvanične brojke su ipak mjerodavnije, a jasno je šta one govore.
spajk je napisao/la:Kakve veze ima demokratska pobjeda Kolinde i sa čim u NK Dinamo?
Ne dovodim u vezu to dvoje nego tvoje licemjerje s prozivanjem mene da sam licemjer dok ti pozdravljaš demokratsku pobjedu, a priznaješ, podržavaš i zagovaraš kršenje članka zakona koji nedvosmisleno naređuje da se u udruzi građana redovno moraju provoditi demokratski izbori kako bi članovi birali vodstvo Kluba, tj. upravu.

Tvoj stav na pitanje ispravnosti te demokracije me ne zanima dok god Zakon kaže to što kaže, a ti priznaješ njegovo kršenje.

Poenta je da, u ovoj priči, jedini licmjer si - ti!
spajk je napisao/la:A ta ista je osvojila 10 naslova zaredom i igra skupine EL/LP već osmu godinu zaredom i u istom razdoblju je samo od transfera kapnulo u klub preko 150 milijuna eura.
Bla, bla, bla, bla...
Da je klub, vođen njima, osvojio Ligu prvaka, samo članovi mogu odlučiti ''tko može bolje od njih''.

A o uspješnosti tih 10 naslova u ligi s 3 filijale i zaduženim Hajdukom, redovnim nastupila u EL ili LP kao posmatrač, fakat ne bih potrošio više ni slovo u raspravi s nekim ko podržava kršenje Zakona u klubu, naziva gospodinom onog ko javno psuje Boga i ko je spreman slagati 8 puta kako bi nešto dokazao.

Poenta je da svi ''uspjesi'' koje si naveo, ne mijenjaju činjenicu i Rješenje najviše institucije za ta pitanja - da se u klubu moraju provesti demokratski izbori.

I provest će se!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 12 jan 2015, 15:50

Ako ga privatiziraju, Dinamo ce bit zavrsena prica u mom zivotu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 12 jan 2015, 17:20

bazero je napisao/la:
Pa nego što nego ste licemjerčine. Podržavate skupinu koja bi malo bojkotirala Dinamo, a malo ne bi, a predstavljaju se 'najvjernijim navijačima'.

Usto, stalno govore o nekakvom kršenju zakona, dok i sami krše zakone divljanjem po stadionima i sukobima s policijom. Školski primjer licemjera. Udžbenički, čak bih rekao.

I na kraju, naravno, ne žele prihvatiti da je onaj protiv kojeg se bore najsposobniji čovik ne samo u nogometu nego i u državi uopće. Prodat petog napadača za 4 milijuna eura može samo genijalčina i majstorčina kakav je naš Zdravko. Čak bih se mogo kladit da će i onog panja Šimunovića uvalit za višemilijunski iznos.

A izbori u Dinamu će se održati - al u Limburgu mjesecu. :opaopa: :bih:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 12 jan 2015, 18:00

spajk je napisao/la:trololololo
slika

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 12 jan 2015, 18:11

zašto mi prijavljujete postove forumaša sa kojim se ne slažete?

nisam znao da je na ovoj temi zabranjeno imati drugačije mišljenje.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 jan 2015, 18:23

admin je napisao/la:zašto mi prijavljujete postove forumaša sa kojim se ne slažete?

Nije to slučaj samo na ovoj temi nego i na ostalim.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 12 jan 2015, 19:51

spajk je napisao/la:Podržavate skupinu
Ja ne podržavam skupinu, nego ideju i djela.
Završeno na tu temu.
spajk je napisao/la:dok i sami krše zakone divljanjem po stadionima i sukobima s policijom.
Koliko ljudi divlja i sukobljava se s policijom?
Je li svih skoro 50 000 potpisnika peticije divlja?
Ja ne divljam.
admin je napisao/la:zašto mi prijavljujete postove forumaša sa kojim se ne slažete?
Ruka bi mi se osušila kad bih prijavio ovog gore, ali ako je to ''drukčije mišljenje'' zasnovano na lažima (njih 8 - argumentirano), onda je ''prijava'' opravdana.

Poredbe radi, jer vjerojatno nisi upućen (ne zamjerim):

Ja se bacim padobranom na temu Zlatna lopta i krenem lupat:
Kaka je najbolji igrač u 2014. godini, i treba dobiti Zlatnu loptu, dao je 55 golova i imao 36 asistencija.
- Nije istina, Kaka je dao (lupam) 5 golova i imao 3 asistencije i on nikako ne bi trebao dobiti Zlatnu loptu.

Messi se lupa steroidima, a Ronalda podržavaju šminkeri i curice i zato je u najužem izboru. Kaka je najbolji igrač u povijesti nogometa.
- Messi ne bi prošao testove da je na steroidima, a Ronalda su izabrali suigrači, treneri, kapiteni repki itd.

Kakogod, Kaka je najbolji igrač na svijetu, a samo neznalice i licemjeri misle drukčije.

I tako tupim već 3-4 stranice, bez obzira što nakon svakog upisa bivam argumentirano ispravljen.

Je li i to drukčije mišljenje koje treba tolerirati?

Pozdrav!

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 12 jan 2015, 20:17

Te tvoje 'laži' koje meni pripisuješ su laži samo u tvojoj glavi. Ne, nije Henriquez zabio 16 golova, nego 15, Radonjić nije odigrao 14 utakmica, nego 17. Jesu ti i jaki argumenti, ko da ću se ja strgnut u provjeravanju je li tko odigrao utakmicu više ili manje. I obojica imaju bolji omjer golova od Čopa, uzeo ti sve parametre i utakmice u obzir ili samo one relevantne (Europska Liga). Čop je bolji od njih samo u HNL utakmicama di mu se pumpala statistika ne bi li ga se prodalo za što više. I tu je sav majstorluk.

slika

Statistika ili ne, Čop je mačak u vreći kojeg je ovaj prodao za 4 milijuna eura, koliko god se ti pravio blesav ovdje i izigravo klauna. Ja samo lažem, taman još da idem provjeravat statistiku radi nekog ko što si ti, ko je uporan i zadrt i ne može se pomirit sa činjenicom da nije Zdravko Mamić zaslužan ni kriv što ljudi ne dolaze na utakmice. Ili što Mađarska nema more.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 12 jan 2015, 20:37

spajk je napisao/la:Usto, stalno govore o nekakvom kršenju zakona, dok i sami krše zakone divljanjem po stadionima i sukobima s policijom. Školski primjer licemjera. Udžbenički, čak bih rekao.
Ljudi koji su divljali na stadionima su kaznjeni dok Zdravko Vlasnik Bez Vlasnickog Lista Mamic nije.Bas se zestoko sramotis,nekima bi se davno crvenjeli obrazi,ali ti si ko ova ekipa iz HNS i Maksimirske 128 pa koliko god zakona prekrsili i koliko god se sramotili vama nije dosta samarcina.Iduca velika stize vec krajem prvog mjeseca u Ciboni.

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 12 jan 2015, 20:59

SiamoNoi je napisao/la: Ljudi koji su divljali na stadionima su kaznjeni dok Zdravko Vlasnik Bez Vlasnickog Lista Mamic nije.Bas se zestoko sramotis,nekima bi se davno crvenjeli obrazi,ali ti si ko ova ekipa iz HNS i Maksimirske 128 pa koliko god zakona prekrsili i koliko god se sramotili vama nije dosta samarcina.Iduca velika stize vec krajem prvog mjeseca u Ciboni.
Zdravko će bit kažnjen onog dana kad prekrši zakon. Imao je cijelu garnituru na čelu sa isušivačem močvare protiv sebe prethodne 4 godine pa mu nisu ništa dokazali.

Kad si se već dotakeo Cibone, ne mogu da ne priupitam gdje su ti velebni zagrebački navijači na utakmicama te perjanice hrvatske košarke i sporta? Zašto zagrepčanski navijačići ne idu tamo na utakmice? Nekad su se kleli u ljubav prema Dinamu, Ciboni, Zagrebu i ostalim ponosima grada mog? Na utakmicama RK Zagreb i KK Cibona odavno više ne stanuju navijači? I za to Mamić kriv? Možda Radić ili Gobac? Tko je potjerao ljude s tribina? Gospodarska kriza možda? Ne čekaj, Mamić je, on je kriv za sve, on krši zakon...iiii tu je točka. :bih:

zlockob
Kontakt:

Post Postao/la zlockob » 12 jan 2015, 21:20

http://www.cagliaricalcio.net/news/1686 ... liari.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Čop na posudbi, toliko o 4M(mogli su napisat i 17M) :urnebes: :cool: bravo za najuspješnijeg menadžera :thumbup: :rol:
...to je više od ljubavi...
...i opet sanjam tisuće te bodre...

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.