spajk je napisao/la:Prodaja Čopa je, uz Balabana, Pokrivača i Čalu najbolja prodaja u eri ZM.
Za nekog kome je gospodin onaj koji psuje Boga i vrijeđa ženu pred kamerama, ne sumnjam da jest.
Zvanične brojke su ipak mjerodavnije, a jasno je šta one govore.
spajk je napisao/la:Kakve veze ima demokratska pobjeda Kolinde i sa čim u NK Dinamo?
Ne dovodim u vezu to dvoje nego tvoje licemjerje s prozivanjem mene da sam licemjer dok ti pozdravljaš
demokratsku pobjedu, a priznaješ, podržavaš i zagovaraš kršenje članka zakona koji nedvosmisleno naređuje da se u udruzi građana redovno moraju provoditi
demokratski izbori kako bi članovi birali vodstvo Kluba, tj. upravu.
Tvoj stav na pitanje ispravnosti te demokracije me ne zanima dok god Zakon kaže to što kaže, a ti priznaješ njegovo kršenje.
Poenta je da, u ovoj priči, jedini licmjer si - ti!
spajk je napisao/la:A ta ista je osvojila 10 naslova zaredom i igra skupine EL/LP već osmu godinu zaredom i u istom razdoblju je samo od transfera kapnulo u klub preko 150 milijuna eura.
Bla, bla, bla, bla...
Da je klub, vođen njima, osvojio Ligu prvaka, samo članovi mogu odlučiti ''tko može bolje od njih''.
A o uspješnosti tih 10 naslova u ligi s 3 filijale i zaduženim Hajdukom, redovnim nastupila u EL ili LP kao posmatrač, fakat ne bih potrošio više ni slovo u raspravi s nekim ko podržava kršenje Zakona u klubu, naziva gospodinom onog ko javno psuje Boga i ko je spreman slagati 8 puta kako bi nešto dokazao.
Poenta je da svi ''uspjesi'' koje si naveo, ne mijenjaju činjenicu i Rješenje najviše institucije za ta pitanja - da se u klubu moraju provesti demokratski izbori.
I provest će se!
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.